Mad og drikkevarerVin og spiritus

"Escher" - vin fra Abkhasien. Beskrivelse & Anmeldelser

De fleste kvinder vælger alkoholholdige drikkevarer, foretrækker vine, og det er ikke tilfældigt. Disse drikkevarer har en behagelig, let syrlig smag. De besluttede at spise med venner eller i løbet af en romantisk middag. Nu på salg er der et stort udvalg af vine. Mange kvinder foretrækker det til de abkhasiske vine, som de har en særlig smag. Vin fra Abkhasien betragtes som en af de ældste drikker af menneskeheden. Produktion den udføres efter traditionelle opskrifter og teknologier. "Escher" - vin, som er den mest fremtrædende repræsentant for de abkhasiske drikkevarer.

Fordele og sammensætning

Drikken er klassificeret som rød halvtør vin har en sød smag og aroma af jordbær. Eftersmagen er meget lang, med en let bær smag. "Escher" - en vin, der er let at drikke. Efter brugen breder sig i hele kroppen afslappet let.

Alle abkhasiske vine er opdelt i "kvinde" og "mand". Mand anses for at være flere tærte sorter med intens smag. Kvinder vin lettere og mere spiselig for dem gælder "Escher". Vin kan virkelig godt lide damer med udsøgt smag.

Dens største fordel er, at produktions- drik druerne høstes udelukkende mandlige hænder. Berry plukning udføres i perioden oktober-december. Det færdige urt er lagret på egetræsfade eller ler.

Det gjorde det i at vokse op i disse dele fine druer "Isabella" sammen med andre røde druesorter. Desuden har vinen en ernæringstilskud i form af svovldioxid konserveringsmiddel.

Proveniens

Hans navn er forpligtet vin storslåede område Escher, som er placeret på det område i Abkhasien. Mange siger, at dette er en meget sjov by, hvor alle mennesker elsker at arbejde og gjort en stor drue drink. Siden 2002, produceret bordvin halvtør rød "Escher".

producent

Produktionsfaciliteter ligger i hjertet af Abkhasien - byen Sukhumi. Vingård gjort de bedste drikkevarer. Til deres forberedelse ved hjælp af naturlige drue, der vokser i disse steder. Virksomheden "Sukhumi vingård" er den mest berømte producent af vine i Abkhasien.

Produktionen er baseret på to hovedprincipper: bevarelse af den traditionelle opskrift, der er kommet ned til vor tid, og fremstiller produkter af højeste kategori. I 1999 har takket være at få investeringsforening blevet rekonstrueret. Nu er alle fabrikkens produkter er fremstillet i overensstemmelse med europæiske standarder. Nu producerer omkring 2 millioner om året af flasker vin. Fabrication udføres på skære deres italienske linje med beholdere med en speciel emalje. De er designet til at bevare og udvikle vinen must.

Hertil kommer, at planten har eget laboratorium for at sikre de tekniske og kemiske kontrol produkter. I forbindelse med indførelsen af nye teknologier og moderne udstyr produktkvalitet er fortsat høj. Drikkevarer, der eksporteres i Rusland og i udlandet. Fremragende kvalitet af færdige produkter sikres ved brug af individuelle teknologier og tilgængeligheden af en 100-års erfaring i fremstilling. Derudover har de fleste af de vine fra Abkhasien modtaget adskillige priser på udstillinger og konkurrencer for international rækkevidde.

Typen og karakteristika drik "Escher"

Vinen er aftappet i mørk rød flaske med en indsnævret hals. Lukket flaske naturkork træ. Drikken har en lys, mættede farver med en rubin farvetone, så det ser godt ud i et glas.

Før du bruger vinen skal være korrekt afkølet. For startere, kan du bruge ost, stegt eller bagt kød med forskellige slags grøntsager.

opbevaringsbetingelser

Flasken bør opbevares ved en temperatur i området fra +5 til +20 grader, og undgå at blive udsat for direkte sollys. Opbevares på et godt ventileret rum uden fremmede lugte. Holdbarhed er ubegrænset. Åbent vin skal opbevares ved en temperatur på 3 til 5 grader i to dage.

Sådan bruger?

Når du besøger Kaukasus bedste erindringer om sig selv forlade "Escher" (vin). Abkhasien - en meget maleriske region. Der er visse skikke og traditioner har også deres egne kulturelle særegenheder ved at drikke alkohol. I Abkhasien, er vinen for at være en dagligdags drik. For hver konventionel toaster fest nødvendigvis valgt. Der er en vis sekvens annoncering toast. I begyndelsen af festen en tale, hvor alle gæster prise Gud og takke ham for alt. hver toast begynder med en lignende behandling. Det er en form for et ønske om sundhed for alle gæster.

Når udtale toast helt sikkert brug for at komme op. Man skal huske, at den yngre skal holde vinglas lidt lavere end de ældre. Traditionelt Abkhasien gæster er ikke kun godt at udbringe en skål, men også at drikke en masse vin, uden at blive beruset. Det afsluttede et særligt måltid toast. Ejeren af huset gør en særlig horn, som nødvendigvis hældes rødvin.

Dette kan være en vædderhorn, eller lavet af krystal. Han drikker indholdet af den, der kan sige på denne højtidelige tale. Alle festen slutter næsten om morgenen. Også i løbet af festen, mange gæster kommer og viser endnu et skridt hårdhed. Hvis det er et rituelt ceremoni, toastmaster, er en skål forpligtet til at holde i håndfladen af hjertet og leveren af et dyr ritual, som er trukket på en pind.

"Escher" - rødvin, som er fremragende til sådanne ceremonier. Dens smag og uovertruffen smag som gæster.

Kontraindikationer

"Escher" - høj klasse vin, men enhver alkoholholdig drik, kan det være kontraindikeret. Det kan ikke anbefales at bruge følgende kategorier af mennesker:

  • kvinder, der bærer et barn, samt sygepleje;
  • personer, der ikke har opnået myndighedsalderen;
  • mennesker, der har problemer med det centrale nervesystem, nyrer, hjerte, lever, mave-tarmkanalen.

Anmeldelser af drikke

"Escher" - vin (Abkhasien), af hvilke forlade positiv. Det har alle de egenskaber iboende spisning semi-tør vine. alkohol høj kvalitet kan findes i Kaukasus, fordi i Abkhasien lægger stor vægt på gamle traditioner og gamle opskrifter madlavning.

"Escher" - vin, som kun gennemgår bedst. Folk rose smag og aroma, opmærksom på, at efter en hovedpine, og glæde i farver. Mange mens rejser foretrækker at købe dette produkt som en gave eller souvenir.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.