TravelingRetninger

Petrova ø, Primorsky Krai: beskrivelse, attraktioner, ture og anmeldelser

Næsten i slutningen af verden i den kolde Japanske Hav har et stykke frugtbar jord med lyse farver med tæpper, statelige lunde af stedsegrønne træer, syngende sand og rastløse flokke af hvide-vingede måger. Det Petrova ø - paradis, spændende og overraskende for sine legender snesevis af tegn. Besøg her drømmen om mange, men tilladt på øen blot 1.000 mennesker om året. Selv om størrelsen af dette lille stykke jord, turen på det efterlod en masse uforglemmelige oplevelser og indtryk. Nogle endda overveje øen Petrova anomale zone, som er antydet bizarre former for længe levende træer. Og de siger, at der er en hidtil uset begravet skat, men lede efter dem forbudt, fordi disse lande er beskyttet.

Vi inviterer dig til at tage en kort gåtur gennem denne unikke ø, se på det er placeret på en campingplads og nyde alle dens seværdigheder.

Beliggenhed

Hvor er øen Petrova, stedet er temmelig vild og ubeboet. Et ord - Reserve! Søg denne ø behov i den nordlige Japanske Hav. Det ligger kun 660 meter fra bredden af bugten synge Sands. Den nærmeste by fra øen landsby Transfiguration, ligger på bredden af bugten. Foran ham, på vandet 8 km, mens på land omkring 10 km. Den anden beliggenhed tæt på øen bosættelser er Kievka landsby, der ligger på den eponyme floden. Foran ham i en lige linje omkring 9 km. Resten af kysten i området er besat af skove Lazovsky naturreservat. Nakhodka - den nærmeste store by på øen på motorvejen 226 km, og til Vladivostok omkring 335 km.

Petrova øen (Primorsky-distriktet), hvordan man får

En tur til denne vidunderlige ø - ikke nogen let sag.

Bilister skal følge fra Nakhodka på motorvejen til byen R447 Lazo, hvor du nødt til at slukke på vejen R448 fører til landsbyen Transfiguration. Går ad denne vej, er det nødvendigt, at forliget Benevskaya kollaps under indekset på Kievka, for at komme til gaten. Der er en kontrolpost, hvor den betalte indrejse af reserven. Spring tilrådeligt at booke på forhånd. Fra landevejen vej fører gennem skoven til lejren №10. Derfra til øen Petrova trafikerede med motorbåd. Svøm på personlig flotation enhed er forbudt.

Offentlig transport til at komme her endnu vanskeligere. Fra Vladivostok og Nakhodka i Transfiguration er der busforbindelser. Nu på denne rute går videre privat minibus. Angiv tidspunktet for hendes afgang, og prisen kan være på transportøren webstedet. Behovet for at gå til Lazo landsby, hvor organisere ø ture.

De, der ikke har en plads i en gruppe af turister, kan forsøge at selvstændigt kontakte administratoren af cordon at komme ind i en af bugterne, der ikke kræver et pass og gå til fods til bugten sangen Sands, og er allerede på plads til at betale deres besøg til reserven.

geografiske forhold

Petrova øen er meget lille. Sin længde mellem de yderste punkter er mindre end en kilometer, og bredden af cirka 550 meter. Arealet af denne stykke jord er kun 40 hektar. Fra siden ligner det slagtekroppen af en hval, med sit højeste punkt på 113 meter. Kyst fra havet side af øen stenet og utilgængelige, og fra fastlandet mere blid. På sit område er der en fjeder, som siges at bevare arbejdere, har helbredende egenskaber. Engang, mange hundrede år siden, der levede kineserne, der havde slaver. De byggede en fin sandstrand spytte strækker næsten 600 meter og er afskåret fra kysten af bugten, kun 40 meter væk.

historiske fakta

Mange hemmeligheder gemmer Petrova ø. Primor, hvis historie går tilbage til stenalder gange, har kendt i sit liv og herlige, og de sørgelige begivenheder. Forskere hævder, at når jorden var Kap Petrova ø. Her er det konstateret, primitive mennesker, der levede omkring 10.000 år siden. Nu erklærede øen et naturreservat, så den arkæologiske undersøgelse tilladt på det. Tidligere udgravninger viser, at her lå en kort rige Bohai imperium. I det tiende århundrede erobrede Khitan, og senere på øen gik til Jurchen. De sidste herskere af øen begyndte at kinesiske pirater, som blev kaldt den I-lou. Det er for dem at bestille slaverne bygget en sandbanke. I-lou bragt specifikt det til kysten, så at fjendtlige styrker ikke let kunne krydse øen. I fremtiden, dette stykke jord var en del af Rusland. Den blev opkaldt efter Aleksandra Petrova, kontreadmiral og rejsende, der deltog i flere ekspeditioner til at studere Primorje.

verden af dyr

Ekstremt interessant at besøge øen Petrova. Lazovsky Nature Reserve, i besiddelse af, som han er en del, er under beskyttelse af sine mere end 300 arter af fugle og 100 arter af dyr. På øen lever hovedsageligt fugle. Her indlejrer måger, ørne, belopoyasnye mursejlere, Ussuri skarv, og af pattedyr findes kun gnavere, men protein. I øvrigt er der et skilt, der først bemærket egern bør gøre et ønske.

Andre permanente terrestriske indbyggere på øen er imponerende største ordre af insekter og meget lille detachement af slanger. Men her kort besøgt af plettede hjorte, bjørne og endda tigre.

Water World nær Petrova Island er mere forskelligartet. På sine stenede 'strande' som sæler sole sig. På havbunden gennem den usædvanligt klart vand kan man se de søpindsvin og stjerne koraller. snesevis af arter af fisk, blæksprutter og andre skaldyr bor her. I oktober, ikke langt fra øen stop for hvile og fodring migrerer hvaler.

plante verden

Unik skønhed og mangfoldighed af plantearter berømte ø af Petrova (Primorje Territory). Forskere har talt her omkring 300 arter af karplanter, herunder citrongræs, ginseng, orkideer, Aralia, Eleutherococcus, koreansk fyr (vokser kun i denne region). Men den mest berømte anlæg er uden tvivl taks. Ifølge legenden, blev det bragt til øen af kineserne. De satte pris på taks træ er meget dyrt, for eksempel en kvinde, de koster to beskedne tabletter størrelse. Der er en legende, der i deres I-Lou taks stræder udførte hellige ritualer, og endda praktiseres menneskeofringer. Hvem kroner af disse træer dannede en tæt baldakin, der nedenunder er der praktisk talt ingen anden plante. Der kunne nøjes kun nogle få arter, herunder lind og fellodendron eller Amur kork.

udflugter

På øen Petrova (Primorye) udflugter arrangeres fra landsbyen Lazo. de koster fra 5.000 rubler. Levere turister til bugten af The Singing Sands, som også er en turistattraktion. Sådan en titel hun fik for det faktum, at sandet i det, når walking producerer karakteristiske lyde. Yderligere, hvis vejret tillader det, er de besøgende omdirigeret til øen, hvor de er på sporet. Dens længde er 2,7 km. Røg og rive planterne er forbudt, men tilladt dem at fotografere. Ruten går gennem den største attraktion på øen - taks lund. Derudover kan der ses sten ovne og jordarbejder, ved at forblive I-lou, nyde bugten Kærlighed omkranset næsten utilgængelige klipper to usædvanlig form klippe, kaldet Santa og Baba.

Hvis vejret er stormfulde eller regnvejr på øen ikke fremad.

fritidshjem

Mange mennesker er bekymrede over hvor man kan bo, hvis den ikke umiddelbart komme til øen Petrova. Primor stadig tilstrækkeligt udviklet, men der er komfortable turistfaciliteter og campingpladser. Den mest eftertragtede turist er på øen. Her, i strengt udpegede område sat telte ved siden lejrbål tilladt. Catering til turister organiseret en kompleks, er det ikke nødvendigt at forberede dig noget. Den anden lejr er opdelt i bugten synge Sands. Mange mennesker her venter på godt vejr til færgen til øen.

De, der ikke havde nogen plads i disse to campingpladser, ophold kan i vandrerhjemmet "Rensdyr", og i et turistområde "Orlan". Begge er placeret i umiddelbar nærhed af bugten af sangen Sands.

anmeldelser

Alle, der besøgte øen Petrov, beskriver det som en vidunderlig og endda til en vis grad, et mystisk sted, hvor du ønsker at gå tilbage. Fordelene ved øen kalder det unikke natur, usædvanlige mikroklima, uspolerede strande med krystalklart vand og hvidt sand. Som bemærket mangler turister er ikke altid egnede vejrforhold, der forhindrer passage til øen, og vanskelighederne med en tur til bugten af sangen Sands.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.