SundhedSygdomme og betingelser

Sådan behandler ringorm hos børn

Betændte pletter på huden misfarvet, kløe og afskalning anses for at være ringorm. Fremkomsten af det på hovedbunden kan være forbundet med hårtab. De vigtigste typer er smitsom, så deres ophavsmænd - .. Dette svampe og virus, men der er ikke-smitsomme former for lav, for eksempel rød flad.

De mest almindelige:

Microsporia og trihofitia (ringorm) påvirker hovedbunden, der forårsager hårtab og kløe i området. Patogen - svampe, der overføres fra en syg person eller et dyr patient. Microsporia kan påvirke andre områder af kroppen.

Pityriasis (eller farverige) Helvedesild er karakteriseret ved skællende pletter (lyserøde eller brune) på kroppen af forskellige former og størrelser. Normalt de fusionere med hinanden. Årsagen til - en svamp.

Lichen planus kan forekomme på grund af stress eller en allergi, er det sjældent hos børn, men kører hårdt, t. Til. Påvirker huden og slimhinderne. Det menes, at denne form for patogen er en virus. I folden og på kønsdelene forekommer små udbrud, som er rejst over huden og til sidst smelter sammen.

Helvedesild er forårsaget af herpes virus. Hos børn under en alder af 10 år, vises den samme virus skoldkopper. Kendetegnende for denne type sygdom er en "Bælte" smerte i brystet. Børn kan blive påvirket, og kønsdelene. Efterhånden smerten ved stedet vist først segl, der bliver til blærer tørring jord over tid.

Pink zoster (helvedesild eller Zhebera) forskellige cyklusser, lyserøde pletter i foråret og efteråret på skuldrene og brystet. lider Børn under 2 år fra denne sygdom er sjælden. Antages det, at årsagen til de pletter er reduceret immunitet i forbindelse med allergier.

Årsager til infektion

I de fleste tilfælde årsagen til at fratage børn er svampe, der kan overføres fra en syg person eller et dyr patient. Desuden kan sygdommen forårsage virus. Udsættelse for at fratage børn skyldes reduceret immunitet, mens gode forsvar kan undertrykke udviklingen af sygdommen i kroppen.

Infektion bidrage til store grupper af børn (delte håndklæder eller hårbørster), kontakter med hjemløse hunde og katte eller gå i en pulje af delte brusere.

Det menes, at årsagerne til rød flade og lyserød lichen er stress og allergier, så de er fri for infektion.

Symptomer og Diagnose

Det kliniske billede af hver type stripning afhænger af arten af patogenet, men en manifestation af et træk kan blive påvirket af de individuelle egenskaber af organismen.

Til diagnose hudlæge udfører inspektion og forskning anvender sådanne metoder som at tage afskrabninger fra ildstedet, inspektion hjælp Woods lampe, for at behandle ringorm først efter differentialdiagnose med andre dermatologiske sygdomme.

Alle former for at fratage børnene har sådanne generelle symptomer som kløende hud, skællende hud , og forandring (rødme) farve.

Derudover hver art har sin egen individuelle sygdomssymptomer (positionen, dannelsen af bobler og knuder, nærvær eller fravær af smerte).

Om, hvor transmitterede herpes, hvordan man skal behandle og forebygge dens forekomst, kan vide kun en specialist. Kast dig ud i selv-behandling af sygdommen er ikke nødvendig.

behandling

svampe behandlinger berøvet stor kompleksitet er det ikke.

Sådan behandler ringorm i børn medicin:

- indvirkning på årsagen til sygdommen (svamp, virus) via svampemidler og antivirale lægemidler.

- virkningen af smerte og kløe ved at bruge allergi og kortikosteroider.

- forebyggelse af spredning af sygdommen (patient isolation).

Forkæl Ringorm børn har brug for at tilstrækkeligt og omhyggeligt udvalgte den forkerte medicin kan forårsage længerevarende forløb af sygdommen, skrabe og infektion.

Sådan behandler ringorm hos børn i hjemmet (yderligere foranstaltninger):

- Undgå at tage et bad, at bade i bruser er nok;

- Kun bære tøj lavet af naturlige (naturlige) væv;

- ikke at gå under solen;

- ofte for at ændre barnets tøj, og vaske og stryge det separat;

- brug desinficerende løsninger til våd rengøring, vask legetøj og behandling af personlige ejendele baby.

forebyggelse

For at undgå at fratage barnet han bør undgå brugen af udenlandske objekter hygiejne og kontakt med omstrejfende dyr. Må ikke forstyrre foranstaltninger til at styrke immunsystemet, samt tøj fremstillet af naturlige fibre. Hvis store grupper af børn forekommer syge børn, bør de være isoleret for at behandle helvedesild vil ikke fungere uden karantæne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.