Kunst og underholdningLitteratur

Ien Makyuen: kreativitet, biografi. Den hidtil ukendte "Atonement"

Ien Makyuen - en af repræsentanterne for moderne britisk fiktion. For hans roman "Amsterdam", blev denne forfatter tildelt den prestigefyldte Booker Prize. Men blandt de værker, der skrev Ien Makyuen, "Atonement", indtager en særstilling. Denne roman er ikke kun forskellig fra andre stil og indhold, men også påvirker dybere psykiske problemer. Plottet i bogen dækker et enormt tidsrum. Og selv om skabelsen af værker af Ien Makyuen ikke blev tildelt nogen litteraturpris, har det fået stor popularitet blandt læserne og blev filmet.

Biografi af forfatteren

IEN Makyuen - søn af en skotsk officer, blev født i 1948. De tidlige år af forfatteren er forbundet med konstant rejse. Han blev født i en nondescript militærlejre, tilbragte flere år i Østasien, Nordafrika, efterfulgt af Tyskland. Den fremtidige skribent var tolv, da hans forældre endeligt afgjort i England.

I 1971 Ien Makyuen modtog en kandidatgrad. Interessen for moderne engelsk og amerikansk prosa, men han viste sig langt tidligere. The University of East Anglia McEwan blev en af de få studerende på forløbet af kreativ skrivning, der læser udestående klassikere XX århundrede M. Bradbury og E. Wilson.

Fire år efter kandidatgrad Ien Makyuen udgav sin første kollektion. I det blandt andet, at det var en historie skrevet i studieårene. Disse værker har bragt den unge forfatter hyldet af kritikere og forfattere.

"Mellem arkene nedskudte"

Mindre end to år efter den første succes i det litterære felt som McEwan formået at udgive en anden bog af noveller. Men efter offentliggørelsen af "Inter nedskudte ark" - nemlig den såkaldte nye bog af den britiske forfatter - udgav sin roman, som gav anledning til skandalen. Writer anklaget for plagiat. Kritikere peger på lighederne med arbejdet i samarbejdsudvalget McEwan Julian Gloaga. Men kritikere beskylder, forfatteren har undladt at bruge en andens kreative arbejde på officielt plan.

I 1980 brød han nye skandale i britiske litterære kredse. dens centrum var igen Ien Makyuen

bøger

Årsagen til de mange kritiske artikler og aggressive denne gang var stykket "Stereometry". Denne dramatiske arbejde McEwan skitserede historie menneskeliv, skattet i mange år den mandlige seksuelle organ. Og for at bevare den amputerede lemmer i en korrekt form, helten i stykket sætte ham i en særlig kemisk opløsning. Central britisk tv-kanal nægtede at iscenesætte vanærende arbejde. Men populariteten af forfatteren, dette faktum har ikke en negativ effekt.

I ti år, McEwan skrev hovedsageligt scripts til film og tv. Der var også en fiktion. Blandt de værker skabt af forfatteren i firserne, er der følgende:

  • "Frokost Pløjeren";
  • "Efterligning";
  • "The Last Day of Summer";
  • "Comfort of Strangers".

"På bredden"

Bog (Ien Makyuen har viet sine aktuelle sociale spørgsmål) er skrevet i en unik stil. I romanen ingen unødvendige tegn som normalt administreres forfattere til at skabe baggrunde. Handlingen kredser om to karakterer.

"På bredden" - en roman om historien om to mennesker, hvis liv er blevet ødelagt. Men denne ødelæggelse subtilt, og mere som en imaginær lykke. Kun med højden af sidste år, en person opnår evnen til at vurdere deres handlinger, forstå den fejl, som han blev styret i sine handlinger i mange år.

Irreversibilitet af tid - en af de vigtigste temaer i romanerne McEwan. Efter at have læst en af de senere værker af denne forfatter, at læseren begynder at tro, at det vigtigste i livet, og hvad sekundær. "På bredden" af romanen mister sin lykke udelukkende under indflydelse af fordomme, der går i vejkanten, mange år senere. Og, ak, alt for sent.

I det XXI århundrede kom forfatteren til de forgrunden komplekse epos. Med offentliggørelsen af en af hans mest dybsindige romaner begyndte en ny periode i sin forfatters måde Ien Makyuen.

"Atonement"

Bogen blev udgivet i 2001. En række vigtige spørgsmål, som moderne forfattere foretrækker at få runde, i romanen "Atonement" blev præsenteret i en ny usædvanlig perspektiv. Denne mangel på forståelse mellem generationerne, og de frygtelige konsekvenser af krig, og mange sociale problemer velkendt i ethvert samfund. Men det vigtigste tema i bogen McEwan - gengældelse. Prisen for en fejl, der kan koste dem deres liv, og som indløse aldrig lykkes.

I den litterære verden McEwan er en anerkendt mester i sentimental prosa. Booker Prize blev han tildelt én gang. Men der er andre, om end mindre prestigefyldte, pris i hans rekord. Romaner af britisk forfatter har gentagne gange inspireret filmskabere. få film er blevet foretaget på hans værker. Et billede af "Atonement", i modsætning til den oprindelige kilde, har modtaget adskillige priser. Ved den årlige ceremoni "Oscar" roman af Iena Makyuena blev præsenteret i syv kategorier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.