Kunst og underholdningFilm

Roller og aktører. "Big Fish" - en fabelagtig film

Film af Tim Burtons berømt for sin dysterhed, fanger i den gotiske natur, samt nogle overdrevet iscenesættelse, så minder om nedsænkning i et surrealistisk eventyr. På tidspunktet for skyderiet, har "store fisk" i instruktøren allerede dannede sin egen stil, men denne gang blev malet med nye, alt for lyse farver, der tidligere blev præsenteret ikke i så stort tal. Forfatteren af sådanne mesterværker som "Edward Saksehånd" og "Sleepy Hollow", genkendelige fordi ofte i hans malerier spille de samme aktører. "Big Fish" er ingen undtagelse med hensyn til deltagelse Heleny Bonem Carter, men i andre roller Burton vedtaget meget heterogen og broget gruppe.

historie

For scenariet blev taget roman forfatter Daniel Wallace. Dens historie er opdelt i flere kapitler, der sekventielt anbragt i filmen. En ældre Edvard Blum er ved at dø og ikke længere får ud af sengen. Hans søn, Will ankommer med sin kone til sit hjem for at sige farvel til sin far og høre de ting, der var tilbage usagt dem i livet. Det faktum, at sønnen altid syntes min far en stor drømmer og en svindler, i den utrolige historie, at der ikke var en dråbe af sandhed. Men denne gang han kaster bort sin skepsis og igen beslutter sig for at høre livshistorie Bloom Sr., hvor der er alle former for mirakler, onde hekse og cirkusartister.

Ed Blum

I filmen, seerne først mødes med en ældre Edward, hvis historie begynder at skifte med eventyr af sin ungdom. En døende gammel mand spillede æret britiske skuespiller Albert Finney. Glory indhentede ham efter hovedrollen i filmen Sidni Lyumeta "Mord på Orientekspressen", hvor han spillede Hercule Poirot. Han er også kendt for film som "Tom Jones", "Scrooge", "Erin Brockovich" og "A Good Year." I filmen "Big Fish" aktører, som spiller ægtefæller Bloom, dukkede før publikum anderledes: for kulisserne i fortid og nutid. Den rolle, som en ung Yuen Makgregor Ed tager talent, som på det tidspunkt netop var begyndt at åbne op for verden efter at have deltaget i musicalen "Moulin Rouge", og den første episode af "Star Wars". Ud over den trilogi, Lucas, det kan ses i værker som "Engle og Dæmoner", "Ghost" og "kontaktliste".

Sandra Bloom

I filmen "Big Fish" skuespillere blev valgt som den gamle skole og begyndere. Den rolle, som en aldrende ægtefælle Edward gik uovertruffen Dzhessike Leng, som tegner sig for 2 awards "Oscar" for maleriet "Blue Sky" og "Tootsie". Dagens generation er temmelig velkendt for udførelsen af de vigtigste roller i de fire sæsoner af serien "American Horror Story", som hver især er udstyret med en ny historie, hvor forskellige karakterer for det meste spilles af de samme skuespillere. "Big Fish" blev også en af de mest succesfulde film i karrieren af Alison Lohman, der tidligere kun havde en virkelig bemærkelsesværdig rolle i filmen Ridli Skotta "Matchstick Men." Tim Burton spilles henholdsvis en ung Sandru Blum, lykke, hvilket i så lang tid søgt hovedpersonen.

Will og Zhozefina Blum

På rolle søn af hovedpersonen og hans kone blev taget allerede har erfaring med biograf aktører. "Big Fish" er ikke den første vellykkede film til Billi Krudapa, og for Marion Kotiyyar. Den første blev set gennem malerierne "Ingen grænse", "Sagen genåbnet", "Almost Famous" og "The Wanderer". Efter at han optrådte i så berømte film som "Watchmen" og "Beauty på engelsk." Kone hans karakter sang franskmand Marion Kotiyyar. Det er bemærkelsesværdigt, at der ud over filmen "Big Fish", starring skuespillere sammen i forbrydelsen thrilleren "Public Enemies". Inden optagelse i Burton skuespiller blev berømt for sine roller i "Taxi 3" og i melodrama "Love Me Hvis du tør", og senere i filmen "Vie en Rose", "Home" og "Midnight in Paris". Nu er det meget populært både hjemme og i Hollywood.

Rollen Heleny Bonem Carter

Det er ingen hemmelighed, Dzhonni Depp og Helena Bonham Carter - oftest optræder i Burton aktører. "Big Fish" - en film, der gjorde uden Depp, men gift med instruktøren optrådte her i to billeder: enøjet heks og pigen Jenny. De er helt anderledes eksternt og internt, men Helena smukt vænnet sig til begge. Ud over at deltage i sådanne projekter mand som "Charlie og chokoladefabrikken" og "Alice i Eventyrland", hun er også kendt for sine roller i "Fight Club", "Kongens store tale" og "Harry Potter".

bipersoner

I filmen "Big Fish", og aktørernes rolle er meget vigtige for opfattelsen af hele billedet. Billedet af digteren Winslow forsøgte den berømte skuespiller Steve Buscemi, velkendt for seerne fra filmen "The Big Lebowski" og "Reservoir Dogs". Rolle gigant Karl fortjent afgik Mettyu Makgrori, der blev berømt på grund af den gigantiske vækst, som nåede mere end to meter. Også slående ydeevne scorede et berømt skuespiller Danny DeVito, som kan ses i utallige malerier, herunder film som "Get Shorty", "Matilda", "Man on the Moon", såvel som i de fleste af Burton i filmen "Batman Returns "og" Mars Attacks ". Her spillede han cirkus direktør. Uden tvivl, er deres succes ikke kun forpligtet til at filme en fantastisk computergrafik, kostumer og musik, men også perfekt afstemt skuespillerens ensemble inkarnere på skærmen som en bevægende, levende og god menneskets historie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.