Nyheder og SamfundNatur

Doubles og svindler: insekt ligesom græshoppe, - dette er ikke en græshoppe

Har du nogensinde set en græshoppe? Vidste du, at det er en temmelig højrøstet insekt er et rovdyr? Tilbageholdt, han kan vente i lang tid, indtil offeret vises hensynsløs. Grasshopper angreb alle, der er mindre end dens størrelse, og nogle gange endda til dem, der er større. Gribe et offer ihærdige og stærke ben, det bryder sine kraftige kæber fra hinanden og derefter spiser. Børn fiskede græshopper, så husk: bid af grønne, brune eller brune kunstner serenader meget smertefulde. Insekt bider gennem huden med lethed.

Green, men ikke den græshoppe

Der er et insekt ligner en græshoppe, så det utrænede øje ikke umiddelbart skelne den ene fra den anden. Det græshopper. Livet angreb finder sted i to faser. På tidspunktet for "ensomhed" hopper tage beskyttende farve, føre en forholdsvis stille liv. I det andet trin, danner de en pakke. Dette er den vigtigste forskel fra Locust Grasshopper: insekt, som en græshoppe, en planteæder.

Humpe i pakken, korotkousye fordobler græshoppe i stand til et par timer til at ødelægge flere hundrede hektar afgrøder. Flyt disse flokke med alarmerende hast, og midler til at håndtere dem er endnu ikke opfundet. Hvad adskiller tordenvejr felter fra en græshoppe? Korte overskæg kortere end master serenader, bagbenene, kraftige forben. Græshopper ikke hoppe, så benene i hendes svagere. Endelig græshoppe dræber insekter, redde folk fra dem, og de græshopper ødelægger landbrugsjord, skade.

En anden dobbelt

En anden grøn insekt, ligesom en græshoppe - mantis. Selvfølgelig en entomolog nemt skelne en art fra en anden. Men borgerne er ikke altid i stand til at forstå, hvem der er foran dem. Bole tilføjelse: ikke alle kan se den Mantis, så behændigt han "foregiver at være en" grøn kvist. Selv nogle insekter kan ikke se det blandt bladene og falder lige på aggressiv insekter, straks blive sit bytte.

Mantis kan kendes på den karakteristiske rack-lignende bede. Den har et trekantet hoved, en meget lang forben. Under parring hunnerne bide mandens hoved, men selv at blive halshugget, laver han sin pligt til "hustru".

Har tryllestav, eller en blomst

Hold dig insekt - en anden insekt, som en græshoppe. I løbet af dagen, han foregiver at være en blomst eller en kvist (som han fik titlen), og om natten på udkig efter vegetabilske fødevarer. Selv stirrer ind i løvet, kan du næsten ikke skelne stick insekter fra filialer. I Rusland, disse insekter er små og grønne, men i Ny Guinea er der personer op til 20 cm lange. Color de tager farve af det omgivende løv. Disse personer kan ofte findes på udstillinger af eksotiske natur.

Har en græshoppe 'double', mange gange over dens størrelse. På Barrier Reef kan findes tamme gigant Ueta. Insekt, som en græshoppe, vokser op til 9 cm, men vejer næsten 80 gram. Dette er en rekord blandt insekter.

Han sidder bag ovnen ...

Ligesom en græshoppe, kun sort, og vores russiske cricket. Disse insekter lever i jordhuler, sprækker, der opstår revner i marken, huse (forskellige arter). I cricket flad krop, stort hoved. De siger, at hvis han pludrer i huset, er det profeterer den triste nyhed. "Song" hjem af cricket, påtrængende og højt, irriterende alle, der elsker komfort hjem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.