TravelingRejsetips

Wonderland "Romantsevskie Mountain"

Nå, hvad bjerge nær Tula? Et rimeligt spørgsmål. Mange mennesker er overrasket skuldertræk. At have til at gå for at se det.

Hvad er det her

Selvfølgelig er det ikke i bjergene, i henhold til geografi, geologi, bjergbestigere og andre fagfolk, der er interesserede i relief af jordens overflade. De er ikke i denne status på kortet.

Romantsevskie bjerge - et vidunderligt sted, der udkom på sitet ugolnodobyvayuschego virksomhed. Denne genstand for naturen kan kaldes menneskeskabt, men ikke uden hjælp fra Moder Natur.

I midten af det 20. brune århundrede kul blev opdaget her. Lag det er placeret nær overfladen af jorden, så der startede produktionen af mineraler ved åbne.

Gravemaskiner og traktorer pløjet jord til at bide i dens overflade, flyttede klippen, og nåede op til carbonlejet.

Som en konsekvens af disse undersøgelser dannede dybe gruber og høj jord højen.

Mere end tyve år her arbejdede. Kul er udvundet, eksporteres til landets behov. I løbet af perestrojka år (80 th, 90 th) produktion var urentabel, den videre udvikling af området - dyre. Alt lukket ned, opgivet.

Her i udviklingen området, herunder naturen. Vind, regn, sol ændret det til ukendelighed. Pits fyldt med vand, dæmningen stål dækket af vegetation. En masse af kløfter forvandlet området til noget usædvanligt.

Romantsevskie bjerge der ligner modeller af bjerglandskaber i Altai, som den afrikanske ørken, og til hvem gør overfladen af en anden planet.

Faktisk er de arter er fascinerende på ethvert tidspunkt af dagen. Det udvider denne skønhed på 16 km - fra landsbyen til Kondukov Kimovsk.

maling

Absolut ekstraordinære naturlige farver præsentere på dette sted. Mere end et dusin søer har lyse farver - blå, blå, turkis, grøn. Close-vand gennemsigtig, som et spejl.

Ler og sand jord giver en lys brun farve. Cirkel - grønne træer, spiring her og der. Nogle sjældne blomster af dueurt. Naturen har ikke stinted på malingen, skabe et landskab betagende.

hvorfor kommer

Romantsevskie bjerge tiltrække mennesker med forskellige interesser.

Når her, beundre dens skønhed, jeg ønsker at indfange denne skønhed i hukommelsen i lang tid. Og kom her begynder at tage billeder. Den nye ramme, ny oplevelse. Landskaber varierer med tidspunktet på dagen, og ophører ikke med at overraske og glæde. Det bør gå til fotograferingen.

Naturelskere vil overveje og nyde udsigten, vandre den vidunderlige del af naturen, at erobre topmødet, observere vandoverfladen.

På varme dage er elskere af svømning. Mange søer med lettilgængelig tilgang og indgang er netop dækket med turister. Især går i weekenden en masse mennesker. Solid maskine og krop. Desværre, ofte et resultat af disse besøg, af værfter er bunker af skrald efterladt overalt. Og heldigvis er der folk, der bekymrer sig om renheden af naturen, som tage skraldet og hans firma blev opkrævet rester resulterer rekreation skødesløse turister. Bevarelse denne skønhed forsøger at gemme det.

På internettet kan man se, at i de anmeldelser og historier om turen ofte, der er opkald til at respektere renheden af dem, der kommer her på ferie. For at spare Romatsevskie bjerge, denne betingelse er nødvendig. Ellers et godt sted bliver til en losseplads.

Kom der

Præcis adresse, undtagen i koordinatsystemet ikke eksisterer. Romatsevskie Mountain (Tula-regionen) er i Uzlovaya område, nær landsbyen Kondakov.

Flytning langs M4 motorvejen, skal du slå til Bogoroditsk, krydse byen, går på vejen til Epifan. Undervejs kan du stoppe i en restaureret herregård af Grev Alekseya Grigorevicha Bobrinskogo og gå i parken, og derefter, går omkring ejendommen, gå på rette vej. Af den måde, er der noget at se i den gamle Epiphany.

Dernæst går gennem landsbyen Minedrift, landsby Kolodezi til Romantseva, og her vejen deler højre gren går til Epifan. Romantsevskie bjerge - direkte gennem Kondukov landsby.

Vejen fra Bogoroditsk til Kondukov snavs og vådt vejr til at vade igennem det kan være meget problematisk, disse fire kilometer du vil huske i lang tid. Efter at have passeret gennem landsbyen, foran det er allerede nu muligt at se bjergene. Disse fører mange veje. Der er ikke længere tabt, men popetlyat lidt som muligt. Tre kilometer perfekt præparerede grusvej i tørt vejr og ufremkommelige mudder i regnen gibel vil føre til det ønskede karriere.

I betragtning af de vejforhold, er vejret stadig vælger at rejse til den tørre, så for ikke at fortryde senere, om den tid spildt.

Romantsevskie bjerge (Tula region) kan findes ved koordinaterne: Breddegrad: 53 ° 51'00 '', Længdegrad: 38 ° 21,00 ''.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.