FinanserFast ejendom

Den anden lejlighed fra lejligheden? Forskellen mellem lejlighederne og lejligheder

Marked bolig og erhvervsejendomme er utrolig omfattende. Overnatning på det, der ofte omtales som mæglere lejlighed suiter. Udtrykket bliver en slags symbol på succes, luksus, uafhængighed og rigdom. Men disse begreber er de samme - Apartments? Selv den mest overfladisk blik vil afgøre, at det er helt forskellige ting. Overvej forskellene mellem lejligheden fra lejligheden. For at afgøre, hvor betydelige disse forskelle, og hvorfor bør klart skelne mellem disse begreber.

Hvad er lejligheden?

Det er almindeligt accepteret følgende definition. Lejligheden - en slags særeje, der anvendes til at leve på permanent basis, samt til leje. Det har en separat indgang og er fuldt tilpasset til et normalt liv: der er alle de nødvendige kommunikation, varme, vand, kloakering. Lejlighederne er ikke det samme, de adskiller sig fra hinanden andet sted i byen, området, type struktur i en beboelsesejendom, dens gulvniveau og mange andre parametre. Men trods alle forskelle, lejligheden er en bestemt segment - beboelsesejendomme eller bolig.

Forslag om salg af lejligheder i ejendommen hjemmemarkedet nok: det er en lejlighed i nye bygninger og helårsboliger. Lejligheder til salg, sagtens kan repareres, men som regel er ikke møbleret.

Apartments: hvad det er

Lejlighederne er udstyret med moderne kommunikation, overlegen møbler og ligger i hotelkomplekser, kaldet lejligheder. Dette er en elite type udlejningsejendomme overlegen bruges til midlertidig indkvartering af velhavende gæster. De vigtigste karakteristika ved dette objekt er moderne, stilfuldt design og komplet udbud af husholdnings- og tekniske kommunikation. Overnatning i lejlighederne er kun mulig på midlertidig basis.

Med andre ord, er lejligheden - er en ikke-permanente boliger, identisk hotelværelse. Og i et klassisk værelse, et armatur af boligen er der en fuld service på et belejligt tidspunkt for gæsten, herunder et fuldt sortiment af rengøring, linned udskiftning af parkeringspladser, specialiserede beskyttelse tjenester, skønhedssaloner og anden infrastruktur.

Denne type ejendom er meget populær i de ferieområder og store byer. Ofte rigere borgere købe lejligheder i umiddelbar nærhed af de værker fra tidsbesparende overvejelser. Komfortable faciliteter, de såkaldte hotellejligheder, bygget i tilstrækkelig nærhed til stranden eller centrum. Potentiel køber tilbyder forskellige typer af lejligheder, den mest almindelige af dem med et soveværelse og vestlige indstillinger "studio", hvor stuen er kombineret med køkken. Men på markedet for salg lejligheder med 2 eller 3 soveværelser, samt multi-level plads. Forskellen mellem lejligheder og lejligheden er, at køberen får lejlighed stue med en moderne renovering, stilfulde møbler, indbygget i apparater.

Juridisk status af lejligheder

I den russiske lovgivning udtrykket "apartment" ikke er fast, mens udtrykket "bolig" er givet en tilstrækkelig lang definition. De er anerkendt som et separat rum i fast ejendom, beboelige på permanent basis, og overholdelse af lovgivningen af sanitære, tekniske og andre operationelle regler. Lovgivning som en bolig giver sådanne typer af værelser: huset eller en del af lejligheden eller andel i hendes værelse. Udtrykket "lejlighed" ikke hører til segmentet "Residential". Med andre ord er spørgsmålet om lejligheden: hvad er det - kan besvares, er det boliger i erhvervsbyggeriet.

Forskelle lejligheder fra lejligheder

Således er lejlighederne ikke er relateret til boligmassen, så du kan oprette dem i bygninger af enhver orientering, for eksempel, kontor. For at placere en status som "flad" tilhører boligmassen er påkrævet. Derudover er der forskelle mellem disse begreber og i andre planer:

  • på kravene i staten standardopløsning lejlighed område bør ikke være mindre end 40 m2 og antal værelser - 2 eller flere, et must er tilstedeværelsen af badeværelser og køkkener;
  • sådanne krav er ikke præsenteret for lejligheden, hvor der kan være kun ét rum er betydeligt mindre område.

Et nærmere kig på hver distinkte lejligheder fra lejligheden.

udgifter til

Real Estate Market eksperter siger, at prisen på lejlighederne normalt er lavere end prisen på en lignende lejligheder typen med 10-15%, men driftsomkostningerne er altid højere. Dette skyldes, at omkostningerne ved hjælpeprogrammer til lejligheden ejere væsentligt over deres værdi for bolig grundejere. Især opvarmning tjenester højere med 20-30%, vandforsyning og sanitet - med 12-25%. Tallene er tvetydige, at prisen på boliger tjenester afhænger ikke kun af den regionale placering, men også af arten af tilslutning af forsyningsvirksomheder netværk resursosnabzhayuschih organisationer. For eksempel, hvis tjenester leveres via en mellemmand, er du nødt til at betale for dem endnu mere.

Fraværet af begrebet "lejligheder" i sammensætningen af boliger ikke tillader deres ejere til at udstede tilskud til betaling af offentlige ydelser, forudsat at den samlede mængde af deres månedlige indkomst for de sidste 6 måneder ikke overstiger de fastsatte grænser. Ejerne kan ikke drage fordel af de fordele, der reguleres af Housing Code. Den anden lejlighed fra lejligheden, bortset fra de omkostninger egenskaber?

Funktioner registrering

lejlighed erhvervelse antyder muligheden for permanent ophold på huset. Tilmeld dig ved lejligheden bopæl er umuligt på grund af det faktum, at lovligt, at de ikke er boliger. Muligheden for en midlertidig registrering i lejligheden er stadig uklart, om end et direkte forbud mod udøvelsen af sådanne rettigheder fra ejere af lejligheder købt i bygningerne med status hotel eller lejlighed hotel, ikke eksisterer.

Fraværet af samfundsmæssig betydning

Beslutningen om hvilken erhvervelse mere profitabel - en lejlighed eller flad, bør det erindres, at udvikleren af sådanne bygninger ikke er ansvarlig for opførelsen af anlæg sociale infrastruktur. Faktisk er denne faktor skyldes den relativt lave pris af lejligheden - udvikleren af hotelkomplekser, som regel, ikke ophøje de skoler, børnehaver og klinikker.

Mens mæglere, at problemet normalt ikke stige eller glattet forsikringer om, at bygge lejlighed hoteller udføres i områder med etablerede infrastruktur, bør vi ikke glemme alt om det. I store byer er betydelig omfanget af byggeri og implementering af sådanne systemer, og de sociale objekter er ikke hvert distrikt kan give en gevinst på uregistrerede brugere.

Moskva afdeling af bymæssig ledelse er planlagt til at godkende de bygningsreglementer, der kræver bygherren til at bygge infrastruktur parallelt med opførelsen af hotelkomplekser. Mest sandsynligt, vil indførelsen af sådanne forpligtelser hæve prisen på lejligheder til prisen på lejligheder.

Tilladelse til at ombygge lejlighederne er ikke påkrævet

Den anden lejlighed fra endnu lejligheden? Det faktum, at der er behov eller mulighed for ombygningen af lokalerne er underlagt almindelige bestemmelser i Byplanlægning Code, hvorefter tilladelsen ikke er nødvendig, hvis de foreslåede ændringer er ikke strukturelle ændringer og ændrer ikke niveauet for pålidelighed og sikkerhed af ikke-beboelsesejendom. Og hvis den manglende tilladelser snarere forenkler konverteringen til værelses lejligheder, der er en masse problemer i den måde, de institutionelle funktioner i disse bygninger.

Kompleksiteten af erhvervsejendomme bygninger Ledelse og forskellen i værdien af ejendomsskat

Ifølge Housing Code, er de tekniske lokaler boligblokke (lofter, kældre mv) placeret i de almindelige grundejere af bolig lokaler. Lejligheder til sådan regel er ikke givet. køberen erhverver Derfor bør det erindres, at ejerskabet af resten af bygningen og teknik netværk er bygherre, og han kan påtvinge sine rentable tjenester til ejere af administrationsselskabet.

Hertil kommer, at vedtagelsen af lovgivningen i 2015 steget meget markant ejendomsskat, som nu vil blive gennemført på grundlag af beregningen af den matrikulære værdi. Og hvis boliger skatteprocent er 0,1% og bruges ganske imponerende fordele, den ikke-fast ejendom, som omfatter lejligheder og beskattes med en meget højere sats.

Arten af erhvervelsen

I modsætning til lejligheder lejlighed manifesteret at erhverve. Køb af lejligheder, har normalt en investering karakter, det vil sige, i de fleste tilfælde de er købt til en fortjeneste, mens køb af en lejlighed er en udtalt social baggrund - .. Overnatning. Hvis lejligheden er registreret som ejer af IP og erklære indtægter fra udlejning af ejendom, til højre skattefritagelse gennemførelsen af disse lokaler, han ikke har, selv om de havde været ejet i mere end 3 år.

Opmærksom på forskellene, den potentielle køber er lettere at beslutte, hvilke rum er det mere hensigtsmæssigt - lejligheder eller lejligheder. Hvad er bedre for ham og forfulgte sine mål, kun kender han. Fra erhvervelsen af den karakter kan have behov eller andre forhold afhængige status den købte ejendom. Nu tænke på fremtiden af købet, vi kan tydeligt forstå forskellene mellem lejligheden fra lejligheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.