Mad og drikkevarerOpskrifter

Delikat kylling roll med røræg: opskriften med et foto

Simpelt, men meget elegant og velsmagende ret - kylling roll med omelet - bliver mere og mere populære blandt gourmeter rundt om i verden. Alle prøvet det en gang og roste mere end én gang, men at lave mad, ikke kender alle husmødre.

For at få fremragende og ikke kan lide den anden kylling roll med omelet opskrift bør også være noget særligt. Til dette formål, er de grundlæggende ingredienser kan du tilføje dine egne: dem, der i udtalelsen fra værtinde, vil give det færdige fad elegance og egenart.

Foundation og tradition

For at få en klassiker kylling roll med omelet, du har brug for et sæt af kerneprodukter: kylling, æg, mælk (selv om de fleste kokke foretrækker at tilføje til en omelet mayonnaise hjemmelavet - denne opskrift i en artikel om en hel afdeling), urter og krydderier.

Andre ingredienser - på foranledning af værtinden. Du kan tilføje gelatine, rul derefter ud meget usædvanligt i udseende, med en lækker lag af gelé; men hvis du lægger i omelet svampe (meget Hak dem, så for ikke at forstyrre omletnomu pandekage godt blodprop), så er denne ret vil blive tydeligt mærkes noter af champignon smag.

For at forberede denne parabol kan du bruge kylling i enhver form: at tage den færdige hakket oksekød, hel kylling, kyllingelår - vil utroligt smukke og lækre i alle tilfælde.

Måske hele familien bliver nødt til at løse en behagelig dilemma: hvordan man laver kylling roll - kylling i eller uden? Smagen af maden er ikke særlig påvirket, men hvis du ønsker at smage fadet i forskellige fortolkninger, kan det koge næsten hver dag - ikke kedeligt, og tiden tager ikke meget.

Hjemmelavet mayonnaise

Strukturen omletnyh pandekager lavet til at indføre mayonnaise, mælk, fordi de får meget løs, på grund af hvad der ikke er helt egnet til de planlagte måltider.

Hvordan at lave mad kylling roll, hvis en af dens komponenter er for meget luft?

Kvalitativ mayonnaise, uden GMO kan fremstilles ud fra to æg, tsk tør sennep, den samme mængde sukker og salt, 320 g solsikkeolie (raffineret omhyggeligt!) Og citronsaft.

At produktet har vendt Gostovskaya, skal alle ingredienserne have stuetemperatur.

Du skal først blande æg, salt, sukker og sennep, derefter piskeris al blenderen. Gradvist, en tynd strøm skal hælde olie uden at stoppe processen med at slå, og se, når blandingen når sammenhængen i mayonnaise. Den endelige akkord - tilføjelse af citronsaft.

Hold dette produkt må ikke være lang - ikke mere end en uge i en glasbeholder under låget.

Påfyldning - omelet

Kylling rulle med omelet, når grundlaget for mad gøre kylling, forberedt fra hel kylling eller dele heraf.

Kødet adskilt fra knoglerne, men lad i huden, derefter let slå ud, forsøger at give sømmen ensartethed.

Et fad på bordet ser meget imponerende på grund af tilsætningen af et forskelligt farvede inkluderer: rød, gul eller grøn peber, spinat, persille.

Fyldning - Kylling

Bare et spejlbillede af de ovennævnte retter er blevet ligesom ham, forskellen er kun i orden at placere komponenter: Rolls de er vendt - i omletny pandekage indpakket kød.

Denne mulighed indebærer anvendelse af kyllingekød. Og i æggene, kan du tilføje muskatnød, gurkemeje, provencalske urter, som giver fadet smag og pikante.

Og selv om alle de sorter af snacks er samlende navn - farsbrød med omelet, så er det allerede nu muligt at argumentere, og drømme op på en ny, for eksempel, omletny roll med kød.

Indstillinger - tæller ikke

Enhver af mulighederne for udarbejdelsen af de retter i sit eget bedste. Men hver af de kokke er hans vision af de mest vellykkede. Og baseret på de præferencer af din familie eller dine gæster vælger at lave mad kylling roll at behage alle.

Roulade af kylling kan bages i ovnen til at lave mad i mikrobølgeovnen, koge suppe og steges på en pande.

Smagen og farve, som de siger, ingen venner, ingen familie, men det overvældende flertal af de mest lækre anerkendte bagt kylling roll med omelet.

Udarbejdet af hel kylling

Kylling rulle med omelet, en opskrift, der er beskrevet i afsnittet, kok nemt. Det eneste, der forvirrer uerfarne husmødre - processen med at adskille kødet fra knoglerne. Det er nødvendigt, at slagtekroppen har bevaret sin integritet og er ikke hver får den første gang.

ingredienser:

 • kylling vejer 1,5-1,7 kg;
 • salt og krydderier;
 • 2-3 æg;
 • mælk eller hjemmelavet mayonnaise 6-7 Art. skeer;
 • mel 1 spsk. l;
 • greens;
 • smør.

Madlavning trin:

 1. For at skære kyllingen: sætte bryst op, foretage et snit fra halsen af maven. Skær dybt, forsigtigt løfte kødet fra knoglerne, fri af knogler vinger og ben, fjerne alle unødvendige - sener og brusk.
 2. Flatten kylling og en god rytme fra.
 3. Salt kød, drys med krydderier efter smag og gnid dem ind i kyllingen.
 4. Lad kyllingen "hvile" og nyd smagen af krydderier, og i mellemtiden kan du gøre en omelet: æggeblommer og hvide Pisk separat og derefter sammen, tilsæt mælk eller mayonnaise, tilsæt salt, tilsæt greens. Steg i en gryde. Det færdige omelet, som ved den måde, bør ikke være for tyk, sat på en kylling.
 5. Æggekage og slagtekrop fold ruller (twist langs kroppen) og pakket i 2-3 lag folie eller sted i muffen til bagning. Folie (muffe) til at oplade margin til kød efter indpakningen kan låses "wraps" kanterne, der har de danner komplette stopgarn eller slik.
 6. "Sød" skal sættes i formen eller gryde, hælde koldt vand med tilsætning af salt, blade og flere hvidløgsfed - og sende en halv time i en forvarmet ovn.
 7. Den afkølede rulle uden at fjerne fra formen at lade nogle få timer i kulden.

Æstetisk skiver kylling roll med omelet, fotos præsenteres, - en stor forretter, og en pryd for enhver fest.

Omelet med kylling og ost

Er det værd at gentage, at ruller med kylling - det er altid en stor afsætningsmulighed for arbejdende kvinder (de forbereder overraskende hurtigt), for nidkære husmødre (denne parabol er den billigste) og for fans kan bestilles (kalorier lave, og protein - i overskud).

Til fremstilling af bekvemmelighed, kan du dele alle produkter for hver af de fødevareingredienser.

For omelet: 5 store æg og 300 g mayonnaise.

Til fyldet:

 • 300 g kylling;
 • En medium løg;
 • 200 g fast ost;
 • greens;
 • salt;
 • krydderier.

Madlavning trin:

 1. Pisk æg med mayonnaise i en blender.
 2. Dække form af bagning pergamentpapir, skaber derfra kofangere, fedt, hæld-æg mayonnaise blanding.
 3. Omelet bage i 10-15 minutter, passe på ikke at "landsbyer", og ikke får alt for tynd. Når omelet - påfyldning, så skulle det gøres tyndere. Nu - ikke tilfældet.
 4. Mens æg er bagt, kan du starte madlavning fyldet: Steg løgene til de er gyldne brune (ikke brun, vil det påvirke smagen af kylling), tilsæt løg råt hakket kød. Der også - salt, peber, krydderier. Bland godt.
 5. Ost rist med store huller, greens og skåret indtil forlader.
 6. Cool omelet (ellers ville det være umuligt at danne en rulle) og jævnt sætte ham udstopning jævnt over hele overfladen for at fordele de urter og ost.
 7. Nu er du nødt til meget nøje roll roll. I så fald, hvis papiret ikke ønsker at lade ham gå, skal du bruge en spatel, men igen mest omhyggeligt.
 8. Formed farsbrød med omelet igen sendes ind i ovnen til browned i 15 minutter ved 150 0.

Hvis der ikke er kylling - har ben

I mangel af en hel fjerkræ i køleskabet, kan du helt gøre det ofte og kog kyllingelår rulle med omelet.

Princippet - det samme som når madlavning retter fuld af kylling, kun output vil ikke én stor rulle, og 3-4 små - afhængigt af mængden taget af benene.

Denne madlavning valgmulighed kan synes endnu nemmere:

 • gratis ben fra knoglerne;
 • slå ud kødet;
 • indpakket i det tynde omelet;
 • rulle op og løse ruller;
 • klar til at afkøle og sat under pres i flere timer.

Mini rulle med omelet bage ben hurtigere, fordi det er mindre i størrelse.

Må ikke bage, og kog

På trods af, at den kylling kogt med røræg i pakken, du skal lave mad strudel i bouillon eller vand med krydderier - så kylling roll med omelet kogt modtage den nødvendige "dosis" af smag og aroma selv gennem plastfolie.

En anden idé til den kogte version af denne skål - stegt æg på toppen af den tynde plade til at sætte den kogte pølse. I den kollapsede formularen, vil det se meget interessant.

tilberedningstiden - 50-70 minutter.

Rolle tørre gelatine

En af de opskrifter på måltider af kylling og drys med omeletter tilbyder kød og æg tørre gelatine. I processen med bagning gelatine blandet med saft dannet, kvælder og uafhængigt fordelt over roulade.

Og når fadet er afkølet, vil ejeren kunne organisere en spektakulær præsentation: gennemsigtig gele vil være en fremragende dekoration.

Gelatine - en favorit ingrediens, som hver respekt Kok "kæmper" er ikke kun lækre, men også smukke kylling roll. Billeder af disse "skønheder" kan findes på alle de kulinariske ressourcer - bare øjnene divergerer.

Omelet: simple, komplekse fad

Æg og kylling fra tidernes morgen "skridt" ved siden af hinanden, så de supplerer hinanden i køkkenet, og at ingen vil tænke, hvordan man tilbereder kylling roll, uden brug af produkter fremstillet direkte til fuglen.

Hvad synes at være vanskeligt i en omelet? Æg + mælk + salt og krydderier = omelet fremstillet.

Men der er nogle hemmeligheder, der gør skålen sving og blid og ikke falder fra hinanden på hver skødesløs bevægelse:

 • omelet vendte sig fleksibelt, men ikke-porøs i æggene behøver ikke at tilføje mejeriprodukter tilladt vand skeen og revet ost;
 • med tilsætning af mælk, kan du føje til mix lidt mel - 1-2 spsk. ske (det vil afskrække mejeriprodukt og ikke tillade ham at skabe porøsitet);
 • for ømhed og saftighed omelet nødt til at stege i 15 minutter, dækket, for en gylden skorpe - 20.

Ømhed og saftindhold retter på outputtet afhænger af kvaliteten af de udvalgte produkter, og deres fremstillingsmåde. Banal omelet kan spille en afgørende rolle, så det er nødvendigt, at han får en ideel: ikke alt for hårdt og ikke for luftige. Ved hjælp af enkle tips, vil du være i stand til at overraske familie og venner af forskellige skålen, hvilket gør det perfekt første gang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.