Af teknologiElektronik

Eftertragtede tilbehør i køkkenet - saftpresser universel

Det er kendt, at selv de mest "godkendte" mærke juice er ringere i kvalitet friskpresset drikke hjemmelavet. Desuden vil det være meget dem og sundere. Disse safter er rige på sporstoffer og vitaminer, hjælpe koge saftpresser universel. Hvad adskiller dem fra andre køkkenmaskiner? Denne artikel vil hjælpe dig med at finde ud af det.

Frisk juice kan fremstilles ud fra en række frugter og bær. Mange mennesker kan lide at drikke af grøntsager, såsom gulerødder, kål, roer. Du kan få en lækker og velduftende væske fra citrusfrugter. For altid at være i stand til at drikke sund drik lavet af dine foretrukne frugter eller grøntsager, er det tilrådeligt at få fat i i køkkenet saftpresser. En sådan indretning kan let klare de faste gulerødder, jordbær og delikat.

Juicer universelle er af forskellig art. Den vigtigste funktion er centrifugalseparatoren, ved hjælp af hvilken, i virkeligheden er pulpen separeret fra væsken.

et cylindrisk bur

Juicer alsidig denne form for hjælp til at få mere (sammenlignet med andre modeller) omfanget af drikken - mere end 90%. Men denne konstruktion ikke har skrald papirmasse. Således kan indretningen let fremstilles tomatjuice eller drikke fra en tæt koncentration af grøntsager. Den største ulempe ved denne maskine er imidlertid, at efter at have modtaget kop 2-3 presses væsken bliver nødvendigt at rense separatoren fra kagen.

Taper separator

Saftpresser formålet med denne konstruktion dannes kage opsamles i en særlig beholder. Men den færdige drik udbytte ikke er højere end 70%. Stor beholder med til at beskæftige sig med mindre rengøring og fjernelse af olie kage. Dette er nyttigt, når de behandler store mængder frugt.

Saftpresser universelle effektområder fra 200 til 800 watt. At vælge en sådan enhed bør være opmærksomme på hastighedsregulatoren, som for frugterne af forskellige tætheder bør vælge den rette højhastigheds-modus. Hvis hastigheden er for lille, får du en lille juice, men ved for høj en drink vil være overmættede kød.

Kig til centrifugen nettet. Det er tilrådeligt at købe enheden med rustfrit gitter stål, fordi detaljerne i de blødere legeringer hurtigt vil mislykkes.

Juicere er delt af produktiviteten. I Vesten, den store efterspørgsel efter den model, som kan fremstilles et par glas af drikken for alle familiemedlemmer, for eksempel til morgenmad. Vores landsmænd elsker at høste saften for fremtiden. Derfor, de kommer i handy enheder med højere ydelse.

priser

Hvad bør jeg vide om den universelle saftpresser? Priserne for disse enheder svinger i gennemsnit mellem 50 og $ 500. Blandt billig maskine fabrikanter kan kaldes en fast VITEK. Bosch Juicer Universal refererer til den gennemsnitlige prisklasse. Den har en højere ydeevne og kapacitet end de billigere enheder.

Elite saftpresser, såsom firmaet Bork ejere manual, har en række ekstra funktioner. Titanium filtre i deres konstruktion kan holde i mange år. turboproduva Filtersystemet kan klare skræl og frø. Enheden kan også være nyttigt at presse saften fra friske urter og greens.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.