Kunst og underholdningLitteratur

Øjne - det sjælens spejl. Er det ikke?

"Menneskets sjæl gemmer sine øjne", - sagde vores forfædre. I dag siger de: "Eyes - det sjælens spejl" - det ændrer ikke betydningen forbundet med ordsprog om vores forfædre.

Det menneskelige øje udsender tanker og hensigter. Værd at se i øjnene den anden part, og du kan med det samme se, at han havde i tankerne, eller hvilken tilstand han er. I visningen, kan du bestemme en person lyver for dig eller fortælle sandheden, glad eller trist, fascineret eller helt rolig. Ikke underligt er det vores øjne - et spejl af sjælen. Forfatteren af dette udtryk vidste, hvad han skriver. Efter alt, vores øjne - det er måske den mest udtryksfulde organ i vores krop. I dem ligger al den skønhed, alle livets fylde og charme, alle farverne i vores verden er omgivet af dem. På øjnene, kan du fortælle den person, til at beskrive hans karakter og mere. Øjnene afspejler vores indre verden. Kommunikation med en person, halvdelen af de oplysninger vi lærer kun én visning, og ordene er nogle gange den eneste mulighed for at fortælle dem. I vores multi-farvede øjne vores hukommelse løgne. Det er ligesom en stor skærm, som vi projicerer vores vibrationer af sjælen.

Øjne og følelser

Øjne - et spejl af sjælen? Men hvorfor? Hvorfor ikke i hjertet, ikke sindet, ikke dine hænder, ikke læberne? Efter alle, hænder og læber, også de store elementer i vores krop, der også kan fortælle en masse. Men der er. Naturen ville have det, hans øjne blev det vigtigste organ, hvorigennem vi får alle de oplysninger, der kommer til os. Omkring øjnene opererer med forskellige muskler, nogle af dem er ansvarlig for andres sikkerhed reduceres, afhængigt af hvilken type af menneskelige intentioner. Vi er så vant, at øjnene - et spejl af sjælen, som ofte skjuler dem, når vi er i smerte eller utilpas, eller skamme. Vi forstår, at et blik kan give, hvad vi føler.

Hvis vi er kede af, sænkede øjne, og det bliver mærkbar. Ingen smil, betyder ingen ord eller noget andet ikke overbevise os om, at alt er i orden. Tristhed som glæde, perfekt synlig i hans øjne. Som for glæde, vi straks mærke hendes øjne brede, hvis kanter, som syntes at smile. Øjne gnistre med glæde, og ilden vil brænde alle, der ser på dem. Hvis du er syg eller du har gjort noget slemt, så være sikker på, vil du blive givet øje. De udsætte dig og derefter tvunget til at svare for deres gerninger.

Vores sjæle er nu vant til at skjule!

I dag, skønheden i øjnene ofte skjult under de mørke briller. Mange gør det for at slippe for irriterende sollys. Andre simpelthen synes mere elegant og ekstraordinært. Points blevet noget af en kosmetisk detalje, understreger de barske, den uforsonlighed og elegance, samt en form for løsrivelse fra alt. Selvom det er rart og hjælper fra solen, bære solbriller overalt - det er forkert. Efter alt, behøver du ikke give folk mulighed for at se ind i din sjæl, for at forstå en lille smule, hvad du er. Points du står fra mennesket. Og selv hvis du tror, du er meget omgængelig, hober sig op dine ord bliver overflødige og irriterende, hvis det på dette tidspunkt vil du være i mørke briller. Disse briller, du kan lide garanterer ikke dine ord. For mange er det vigtigt, at øjnene - et spejl af sjælen. "At skrive om dit liv," sagde under en dialog ville være i tvivl, hvis du ikke er tilbage på ham. Se - det er altid et punkt er altid et komma, udråbstegn og spørgsmålstegn altid. Øjne - det spejl af sjælen, og sjælen - denne sætning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.