Af teknologiLink

"Beeline": takster for tabletter. Vælg den bedste mulighed

I dag bliver tabletcomputeren mere og mere kendt for os alle. Der er ikke noget overraskende i dette - mange af de opgaver, der tidligere blev udført af en smartphone (videovisning, lytte til musik, arbejde med forskellige applikationer, spil) blev overført til tablet-enheder. Når alt kommer til alt med deres hjælp, er det meget mere praktisk. På grund af den store farverige skærm synes hvert element af virtuel grafik endnu mere realistisk.

Online adgang

Over tid går mere underholdning i online-tilstand. Det er for eksempel mere hensigtsmæssigt at se video direkte fra video hosting service uden yderligere opbevaring til din enhed. Det samme gælder for onlinespil, som vi konkurrerer med rigtige spillere, ikke med en computer. Og så er vi vant til at vi straks kan finde interessante oplysninger med hjælp fra den samme Google. Du kan gøre dette, som du forstår, kun ved hjælp af en smartphone eller tablet, der er tilsluttet netværket.

Mobiloperatører lægger stor vægt på takster rettet mod mobil onlineadgang, udvikling af internettariffer for tabletten. Derfor vil vi i denne artikel overveje, hvilke af dem der er mest rentable. Vi vil tale om de muligheder, der tilbydes af lederen af det russiske telemarked - selskabet Beeline. Oplysninger, der hjælper os med at finde frem til den bedste pakke af tjenester, vil vi tage fra den officielle hjemmeside samt fra ressourcer til at finde andre abonnents meninger. Resultaterne af vores analyse kan du læse videre på samme side.

introduktion

Det er ingen hemmelighed, at enhver mobiloperatør bekymrer sig om tilstedeværelsen i sin portefølje af et stort antal takstplaner, som kan give mange brugere interesser. Enkelt sagt, jo mere spektrum af tjenester, der leveres af et selskab, jo bedre for sine abonnenter. Derfor er alle aktører på dette marked travlt med at opdatere og introducere nye muligheder for deres kunder. Beeline er ikke en undtagelse. Tariffer for tabletter samt pakker af tjenester til smartphones er præsenteret her i en bred vifte af kombinationer. Valget er så stort, at klienten, der gør sit valg, nemt kan blive forvirret. For at undgå dette, skriver vi denne artikel. I det vil vi forsøge at dække alle takster for tabletter fra Beeline.

skelnen

Jeg vil bare starte med et vigtigt teoretisk øjeblik. Det handler om, hvilke funktioner planen for tabletcomputeren har, der adskiller den fra taksterne for mobilenheder. Så hvad med Beeline? Tariffer for tabletter adskiller sig ikke fra planer for telefoner, undtagen mængden af ydelser. Dette skyldes de behov, som ejerne af tabletterne har oplevet.

Så hvis en person med mulighed for "smartphone" oftest ønsker at modtage gratis opkald, er det maksimale antal sms og en vis mængde trafik, de, der køber internettariffer for tabletten, tilbøjelige til at søge kun megabyte data. Jo flere af dem, desto bedre er denne service, og jo højere er dens omkostninger. En person med en tablet behøver ikke minutter til opkald på netværket og i udlandet - det er tydeligt.

Særlige satser

Derfor tilbydes de, der leder efter en gunstig takstplan for tabellen (Beeline), at skifte til muligheden "Highway." Det koster kun 400 rubler om måneden, hvor brugeren får ca. 4 GB trafik og evnen til at forbinde tv til sin gadget. Service i hele Rusland, og det skal anerkendes, det er det mest optimale med hensyn til forholdet mellem omkostninger og fordele, som brugeren modtager. Ikke for ingenting, at denne takst betragtes som en af de mest populære.

Også andre dyrere pakker af tjenester betragtes som en mulighed for tabletter. De omfatter 3 flere takstplaner, forskellige med hinanden igen, hvad angår data og pris. Vi taler om "Highway 8 GB", "Highway 12 GB", "Highway 20 GB". Disse tre planer giver mulighed for at modtage henholdsvis 8 GB, 12 GB og 20 GB Internet trafik for din enhed pr. Måned. Omkostningerne er 600, 700 og 1200 rubler hver måned.

Det skal bemærkes, at i kombination med hver af de beskrevne takster foreslås prisen "Internet forever" (til tabletten), der fremmes af Beeline. Inden for rammerne af den gives brugeren 200 megabyte om måneden for gratis test af forbindelseshastigheden.

Trafikpakke "til testning"

For at gøre sig bekendt med forbindelsens hastighed, der leveres af operatøren, tilbyder Beeline gratis prøveversion for sine kunder at forbinde en "test" trafikpakke på 200 megabyte.

Det hedder "Internet for evigt." Dette er en specielt udviklet "fact-finding" (leveret af selskabets "Beeline") takst for tabletten. Ubegrænset trafik til arbejde med post går med det - det er meget praktisk, hvis du ikke planlægger at købe en dyrere "Highway".

Hvordan vælger man?

Opgaven af vores artikel er at hjælpe med at bestemme de mest optimale (i forskellige nøgleparametre) muligheder. Disse omfatter omkostninger og volumen af tjenester, som abonnenten vil modtage. Du kan sammenligne det første og det andet med en banal analyse af dine behov.

Så beslut dig, hvad der lige er interesseret i dig - evnen til at sidde i sociale netværk, se tv-shows eller spille multiplayer-legetøj. " Afhængigt af hvad du gør for din tablet, kan du forudsige, hvor meget trafik du skal bruge.

For eksempel foretrækker abonnenter i de fleste tilfælde en minimumspakke på "Highway" til 4 GB eller den næste bagved, hvilket giver 8 GB trafik. Denne mængde data er som regel tilstrækkelig til at udføre de fleste opgaver. Mere du kan bruge kun, hvis du rent faktisk bruger bagud på tavlen det meste af din tid, downloader store filer eller gennemsøger store volumenvideoer.

Hvis du ikke kan lide en pakke med 4 eller 8 GB, og du er på udkig efter en ubegrænset løsning, skal du skuffe. Den medfølgende pakke med det største volumen er "Highway 20 GB". Det beskrives som den dyreste tarif ("Beeline") til en tablet i hele Rusland. Du kan rent faktisk kun bruge denne datapakke, hvis du jævnligt og jævnligt downloader store filer.

Hvordan tilsluttes?

Der er flere måder at aktivere den valgte pakke på din enhed. Den første og enkleste er referencen til en specialist i kommunikationssalonen. Medbring din tablet med et forudinstalleret "Beeline" -kort, og konsulenten hjælper dig med at oprette en forbindelse på din enhed. Det tager 10-15 minutter.

En anden måde er at aktivere pakken ved hjælp af operatøren. Ring 1188 (Beeline hotline), og du vil helt sikkert blive hjulpet til at skifte til den valgte takst.

Den tredje og fjerde metode (henholdsvis) er forbindelsen mellem tjenesten via internetskabinet og aktiveringen af muligheden ved hjælp af en kort digital anmodning. Den sidste service giver dig mulighed for at skifte til tariffen så hurtigt som muligt. For at gøre dette er det nok at ringe til det nummer, der er angivet på optionssiden (på den officielle hjemmeside). For at gå til "Highway 20 GB", for eksempel er dette nummer 06740999.

fund

Så har vi opregnet alle takster, der er tilgængelige på operatørens officielle hjemmeside, som er tilgængelige for abonnenten. Som du kan se, antager de, at der findes et helt gitter, der omfatter de takster, der udvikles af Beeline for tabletter, der er bygget på princippet om "fra mindre til større", hvor den enkleste er en pakke, der giver 4 GB trafik til en pris på 400 rubler og den mest " "- 20 GB til 1200 rubler om måneden. Kunden får derfor mulighed for at vælge, hvilken plan der er optimal for ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.