HjemlighedReparationer

Sådan tilpasse væggene pudset med sine egne hænder?

Reparationer - en delikat sag og kræver en ansvarlig tilgang. At det længe forblev frisk, mens den kørte at gøre alt effektivt. Justering af væggene - en af de vigtigste og mest komplekse værker af reparation. Dette sker typisk med gips. Men hvis du ikke ønsker at invitere en guide, er det først grundigt for at finde ud af, hvordan man korrekt tilpasse væggen med gips. For at gøre alt nøjagtigt, skal du nøje overveje og rådføre sig med kyndige folk. Hvis du vil vide , hvordan at tilpasse væggene med gips, beskriver i artiklen.

Lidt om materialet

Puds - en mørtel på basis af gips, kalk eller cement med sand. Det er hvid og farve. Bruges til efterbehandling. Hvis det er dekorativt, det er den sidste fase af reparation.

Hvis det er støj eller imprægnering, termisk eller særlige, så er det nødvendigt at lime toppen af tapet eller maling efterbehandlingsmaling for indvendige og udvendige overflader (meget resistente over for fugt, temperatur, ultraviolette stråler og vind).

Før hvordan at tilpasse væggene i gips, skal du beslutte, hvilken er den rigtige for dit arbejde.

typer af overtræk

Dekorative puds har flere varianter:

  • tekstureret;
  • strukturelle;
  • Venetian.

De første to arter danner en ru overflade, for det de kaldes "relief". Og sidstnævnte dækker væggen helt glat lag og gør det glat.

Ifølge den gældende bindingssubstans gips er opdelt i:

  • akryl (hovedingrediens - acrylharpiks, et byggemateriale har høj elasticitet, det kan males i alle farver, men den er kun sælges som et færdigt produkt, og fra eksponering for UV-stråler hurtigt tendens til at revne);
  • mineral (den billigste form af en blanding, baseret på cement, er det tolereres godt af solens stråler, er egnet til rum med høj luftfugtighed og gader, men er bange for mekaniske skader og stærk vandtryk);
  • silicone (danner et holdbart lag deri bindemiddelkomponent er en syntetisk harpiks fremstillet i form af en klar blanding og forskellige farver, er modstandsdygtige over for skader og stråling anvendes til at dække væggene i alle lokaler og udendørs, t k ..);
  • silikat (vandglas som ligger bag det forbedrer vandafvisning og resistens mod mug og råd, er den mest pålidelige type belægning kan vare uden eftersyn over 30 år).

Hvad gips at tilpasse væggen, alle beslutter for sig selv på baggrund af de særlige kendetegn ved overfladen materiale, samt værelser. Noget af ovenstående er miljømæssigt sikker.

Advance forberedelse af vægge

Arbejdet med tilpasningen udføres efter du har lavet alt arbejdet på om elektriske kabler, rør og andre materialer. Før du justere væggen gips, du har brug for at fjerne dem fra det gamle lag af tapet, maling og andre materialer, og glat overfladen. Dette kan gøres ved hjælp af særlige løsninger og spatel samt bygning skind.

Dernæst skal du tjekke væggene for eventuelle uregelmæssigheder og vertikalitet. At fjerne ruhed kan ty til et metalgitter, som er fastgjort til overfladen ved hjælp af søm. Det er også nødvendigt først at rense mod snavs og støv, ellers vil blandingen simpelthen ikke holde.

Hvis væggen var dækket med gips, skal du trykke på det med et træ hammer, for at identificere områder, hvor det har haltet bag muren, og fjern det i disse steder helt. Hvis overfladebelægningen er revnet, kan de rengøres med en fugtig pensel. Men hele mug (hvis nogen) skal fjernes helt sammen med en del af belægningen, for ellers vil det fortsætte med at vokse, ødelægge belægningen.

Efter at du har brug for at behandle overfladen med primer, som ikke tillader den første til at absorbere fugt fra gips. Efter at primeren er tørret til en komplet og finish af høj kvalitet bør dækkes med væg kit til fuldt ud at tilpasse væggen med gips. Det sælges i pulverform til sammensætning med vand eller som en færdigblandet, som påføres direkte på væggen med en spatel. Særlig vigtigt at overholde alle stadier af forberedelse, hvis den endelige lag - .. Dekorativ belægning, dvs. det er ikke til at skjule overfladefejl, hvis der ikke blev behandlet.

vigtig faktor

Gips og kit - er to forskellige blandinger. Mange mennesker forveksler dem, eller ikke se forskellen. Den første er beregnet til at behandle et stort overfladeareal, og den anden - at korrigere små defekter (revner, sømme, etc ...).

Check for vertikalitet

Før du justere væggen gips, skal du finde ud af, hvor glat lodrette flader. Dette gøres på mange måder, fra professionelle bygherrer og dekoratører der er særlige avancerede værktøjer, der giver nøjagtige resultater. Derhjemme, kan du bruge en lige skinne længde fra gulv til loft eller lod. Et sådant værktøj skal være fuldkommen lige og ikke bøje. Rake påført parallelt med væggen, og den maksimale mellemrum mellem dem vil betyde maksimal ønsket alignmentlag materiale.

Metoden med et lod linje er noget mere kompliceret. Det er nødvendigt at hamre et søm i nærheden af loftet, bundet til blonder det med belastningen og visuelt eller med instrumenter til at afgøre, om en væg og en linie parallelt med hinanden.

nivellering gips

Når alt det tidligere arbejde er afsluttet før Juster vægge med gips, er det nødvendigt at udarbejde en blanding. Hvordan til at plante den gips, som sælges i pulverform, er det skrevet på emballagen. Hvis du har købt færdiglavet, følg derefter opbevaringsforhold, ellers vil det hurtigt visne. Yderligere spatel påfører kaster nedad og værktøj kaldet "regel" align belægning. Hvis ikke, kan du gøre det de øvrige instrumenter, men vil ikke ligefrem.

Under arbejdet, er det nødvendigt at anvende beskyttelsesudstyr - en maske og beskyttelsesbriller for at undgå indånding af støv eller dampe (kan være en allergi). Og også at overveje den maksimale tykkelse af det påførte lag - den er opført på emballagen, og forskellige mærker kan være anderledes.

tilpasning af gipsplader

Der er flere måder at tilpasse den væg uden gips. Ofte ty til en metode, som består i anvendelse af gips. Gipsplader - en kartonplade 2, mellem hvilke den tørre gips. Han lader ikke fugt og holder formen godt i lang tid. Monteret på metalprofiler eller en monterings lim. Sømmene mellem ark obscure mørtler. Det er normalt lettere limet tapet end andre overflader, især beton. Fordele ved denne metode er lavere omkostninger over tid, lettere forurenede lejligheder, og muligheden for at tilpasse væggen med eventuelle uregelmæssigheder.

Men det har også ulemper: gipsvæg kan ikke anvendes til vådrum og udendørs, er det svært at lægge fliser, det vil han for glat, og cementbaserede lim kan være svært at holde på ... Der er også bedre ikke at bruge gipsvæg i et lille område af lokalerne, fordi det tager over rummet.

visuel tilpasning

Vægge kan tilpasses visuelt. I dette tilfælde kræver ikke en global operation, er det muligt at tilpasse overfladen med en konstruktion mix og kun i hjørnerne af loftet. Og når efterbehandling sokler er limet på den korrekte rette vinkel, der visuelt justerer vægge.

Sådan tilpasse væggen efter gips, hvis det er nødvendigt

Tørretid afhænger af lagtykkelse. Således kan en lagtykkelse på ca. 1-3 mm tør i 1-2 dage, men afslutningen gips udvendige vægge på 5-10 mm udsættes i en måned, i hvilken overtrækket er tørt.

Hvis pudset væg var efterbehandling trin før maling eller limning tapet, derefter efter tørring er det muligt at rense konstruktionen sandpapir (sandpapir). Det vil fjerne alle de fejl og gøre en perfekt flad væg, hvis der ikke var så. De vigtigste ting - ikke overdrive det, for ikke at slette for meget.

Hvis dekorative gips, kan feje udføre sandpapir, men meget omhyggeligt og kun ved stort behov, t. Til. Du kan slette farvelaget og er nødt til at dække igen. Hvis materialet indeholder marmor chips og andre tilsætningsstoffer for at skabe uregelmæssigheder, er det yderligere behandling ikke påkrævet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.