TravelingRetninger

Metro "Spurvebakkerne" - en usædvanlig plante i Moskva metro system

Metro "Sparrow Hills" - det er faktisk en af de mest populære stationer i hovedstaden. Hvorfor? Forudsætninger for en sådan påstand en masse. Først og fremmest, selvfølgelig, så glem ikke om den store vejkryds på det sted, og Moskovitter er kendt for at lide på grund af konstante trafikpropper. Og for det andet, her er det et yndet sted for besøgende til hovedstaden - en observation dæk, som på ethvert tidspunkt af året byder på en slående panorama af Moskva.

§ 1. "Sparrow Hills" Metro. Beskrivelse af genstanden

Denne station af Moskvas Metro er på Sokolniki linje. På den ene side er "Sports", og på den anden - "Universitet". Nord afkørslen fra stationen beliggende i bydelen Khamovniki og syd - og i Gagarin område kaldet Ramenky der vedrører tex og vestlige distriktet i Moskva, hhv.

I øvrigt skal det bemærkes, at art. Metro "Sparrow Hills", er den første i verden, som ligger på broen over floden.

Afsnit 2: "Sparrow Hills" Metro. Historien om den store bygning

Station blev åbnet 12 Januar 1959. Ifølge den oprindelige projekt havde vi til at bygge en station under Moskva-floden, men for at reducere udgifterne til opførelsen af projektet ændret og undergrundsbane linje begyndte at bygge direkte på Luzhniki Metro Bridge, byggeri, ved den måde, i 1958.

På bunden tier metro bro sætte stationen, og i toppen lavet en motorvej. I design og konstruktion af broen blev lavet nogle teknologiske og designmæssige fejl. Alle design platform, den nederste bane struktur og bro er en, så de havde store dynamiske belastninger på grund af den konstante bremsning og acceleration af tog.

For at reducere kontante omkostninger blev installeret armeret beton i stedet for metalstænger. Da anlægget blev udført i vinteren blev saltet tilsat i betonen for at reducere vands frysepunkt. Dette har medført en intensiv korrosion af det metalliske struktur. På grund af den dårlige kvalitet fugtisolering station konstant varme lidt i foråret.

Efter oversvømmelser i sommeren 1959 næsten forladte metrostationen "Sparrow Hills" var i en tilstand af tilbagegang i omkring et år. I sommeren 1960 begyndte han at bryde loftet, og fra en højde på fire meter var faldende gesims duralumin ark. Efterfølgende beton fortovet revner, og som et resultat stationen er stadig lukket for reparationer. Det skete 20 oktober., 1983

Siden 1986 toget bevægede kun på bypass bro, bygget på begge sider af de vigtigste. Den øvre lag har fungeret ganske lang tid på grund af manglende omfartsvejen. Rekonstruktion af stationen, skal det bemærkes, varede meget lang tid på grund af den dårlige økonomiske forsyning under perestrojka i slutningen af 1980'erne og 1990'erne. Ifølge officielle data, genopbygningen af stationen varede 19 lange år, men aktiv byggeriet udført i alt fra 1999 til omkring 2002.

Kun 14 december 2002 om genindførelse åbnede stationen. Maj 12, 1999 til ære for hendes periimenovali historiske distrikt af samme navn, indtil det tidspunkt, blev det kaldt anderledes :. "Lenin Hills"

§ 3. "Sparrow Hills" Metro. De karakteristiske træk ved stationen

Til dato, anlægget har to lobby. North er udstyret med rulletrapper, han går på Luzhnetskaya promenade og sports-kompleks "Luzhniki". Den nedre hall af den sydlige indgang åbner på Vorobiev dæmning, det øvre kammer - naturreservatet "Spurvebakkerne".

Stationen har et moderne design. Væggene i gangene og bro støtter, som går gennem rummet, foret med grøn og hvid marmor. Gulvet er dækket med grå granit. Gennemsigtige rejse vægge giver mulighed for at beundre en smuk udsigt over Moskva-floden.

Usædvanligt indrettet værelse assistent station - i form af broen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.