ModeTøj

Fashion sommer shorts kortere

Når vejret varme sommerdage, er der et naturligt ønske om at klæde sig i noget let og åben som muligt, herunder slid kortere shorts. Og det er ikke kun praktisk og relevant, men også meget moderne.

Varianter af korte shorts

Moderne modebranchen byder på et stort antal stilarter shorts i forskellige længder og farver. Hvert år bliver det faktiske nye sommer tendenser. Men det er stadig altid relevant - det er kortere shorts og en lys farve print. Også populært med sofistikeret indretning, lommer, manchetter.

Med hensyn til materiale, som en aften option shorts er ideelle for satin, silke, velour. Også yderligere kan blive et højdepunkt i blondekant. Disse modeller ser meget romantisk og fremhæve den naturlige kvindelighed.

Altid forblive relevant hvid bomuld eller et andet stof. Flot model med manchetter i kombination med en tynd læderbælte. Hvide shorts kan bæres med korte toppe, silke bluser og spektakulære dekorationer.

For at skabe balance i bunden af oprigtighed, sommer shorts bæres med en lukket top. Det kan være svitshoty, tæt knappet bluse eller skjorte.

jeans model

Universal ting enhver piges garderobe er jeans shorts. Og det tal er ikke vigtigt, et stort antal modeller, skal du blot vælge de indstillinger, under hensyntagen til de elementer i figuren. Det ser meget moderne model med flossede kanter og podvornutymi. De kan bæres med eller lunger Topeka, flyder tunikaer. Mere sport mål være hvid skjorte eller t-shirt og sko massiv.

Denim shorts kortere kan bæres sammen med en jakke og lyse ruskindsstøvler. Aften måde bedre supplerer høje hæle. Det vil se subtilt og sexet. Som tilbehør, der anvendes tørklæde, solbriller og bælte.

Hertil kommer, at denim shorts er ikke kun den klassiske blå eller blå. I sommeren lyse og stilfuldt look hvid, pink, mynte og andre farver. For nylig, en meget populær model med knopper eller pigge.

overvurderet talje

Restaureret gammel trend af shorts med høj talje, formentlig den mest vellidte blandt de moderne fashionistas. De gør silhuetten mere slank og skrøbelig, men også visuelt skjule maven, hvis nogen. Og det kan være så shorts kortere og mere aflang model. De kan være fremstillet af denimstof, samt andre materialer pastelfarver af brunt.

For at maksimalt understrege taljen og forlænge benene i shorts med høj talje krydret t-shirt eller skjorte. Det bør dog være fyldt jævnt og forsigtigt, så du ikke ser sjusket.

Meget moderne disse shorts ser godt ud med korte toppe, T-shirts fri cut. Du kan eksperimentere med Disney print, supplerer billedet af de lyse punkter og posen-sæk. Som for sko, kan du vælge, hvordan hæle sandaler, kiler og sko eller sneakers. Valget afhænger af, hvor du går. Det vigtigste for mode shorts er komfortable og du kiggede moderne og passende tid.

Mænds strand shorts

I sommeren ikke kun kvinder, men også mænd tænker på at erhverve shortstop. Særlig akut bliver problemet før de går til søs. Beach shorts kommer i forskellige stilarter, farver og længder. For nylig, en meget populær lys, selv de "farverige" malerier. Denne Hawaii print vil ikke tillade dig at fusionere med en stor skare af enhver strand.

Korte shorts ligner mere en sports-version. De kan dog også være af forskellige farver: hvid, grøn, rød, khaki. Det er nødvendigt at tage hensyn til nogle øjeblikke, vælger mandlige strand shorts. Kort model bør ikke være for ærlig og tætsiddende. Shorts kan være dekoreret med knapper, lommer med klap, spænder lukket.

Det bør erindres, at den vigtigste opgave for disse shorts er at give komfort ved badning og ophold på stranden. Derfor skal de være fremstillet af nylon eller andre polyesterstof til hurtig tørring. Også velkommen tilgængeligheden inden for nettet, og særlige åbninger til at fjerne vand. Til shorts er velholdt, bør de have en pålidelig spænde, blonder, elastisk eller lynlås. Til opbevaring af personlige ejendele forhindrer ikke, at der findes flere lommer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.