Af teknologiElektronik

Sådan hente kort til din enhed, som de henter og installerer

Spørgsmålet om, hvordan du henter et kort til din enhed, kan det være irrelevant i nogle tilfælde. For eksempel, hvis din enhed har erhvervet tilstedeværelsen af navigationsprogrammet. Det baner vej på forhånd af producenten kortene. Grundlæggende sæt afhænger af, hvad netop du browser. Det vil sige, at kortet er beregnet til brug sammen med "Navitel" er ikke egnede til at arbejde med "Garmin', og omvendt.

Med alle de ovennævnte, med henvisning til den grundlæggende sæt, er det underforstået nogle af sine detaljerne. Det kan mangle nogle af kortene krævede brugernes regioner. Så selvfølgelig brug for at vide, hvordan du henter de ekstra kort i navigatoren. Du kan gøre dette på flere måder. En sådan metode - er Køb-licens-kort, men du kan downloade dem gratis fra internettet.

Uformelle kort over forskellige regioner er primært udviklet på baggrund af allerede eksisterende. Gør deres avancerede brugere navigatører og normalt uformelle omgivelser kortet er ingen teknisk support og opdateringer. Desuden bør de læse dit navigationssystem program, nærmede sig hende på formatet.

Sådan hente kort til din enhed, hvor bedre at tage dem. En god ressource, som de er skabt, er "OpenStreetMap". Det er nødvendigt at tage hensyn til følgende vigtige bemærkning: installation af uofficielle kort på dit navigationssystem er forbundet med en vis risiko. Derfor bør det først sikre dig, at du sikkerhedskopiere alle dine data til din personlige computer. Tillid til, at softwaren er effektiv og har ikke en negativ indvirkning på enheden, kan give anskaffelse og installation af de officielle kort.

Sådan downloader maps til din enhed, trin for trin se på eksemplet med at installere gps-kortet "Navitel" :

Trin et: Slut enheden til din pc. I tilfælde af konstatering foreslået som et eksempel på programmet på flash-kort, skal det trækkes fra browseren og åbne for en PC. Med det, og vi vil arbejde.

Trin to: I flashkort skal du oprette (roden) en særlig mappe, som vil blive placeret kortet til navigatoren. Du kan kalde det traditionelle UserMaps.

Trin tre: I den oprettede mappe "UserMaps" ønsker at oprette en undermappe. Det vil sætte et kort over området. Hun kan gives navnet "Region".

Trin fire: Filen skal kopieres til kort i den nyoprettede mappe "Region".

Trin Fem: Flash-kort skal returneres til browseren og åbne den på programmet "Navitel". vises i resultaterne af denne manipulation.

Trin Six: I den menu, der vises, i det foreslåede eksempel programmet "Navitel" vi er interesseret i et element, der gør det muligt at oprette en ny atlas. Nederst i vinduet er et ikon der forestiller en mappe og klikke på højre museknap.

Trin Syv: Følg ovenstående anbefalinger, vil du se et nyt vindue. Du skal finde mappen "Region", hvis du har givet det dette navn. Tale på den mappe, hvor de nye kort er gemt. Klik på det, og så skal vælge et hold, som atlas er skabt - "Opret atlas". Oprettelsen vil ske automatisk, og du skal kun trykke på en knap med et flueben. I praksis er det er alt. På listen, vælge de relevante atlas og bruge de nye kort!

Sådan downloader kort til din enhed som et eksempel på fri "Garmin" (Garmin):

  • Med Garmin.com site på pc'en skal downloades og installeres software "MapSource".
  • de nødvendige kort skal downloade "Garmin" og sætte (unzip) dem i en særlig mappe.
  • Hvert kort skal installeres separat ved hjælp af installationsfilen "Install".
  • Kører "MapSource", som afslørede tidligere installeret kort.
  • Findes synlig øverst til venstre. Valgte én efter én alle de nødvendige og sendes til en enhed "Garmin". Det må være tilsluttet på forhånd.

Således har vi overvejet en række installation i navigatoren kort, der er populære i dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.