HjemlighedKonstruktion

Gulvbelægningen af fast Classen - laminat af høj kvalitet

De, der har måttet bruge en masse tid på udkig efter høj kvalitet gulve, er bekendt med produkter fra den verdensberømte firma Classen. Gulvbelægningsmaterialer af dette selskab, herunder Classen laminater, er af høj kvalitet, funktionalitet, pålidelighed, holdbarhed, kombineret med overkommelige priser. Det er de kriterier, der også påvirker forbrugernes valgmuligheder, da han skulle til at foretage reparationer eller er på udkig efter en gulvbelægning i opbygningen af deres eget hus på landet.

I betragtning af, at virksomheden producerer sine produkter i over et halvt århundrede, kan vi sige med tillid til, at kvaliteten af den prøve. Siden starten af sin kerne fokus har været produktion af gulvbelægninger og døre af træ, med vægt på produkter af høj kvalitet. I dag er dækning for et gulv fra firmaet Classen, et laminat herunder indkøbt og markedsført, ikke kun i mange europæiske og asiatiske lande, men også i USA.

At vælge en gulvbelægning laminat «Classen Oak" vil være nyttigt at vide, at han har en række fordele i sammenligning med tilsvarende produkter fra andre producenter.

For det første gulv ved Classen - laminat - har antibakteriel beskyttende lag, som har bevaret alle sine egenskaber, selv hvis gulvet vil blive udsat daglig våd rengøring. Teknologi anvendelse af sådanne belægninger, som gør sit sammensætning - er udviklingen af virksomhedens specialister. Fra starten foran dem der var et problem at skabe et sådant overtræk, som vil eliminere reproduktion overflade coating patogene mikrober, som kan have skadelige virkninger på det menneskelige legeme. Laminatgulv med antibakteriel beskyttende lag - et optimalt output fra position for dem, der bekymrer sig om sikkerhed slægtninge, holdbarhed og miljømæssige rent gulv.

En anden vægtig præstation Classen specialister - avanceret låsesystem ved hjælp af hvilken forbindelsen er lavet af laminat. Efter at have analyseret alle eksisterende låsesystemer, har de identificeret årsagerne, som i sidste ende førte til en række problemer: udseendet af ridser, deformation gulvbelægning og hævelse af led i tjenesten.

Foreslået af Classen samme laminat det har en pålidelig låsning struktur, som er en funktion ikke blot i strukturen forbinder riller, men også i imprægnering Isowaxx. Brugen af imprægnering anvendes på hele flyet fælles system, undgår de mest almindelige problemer - hævelse af leddene.

Den enkle udlægning laminat Classen uden lim tillader meget hurtigt at demontere gulvet, hvis det er nødvendigt, overføre det til en anden placering eller udskiftning. Det behøver ikke at bære eventuelle yderligere omkostninger, der tiltrækker i dag flere og flere forbrugere søger hele tiden at forbedre komforten af levende. Ved at købe laminat af kendte tyske producent, du skabe maksimal komfort og en varm atmosfære i din lejlighed eller et hus på landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.