BilerSUV'er

ATV "Polaris" - pålideligheden og kvaliteten af

Siden 1985 har virksomheden producerer Polaris ATV'er og reservedele. Linje firhjulede motorcykler af dette mærke er holdt støt i toppen af salget. Hemmeligheden ved succes - den oprindelige innovation og løbende produktforbedring. Kvalitet og høj pålidelighed er blevet kendetegnende for mærket. ATV "Polaris" - en ung og teknologi, og sjov for fans af adrenalin og sportsudstyr og terrængående køretøj for fiskeren eller jæger, og mobile lastbiler til redningsfolk, og militær terrængående lysets hastighed. Og stadig mange andre nicher til rådighed denne fantastiske teknologi.

Lineup firma Polaris ATV'er

ATV "Polaris" - dette er ikke et produkt, men en kæmpe kø, præsenterede flere ændringer og versioner. Hvert år er det bedre, tilføjer nye elementer. Dynamics lineup gør det upraktisk og umuligt at afslutte undersøgelsen af den vifte af maskiner, der produceres af virksomheden i en kort artikel, så det giver mening at holde på prøverne, der tilbydes af Moskva forhandlere i 2015. Priserne er omtrentlige og kan variere afhængigt af valutakurser.

Så malokubaturnye (ellers kendt som "børn") maskiner præsenterede modeller Polaris Outlaw 50 (79 tusind. Rub.) Polaris Outlaw 90 og Polaris Sportsman 90 (169 ths. Rub.).

Disse maskiner ligner "voksen" modeller, men mindre magtfulde. Således, egnet til at styre føreren endog seks år Polaris Outlaw 50 vejer op til 100 kg og dimensioner for 1219 × 800 × 711 mm motor har i alt 4 L / sek. To andre modifikationer har kraftigere motorer.

Utilitaristiske maskiner hæderkronede familie ved navn ATV "Polaris" præsenterede modeller af 17 mærker prissat fra 299 000 til 909 000 rubler. Denne Sportsman linie (400, 500, 550, 570, 0800 og så videre. G. Forskellige modifikationer) og Scrambler (2 sort). Meget populær ATV "Polaris 500" i forskellige versioner. Ikke meget mindre populære blandt køberne nyde "Polaris-800", en quad bike med et stort volumen af motoren.

Sportsman ATV'er

ATV "Polaris-atlet" i forskellige versioner har samme enheder, der kun afviger i slagvolumen. Alle hjul uafhængig affjedring og variabel hastighed gearkasse - en fikstur af disse maskiner. ATV "Polaris" mærke Sportsman Big Boss 6 x 6 stande noget fra hinanden. Dens seks hjul og lastrummet kan rumme 363 kg last, gør denne maskine en velkommen aktiv for alle, der har brug for en lille terrængående mobile transport. For eksempel, landmænd og jægere, redningsfolk eller postbude.

ATV 'Polaris' Sportsman af linjen kan være en to-sæders. Denne Sportsman Touring 850 n.o EPS, Sportsman Touring 550 EPS og Sportsman Touring 500 N.O. Model Polaris SPORTSMAN X2 er transformerbar sæde 550 tillader, om nødvendigt, til at transportere passagerer.

Mekanismen af motorbremsen, digital kilometertæller-system og aktiv afstamning kontrol - det er ikke alle de gadgets, der anvendes i udformningen af quad.

scrambler ATV'er

ATV'er "Polaris" Scrambler linje - et glimrende valg for atleter og adrenalin elskere. Ergonomisk, velafbalanceret, udstyret med elektrisk servostyring, er de velopdragen ved høj hastighed, alt imens forbliver under kontrol af føreren. Årgang 850 Engine terninger plus justerbar affjedring, dobbelt forlygter og store (280 mm) clearance fuldender billedet.

Desværre er der ikke er repræsenteret RZR linje, Ranger. Det er muligt, at de vil være til rådighed på forhandlere i Moskva.

Arbejdet med at forbedre modellerne i selskabet

Firmaet Polaris arbejder konstant på at forbedre sine produkter. Som et eksempel, overveje et fremstillet til at erstatte 500 model Polaris ATV Polaris Sportsman 570. Model 500 er tilgængelig siden 1996, har solgt over 600 tusind. Disse quad. Med modellen Polaris Sportsman 570, første gang præsenteret i 2014, firmaet håber at ikke mindre succes.

Maskinens navn kan ses, at den nye motor har en kapacitet på cirka 570 kubikmeter mod tidligere 500-kubik. Dens magt er steget med 22%. Men ikke kun denne nye motor er forskellig fra den gamle. Elektronisk indsprøjtningssystem giver en glat og pålidelig drift af maskinen. Blandt de modeller af dette mærke har prøver fra EPS - Electric Power Steering.

I den nye model, der er endnu en vigtig forbedring - rør ekstra stål i den bageste rack. Dette selskab svar på klagen til den model af Sportsman 500 Baggage sikring ulemper for de glatte trunk stativer.

Lad den gamle chassis, som brugere sætter pris på sit milde slagtilfælde, stabilitet og komfort. Gem og gearkasse. Et klik på kontakten - og quad af firehjulstrukne tilstand skifter til drevet tilstand til to-hjulstræk.

QUAD stand til at tage en belastning på 40 kg og 80 kg på de forreste og bageste bagagebærere henholdsvis tilladte bugsering på op til 555 kg. Desuden kan forsendelse og bugsering udføres samtidigt.

Omkostninger model i 2014, interessant, er forblevet på niveauet af omkostningerne ved model år 1996.

konklusion

Det er fortsat at tilføje, at populariteten af ATV'er i almindelighed, og populariteten af ATV'er, "Polaris" (hvilket betyder i oversættelse "Nordstjernen"), navnlig med tiden kun vokser. De optager fast en niche i allerede mestrer en lang række applikationer og ansøge om nye.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.