Kunst og underholdningFilm

Seann Uilyam Skott (Seann William Scott): biografi, filmografi og personlige liv af skuespilleren (billedet)

Berømte amerikanske skuespiller Seann Uilyam Skott blev født i 1976, den 3. oktober. Gennem årene er det behager tilskuere og bringer ind i deres liv latter og glæde. I dag er hans ironiske smil genkender enhver fan af komedie film. Skuespiller efterligne og tage hans eksempel, mange amerikanske teenagere. Dens et fantastisk spil vil ikke forlade nogen ligegyldig. Mindeværdige udseende, charme og ægte interesse i arbejdet gør det til et af de bedste repræsentanter for Hollywood.

barndom

Seann Uilyam Skott barndom badet i kærlighed. Han blev født i en stor familie. Han havde seks søskende, heriblandt Sean var den yngste. Hans forældre forkælet og ofte hengivet luner et barn. Fra en tidlig alder viste han stor aktivitet og interesse i alt. Drengen havde en masse venner. Han var altid sikker på sig selv og stod det på baggrund af de fleste børn. Hans hjemby, hvor han blev født og voksede op, var Kottadzh Grove, der ligger i staten Minnesota. Det er en lille by, helt ubemærket. Men livet væk fra de store byer ikke forhindre den unge mand til at søge noget mere. Sean forsøgte sig på forskellige sportsgrene: baseball, basketball, amerikansk fodbold. Hver gang fik han fuld spille. Han var elsket af jævnaldrende. Hvert år vil det helt sikkert tilegnet titlen "kæledyr klasse." Seann Uilyam Skott elskede at være en leder.

deres vej

Beslutningen om at blive skuespiller kom til den unge mand, ganske uventet. Han tog et job i byen teater. Han havde mulighed for at se film i store mængder og gratis. Efter at have gennemgået en lang række film, besluttede han, at ville være en af dem, der tilbeder publikum, og helt sikkert opnå en universel accept. Seann Uilyam Skott, hvis filmografi er imponerende i sit interview sagde, at han aldrig havde deltaget i skolen initiativ, har ikke spillet nogen rolle i forestillingerne. Men tanken om, at hans arbejde som skuespiller kan imponere familie og kære, er meget tiltrukket af ham. Realisere sin drøm til virkelighed ikke var let. Han var nødt til at gøre en lang og vanskelig vej.

Kendskab til Hollywood

Da de nåede voksenalderen, Seann Uilyam Skott gik til Hollywood. På alle tidspunkter, gjorde vi de unge talenter - nogle med held, nogle ikke så. I første omgang, den unge mand var hårdt. For at få mindst en lille rolle, er det nødvendigt at vise sig, og en sådan mulighed var ikke. Sean arbejdede dag og nat og udførte alle former for arbejde for at leve en eller anden måde. På trods af de tilbageslag, han ikke miste modet. Han gik på at lytte. En af dem var i serien "alle mine børn." Hans Shawn svigtet, men ønsket om at blive skuespiller havde ingen ham. Drengen var altid fuld af optimisme og tro på dig selv.

De første værker

Efter mange forsøg og fejl tog den unge skuespiller til at arbejde på tv i en humoristisk show "Ulykkeligvis Ever After". Han medvirkede i reklamer og har deltaget i optagelserne af "Aerosmith" video til sangen "The tomhed i min sjæl." Debut af skuespilleren var dramaet "Født i eksil", der udkom i 1997. Et år senere, Sean blev inviteret til at deltage i et show kaldet "Noget meget korrekte."

anerkendelse

Seann Uilyam Skott, hvis filmografi består hovedsageligt af malerier komedie endelig vundet verdensomspændende berømmelse i 1999, efter udgivelsen af filmene "American Pie". Han lykkedes perfekt rollen som arrogante attraktive studerende, der er i konstant griner på dine venner og nemt forfører alle pigerne rundt. Hans ekstraordinære udseende så godt som muligt nærmede til en af hovedpersonerne i filmen. Filmen øjeblikkeligt gjort ham populær. Unge mennesker ønskede at være som ham, og navnet "Stifler" er blevet synonym for amerikanske teenagere. Med alderen har skuespilleren ikke mistet sin ungdommelige charme og fortsatte med at spille teenagere. Seans næste film var den sci-fi-thrilleren "Final Destination". Det var en fuldstændig succes. Og maleriet selv, og spillede i det skuespillerne, publikum kunne lide og begyndte at nyde endnu større succes. Efter at den unge mand havde ikke længere at lede efter et job. Tilbud hældes i den ene efter den anden. En af de mest populære skuespillere på det tidspunkt blev Seann Uilyam Skott.

filmografi

Alle roller skuespilleren kan kaldes original og interessant. Han foretrækker den komedie genre, men med glæde forsøger på den anden linje. Skuespiller kan ses i film som "Road Trip" (2000), "Hvor er min bil, makker?" (2000), "Evolution" (2001), "American Pie 2" (2001 by), "Jay and silent Bob. Back "(2001)," bindegal "(2002)," Old School "(2002)," Bulletproof "(2003)," American Pie. The Wedding "(2003)," The Treasure of Amazonas "(2003)," The Dukes of Hazzard "(2005)," Tales of the South "(2006)," Livet er som en katastrofe "(2007) "Mr. narre" (2007), "Forøgelse" (2008), "rollemodeller" (2008), "Harry, tennis coach" (2009), "Planet 51" (2009 ), "Cop Out" (2010), "Man" (2010), "dørmanden" (2011), "American pie Presents: Alt i samlingen" (2012), "film-43" ( 2013), "Det er altid solrige i Philadelphia" (TV-serie 2013). Han deltog i dubbing af tegnefilm "Ice Age: The Meltdown" (2006), "Ice Age: Dawn af Dinosaurs" (2009), "Ice Age: Continental Drift" (2012).

Skuespilleren er en enorm arbejdsevne. Det er svært at opregne de mangler, som ville have som skuespiller Seann Uilyam Skott. Top film kan revideret dusinvis af gange og konstant finde i dem noget nyt.

Planer for fremtiden

Seann Uilyam Skott, hvis personlige liv er et mysterium, kan ikke lide at tale med journalister om andet end deres roller. Han er aldrig blevet dømt for romaner med skuespillerinder. Ifølge hans tilståelse, den unge mand foretrækker at være i skyggen. Alle hans styrke skuespiller sætter i drift. Ud over roller i film, skrev han biografier. I fremtiden han har planer om at gøre scripting.

Som ensporet og optimistisk person han ikke ophøre med at planlægge og drømme. Hans mest næret ønske i dag er et selvstændigt projekt. Hvad der præcist vil det være, er det stadig ukendt. Men vi kan antage, at publikum vil helt sikkert blive positivt overrasket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.