BilerSUV'er

GX460 "Lexus" - karakteristisk for den nyankomne SUV

GX460 "Lexus" kan betragtes som en udfordrer at være førende med hensyn til passage af by- stræder og de fleste af denne terræn. Denne bil er bygget på grundlag af sådanne berømte modeller som "Toyota Land Cruiser". Men i princippet observere allerede veletablerede tradition for konkurrence, "Lexus" er steget til det højere niveau end maskine, som den er i konstant sammenlignes.

på ydersiden

Så, hvad er den første ting du kan sige om GX460 "Lexus"? For det første, hvad er en maskine, hvor endelig det oprindelige design. Udviklerne har besluttet at opgive alle elementer, der allerede var blevet traditionelle i form af stil. Faktisk tidligere modeller var lig hinanden - og så i fire på hinanden følgende år. Og endelig, udgav bandet den GX460 "Lexus"! Den opdaterede og bag, modificerede lys, helt forskellige organ linjer, aerodynamiske udseende - nu noget virkelig det bare ikke vil arbejde for at sammenligne med "Toyota".

Salon, interiør og ergonomi

Fra innovationer har berørt kabinen, kan det nævnes, måske, kun kosmetisk. Du kan se den nye moderne multimedia-system, som er en meget god tilføjelse. Det er i overensstemmelse med enhver og alle krav og standarder i 2014 (da blev udgivet i lyset af bilen). Der er en bred 8-tommer farveskærm og valgfri USB-porten.

Af den måde, hvad indretningsarkitekter besluttet at forlade stort set uændret - ikke en dårlig ting, da selv et plus. Det lykkedes at holde alle de bedste kvaliteter af modellen. Og disse omfatter fremragende isolering, komfort og rummelighed. De tre vigtigste kvaliteter, at en potentiel køber tager i betragtning, når de vælger en bil. Alt dette er virkelig i top. Selv når maskinen opfylder de gruber, bump og huller, er alle de lyde absorberet. Generelt bilen er behageligt. Dette lettes også komfortable stole, hvor alle passagerer, og, selvfølgelig, føreren føler stor.

På de tekniske karakteristika

Måske er den vigtigste del, der beskæftiger sig med den model, "Lexus" GX460. Ny bil behager potentielle købere af sin kapacitet. Denne model er udstyret med en fremragende 4,6-liters benzinmotor, der producerer 296 "heste". Denne motor kører en 6-trins automatgear. GX460 "Lexus" er i stand til at accelerere op til hundrede kilometer lidt mere end otte sekunder. Med alt dette det vejer 2,5 tons!

I køretøjet er der næsten ingen sving med et legeme, hvorved håndtering er væsentligt forbedret. Der er ingen banker, eller rettere, de er dog på bekostning af stabilisatorer øjeblikkeligt slået fra. Men dens ulemper er også tilgængelige. Disse omfatter manglende information indhold for en vis styring. Men dog GX460 "Lexus" opfører sig på vejen og på sporet er meget forudsigelig.

Det er i øvrigt værd at huske omkring en nuance. "Lexus" GX460, der gennemgår overvejende positive - SUV, glem ikke om det. Det er nok trækkraft til at klare stejle stigninger og høj kvalitet tågelygter giver et fremragende udsyn i regn betingelser, og i tågen. Det eneste problem, som modellen er ikke særlig god til coping - det rappe manøvrer ved små genstande. Bedre på den nye "Lexus" for at gå direkte på stenen, end at forsøge at overhale ham.

modifikationer

Og endelig et par ord om omkostningerne. Helt ny "Lexus" fås i fem versioner. Comfort 5S solgt næsten tre millioner rubler. Executive 5S - 3.146 millioner rubler. Executive 7S - 3,283 millioner rubler. Og Premium 7S med version Luxury 7S - 3.43 millioner og 3.541 millioner rubler, henholdsvis. Alle ændringer er forskellige møblering, indretning og nogle ændringer. Og så, i princippet, de er alle i deres eget bedste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.