SundhedSygdomme og betingelser

Svær svimmelhed: Årsager, hvad nu hvis du føler dig svimmel?

Svimmelhed anses almindeligt, og de fleste mennesker nogensinde har oplevet det selv. I de fleste tilfælde er det harmløst i naturen. Men hvis svimmel i nogen tid på en regelmæssig basis, så brug eksperthjælp. Dette fænomen er anerkendt som en af de mest almindelige symptomer på forskellige sygdomme. For mange mennesker, opstår spørgsmålet: hvad er årsagerne til svær svimmelhed? Hvad skal man gøre? Faktisk er det afhænger af flere faktorer.

Hvad er vertigo?

Først skal vi definere begrebet. Vertigo (svimmelhed medicin) er den følelse, når de omkringliggende objekter kredser omkring personen, eller han bevæger sig, mens stående på jorden. Denne følelse er kendt af alle fra barndommen. For eksempel, hvis en lang tid til at spinde på stedet eller til at ride på en gynge.

Øjeblikket svimmelhed betragtes som en alvorlig sygdom, der er forårsaget af forstyrrelser i nervesystemet eller det vestibulære apparat. Han er ansvarlig for en persons position i rummet, koordination, stabilitet og så videre. D. Settles denne enhed dybt i ørerne.

Og alligevel er det styrer alle de handlinger og følelser af hjernen. Eye og muskel reflekser er ansvarlig for koordineringen af rummet. Receptorer, som er ansvarlige for kropsstilling, er spredt over hele kroppen. Derfor, når hovedet drejes, manden ofte syge.

Hvilket er hvorfor der er vertigo?

Dette spørgsmål kan ikke besvares entydigt. Der er mange grunde til den stærke svimmelhed. Hvad skal man gøre? Det første skridt er at afgøre præcist, hvorfor dette sker. En af de mest indlysende tilfælde er en betændelse i øret, eller en overtrædelse af vestibulære apparat. Dette symptom kan udtrykkes i osteochondrose, lavtryk, som et resultat af en mental lidelse. Den præcise årsag til, at det er meget vanskeligt, ofte umuligt uden hjælp fra fagfolk.

Først opfordres til at deltage i neurolog, i hvilket tilfælde det allerede er omdirigeret til den rette specialist. Men det er ofte tilfældet, at lægen er i stand til at fastslå kilden til sygdom og for at skelne mellem ægte, sande vertigo fra andre sygdomme.

I daglig tale dette udtryk henvises blackout, hvis den stå op eller vende rundt hurtigt. Videnskabeligt, er dette fænomen kaldes ortostatisk sammenbrud. Oversat til almindeligt sprog, sygdom, anses af mange mennesker til at være forårsaget af en skarp udstrømning af blod fra hovedet.

Ægte vertigo kaldes skade eller overtrædelse af den vestibulære apparat. Men folk er mest tilbøjelige til at lide andre former. For eksempel er det dårligt på grund af umuligheden af smerte, mørke øjne, og så videre. D. Lægerne siger, at det er på grund af træthed, nedsat tryk eller forstyrrelser af muskeltonus.

klassifikation

Eksperter på området for medicin er 4 typer af svimmelhed:

 1. Central. I dette tilfælde er sygdommen opstår på grund af skader eller hjernesygdomme såsom forskellige skader, blødning eller tumorer.
 2. Perifer. Dette er præcis, hvad der kaldes en sand svimmelhed, der er en overtrædelse af den vestibulære apparat, eller betændelse i øret.
 3. System. For placering og koordination i rummet mødes tre systemer: visuelle, vestibulære og muskler. Denne type af svimmelhed skyldes svigt i en af dem. Denne sygdom kræver omhyggelig undersøgelse og kompleks behandling.
 4. Fysiologiske. Den mest almindelige form for svimmelhed kan skyldes den sædvanlige stress, depression eller svær træthed.

Som allerede nævnt, kraftigt stigende fra sengen, og du kan mærke rotation. Her ligger årsagen til forskellen mellem de visuelle billeder med de fysiske følelser. Denne sygdom kører af sig selv, og ikke bærer nogen konsekvenser.

Årsager svær svimmelhed. Hvad skal man gøre?

I de fleste tilfælde årsagerne til svimmelhed i både kvinder og mænd. Efter alt, omfatter begrebet menneskekroppen ikke besidder de seksuelle karakteristika. Denne sygdom opstår i strid med de vigtigste organ systemer: visuelle, muskulære og vestibulære apparat. Hvis der er yderligere symptomer som kvalme og svaghed, det taler om eksistensen af andre sygdomme. Årsagerne er meget stærke vertigo:

 1. En af de værste årsag til forekomsten af sygdommen - en hjernesvulst. Hvis svimmelhed forværres hans ører hører skelnes blod eller pus, at et presserende behov se en specialist. Denne mistanke om onkologi.
 2. unge børn kan også lide svimmelhed, høreproblemer og opkastning. Hvis dette sker, er det sandsynligt, at udvikle Menières syndrom. Han er farlig, fordi der er en mulighed for forandring i optisk neuritis.
 3. Årsag svær svimmelhed hos kvinder og mænd kan blive en hurtig slagtilfælde. Inden for få dage, personen føler svaghed, sløvhed, piner ham konstant opkastning og hovedpine.
 4. Hovedet kan drejes fra en hjernerystelse eller anden skade.
 5. Grund af problemer med den vestibulære system og bestemmelse af position i rummet også ske svimmelhed. Sådanne mennesker kan ikke rejse på offentlig transport, de begynder at gå i panik.
 6. Også denne sygdom er undertiden dannet på grund af modtagelsen af forskellige medikamenter, især antibiotika. Hvis dette sker, anbefales det at skifte medicin eller reducere doseringen.

Svimmelhed hos kvinder

Den mere retfærdig sex ofte lider psykogen sygdom, hvor der er sløvhed og frygt. Årsag svær svimmelhed hos kvinder kan være et problem kaldet dystoni. Den er kendetegnet ved høj irritabilitet menneske, stærk spænding støj i halsen og ørerne, ofte ender med opkastning.

Ganske ofte hos kvinder synes migræne ledsaget af svimmelhed. Når det sker, panik for lys og støj, svær kvalme. Når en hjernetumor svimmel stærkest. Samtidig gradvist ophøre med at arbejde musklerne, problemet starter med syn og hørelse.

Forårsage alvorlig svimmelhed og kvalme hos kvinder kan være gravid. Ironisk nok, når den ændrer sammensætningen af blodet, hvilket fører til en følelse af sløvhed, og nogle gange til besvimelse. Og hovedet kan drejes på grund af lavt blodsukker. I dette tilfælde skal du bare nødt til at spise noget sødt eller drikke te. Hertil kommer, at læger anbefaler, at forbruge store mængder vand.

Hvorfor svimmel hos mænd?

I modsætning til kvinder, repræsentanterne for de stærkere køn er sådan et problem opstår sjældent. Men hvis der er, tjekke med din læge, måske et symptom på en alvorlig sygdom. Således årsagerne til den stærke svimmelhed hos mænd:

 1. Overdreven indtagelse af alkohol. Måske den mest almindelige tilfælde. Når en mand drak for meget, er der en følelse af svimmelhed, mulig opkastning. I svære tilfælde, besvimer han.
 2. Forgiftning af kroppen, således at der er mørkere af øjnene, og er det sandsynligt, at miste bevidstheden.
 3. Inkonsekvent blodtryk strømstød.
 4. Som et symptom af cardiovaskulære sygdomme. I dette tilfælde er det som regel ledsaget af smerter i hjertet.
 5. Stress, ekstrem træthed, mangel på søvn. Disse grunde er set ganske alvorligt, når det kommer til mænd, fordi i modsætning til kvinder, holder de følelser i sig selv. Som følge af det forøgede tryk på hjernen, hvilket fører til svimmelhed.
 6. Fysisk aktivitet, klimaændringer, bevæger sig.

Det kan konkluderes, at årsagerne til en masse, men for at være sikker på dit helbred, er det bedre at bede om hjælp fra en specialist.

Kvalme med svimmelhed

Kvalme er ofte ledsaget af svimmelhed. Det faktum, at manden mistede kontrollen over kroppens position i rummet, kan ikke holde balancen, og derfor er der sådanne angreb. Forårsager alvorlig svimmelhed og kvalme kan være en overtrædelse af det vestibulære apparat, nervesystemet og blodcirkulation problemer, lændesmerter.

Når hovedet er drejet i forbindelse med forhøjet kropstemperatur, svære smerter, svaghed i lemmerne, regelmæssig vomiturition, skal gå til lægen. Bør screenes, herunder billeddannelse. I nogle tilfælde, afhængigt af årsagerne til svær svimmelhed og kvalme, nødt til at gøre et røntgenbillede af rygsøjlen og kraniet.

Disse lidelser kan opstå på grund af dårlig ernæring samt. Det er bedst at opgive salt, chokolade, stærk kaffe og te. Vertigo med kvalme typisk for folk med lavt blodtryk. I dette tilfælde en mangel på energi, træthed, sløret syn.

Forårsage alvorlig svimmelhed og opkastning hos kvinder er graviditet. I de tidlige stadier der er en svaghed, så det bliver til kvalme.

Hvorfor svimmel ved normalt tryk?

Dette er sandsynligvis den mest populære spørgsmål, når denne lidelse. Folk spekulerer på, hvorfor svimmel hvis tonometer viser et normalt tryk. Det faktum, at dette ikke er den eneste årsag til dette symptom. Hovedet kan drejes i tilfælde af en lang række forskellige situationer. For eksempel fik hurtigt ud af sengen.

Årsager svær svimmelhed ved normalt tryk kan være køresyge, intolerance attraktioner, offentlig transport. Desuden er sygdommen forårsaget af stress eller eksisterende medicinske tilstande, såsom osteochondrose. Hvis disse symptomer en person føler sig svag, måske er det et tegn på forestående slagtilfælde. En sådan betingelse kan være, når hjernerystelse.

En af årsagerne til svimmelhed stærk ved normalt tryk accepterer medikamenter. Før du bruger narkotika, er det nødvendigt at etablere deres kompatibilitet med kroppen.

Den pludselige svimmelhed nødt til at bevare roen, for at se på et enkelt punkt og trække vejret. Hvis der i dette tilfælde er der problemer med at tale, skal tilkalde en ambulance. Normalt tryk - dette er ikke en indikator for den menneskelige sundhed. Svimmelhed, kvalme, opkastning og svaghed er symptomer på en kronisk sygdom. Det er meget vigtigt ikke at forsinke undersøgelsen og bestemme præcis, hvad der forårsager en sådan reaktion.

Svimmelhed og svaghed

Følelse af svaghed, kombineret med svimmelhed er symptomer på sygdomme forbundet med infektiøse processer, som påvirker hjernen og rygmarven. I de fleste tilfælde, feber og kulderystelser en person.

Årsagen til den stærke svaghed og svimmelhed kan nærme et slagtilfælde. Meget ofte samtidig smerter i templet. En person føler sig svag fysisk. Denne tilstand kan være forårsaget af den generelle position af kroppen.

Disse sygdomme forekommer i vaskulære inflammatoriske processer. Der er således en metabolisk lidelse, snurren i benene og arme. Derudover er der ofte følelsesløshed i ekstremiteterne, som kan føre til alvorlige konsekvenser.

Smerter til svimmelhed

Dette er en ret almindelig situation. Hovedpine kan være af to typer. Den første type er karakteriseret ved ubehagelige fornemmelser i nakken. Smerten er akut, årsagen til dens opståen er infektionssygdomme og migræne.

Den anden form for provokeret hypertension, hjernerystelse, øjensygdomme eller øre. Nogle gange opstår hovedpine, når hoste eller overdreven indtagelse af alkohol. En sådan smerte behandles ikke, det vil passere af sig selv.

Denne sygdom er mere almindelig hos mennesker, hvis alder overstiger mærket af 40 år. For at forebygge hovedpine brug for at spise rigtigt og motion. Hertil kommer, at være rolig, ikke peretruzhdaetsya enten fysisk eller mentalt. Årsagerne til hovedpine og svimmelhed:

 1. Migræne. Der er en pulserende fornemmelse, ledsaget af kvalme og opkastning. Smerten varer omkring tre dage. På dette tidspunkt, personen er mere irritabel, er det ofte mørkere i øjnene.
 2. Årsager svær svimmelhed og manglende koordination kan opleves af stress og depression. Samtidig en intens hovedpine. Ubehag manifesteret i fysiologiske betingelser, det vil sige reducerer kæbe og kindben.
 3. Hypertension. Årsag svær svimmelhed hos kvinder med morgenkvalme er netop dette. Hovedpine når sit højdepunkt i den tidlige tid, og aftager i løbet af dagen. Derudover er der ofte trængsel i ørerne. Det kan være, hvis personen er meget træt og kronisk ikke at få nok søvn.

Hvorfor føler dig svimmel, når du står op hurtigt?

Mange mennesker står over for et problem, når hovedet begynder at spinde på en pludselig ændring i kroppens stilling. Hvis det er sjældent, er der ingen grund til bekymring. Men i tilfældet med regelmæssige overtrædelse brug for at se en specialist. Sandsynligt at opdage sygdommen - Ortostatisk hypotension. Den er karakteriseret ved vedvarende svimmelhed, selv når man står på deres fødder i de mørke øjne. Når hjernen mangler ilt, og personen ikke tager en vandret position, er der en svag. Den siger, at hvis det bliver syg, bør du straks gå i seng.

Forårsager alvorlig svimmelhed, hvis hurtigt ændre placeringen af kroppen, kan være en overtrædelse af det vestibulære apparat, forekomsten af neuritis, slagtilfælde, eller virkninger traumer. Når hjertesygdomme er også udbredt denne lidelse. Teenagere kan føle dig svimmel, hvis du får op hurtigt. Dette skyldes, at puberteten. Denne betingelse er typisk for folk, der fører en stillesiddende livsstil. Det er derfor meget vigtigt at regelmæssigt stå op og gøre den elementære gym.

om hovedet drejes i lodret position? Ja, selvfølgelig, og mange har følt det selv. Årsager alvorlig svimmelhed i en udsat position kan være sygdom høreapparater, tryk springer, diabetes, hjernerystelse. Desværre, du kan ikke altid "bare ligge ned" for svimmelhed. Processen vil fortsætte i denne position.

Førstehjælp til svimmelhed

Denne sygdom kan opstå pludseligt og fange en person på sengen. Først og fremmest, ingen grund til panik, du har brug for at falde til ro. Hvis svimmelhed er ganske stærk, er det bedst at sætte sig ned og se på et tidspunkt. Når nye symptomer som følelsesløshed eller kvalme, skal du ringe til en læge, og, hvis det er muligt, tage en vandret position. I dette tilfælde kan hovedet ikke vende og dreje, skal det være i fred.

Hjemme ved det første tegn på svimmelhed er nødvendig for at sætte patienten på en sofa eller seng. Du er nødt til at sætte en pude, så hoved, skuldre og nakke var på det. Denne variant forhindrer rygsøjlen bøjninger. For at reducere stress og lindre patienten for hans tilstand skal vedlægges panden koldt håndklæde dyppet i eddike løsning.

Symptomer som svimmelhed, forhøjet blodtryk, søvnproblemer, overdreven irritabilitet er meget farlige for menneskers sundhed. Tåler dem strengt forbudt. Ved detektering af årsagerne til svær svimmelhed, hvad man skal gøre? Du er nødt til at søge øjeblikkelig lægehjælp. Specialisten inspektion og ordinere behandling.

Det faktum, at disse symptomer føre til et slagtilfælde. For nylig har denne sygdom blevet en slående ung. , Cheferne for familier, ledende medarbejdere er omfattet af et slagtilfælde. Hvis der registreres disse tegn, kan du tage de kombinerede stoffer, for eksempel "Vazobral".

Svær svimmelhed: Årsager, behandling af folkemusik retsmidler

Terapi medicin vil blive ordineret af en læge. Men der er folkemusik retsmidler til at løse dette problem, som nogle gange bedre end traditionelle. De bør dog kun anvendes efter samråd med en specialist. Du bør også finde ud af, om du er allergisk over for nogen komponenter, og svimmelhed kan forværres.

Overvej nogle måder, der er mest effektive i dette nummer:

 • Tag på tom mave saft af roer og gulerødder.
 • Granatæble er et fremragende produkt, der øger niveauet af hæmoglobin. Dette forbedrer blodcirkulationen, hvilket på sin side minimerer svimmelhed.
 • Tang. Det er nyttigt i enhver form, hvad enten pulver eller almindelig salat, du kan købe i enhver butik. Dette produkt mætter kroppen jod, fosfor og andre sporstoffer, som er ansvarlig for den normale virkning af vestibulære apparat;
 • Ingefær te - en fremragende beroligende, er meget udbredt i at løse dette problem,

Forebyggelse af svimmelhed

Hvis du ofte plaget denne sygdom, og du ønsker at slippe af med det, du har brug for at følge nogle regler:

 • at opgive cigaretter og alkohol;
 • bruger ikke bordsalt;
 • så lidt som muligt til at drikke kaffe;
 • indlæse kroppen fysisk, bare for at være i gymnastik;
 • ikke behandlet, slappe af i det fri;
 • gøre hurtige skarpe hoved bevægelser;
 • hvis du vil kan du købe hukommelse skum madrasser, hvilket øger komforten i løbet af ferien.

Den omstændighed, at svimmelhed er ikke meget farligt, men det kan ikke ignoreres. I værste fald kan det føre til store sundhedsproblemer. Derfor er det bedre, når de første symptomer straks kontakte en specialist, som vil tilskynde yderligere handling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.