BilerLastbiler

Grove brændstoffilter: karakterisering enhedsressource

Som det er kendt, brændstofsystemet af moderne biler er meget kræsen med kvaliteten af brændstof. Og det gælder ikke kun oktantallet, men også banale renhed. Fordi en beskidt brændstof kan betydelig skade køretøjets motor. Derfor, for at undgå pludselige sammenbrud i bilen grove brændstoffilter er tilvejebragt. "Kamaz" de også er udstyret med. Det er et givet element? Hvor ofte at skifte brændstoffilteret? Alt dette og ikke bare senere i denne artikel.

funktion

Dette element tjener til rensning af brændsel fra store partikler af snavs og aflejringer. Efter alt, hvis det hele bliver yderligere stempler og dyser, de hurtigt slidt op. Fint støv virker som et slibemiddel. Udover nogle filtre (vedrører dieselmotor) udstyret med separatorer. Disse brændselselementer blev oprenset mod fugt og kondens. Således grovfilteret dieselbrændstof er i stand til at beskytte ikke alene mod støv, men også fra den fugt, som har samlet sig i væsken. Meget ofte kondensatet dannet i tanken om vinteren.

Hvilken bil er installeret?

I de fleste tilfælde et sådant koncept som groft brændstoffilter, der findes i dieselmotorer. Mange mennesker tror fejlagtigt, at disse rengøringsmidler elementer er monteret kun på biler med diesel elsystemet. Men dette er ikke tilfældet. forfilterovervågning der og benzinmotorer. Men der er nogle forskelle. Hvad anser vi nedenfor.

Hvad er forskellen?

Som det er kendt, at systemet magt bilen har et par grader af filtrering:

  • foreløbig (groft);
  • primær (tynd).

Hvis vi ser på benzinbiler, er elementet forfilter installeret sammen med brændstofpumpen. Han nedsænket og installeret i tanken. Tidligere i karburatoren biler dette element var i motorrummet da pumpen har været mekanisk. Som for dieselmotorer, hvor filteret er adskilt fra tanken og har sin egen kabinet. På biler med benzin indsprøjtningssystem (hvoraf de fleste er nu) er bare en maske, slidt ved siden af pumpen.

Anordningen funktionsprincip

Med benzin komponenter meget lettere. Anmeldelse filter - er bikonstituentfibre maske, som er sat på spidsen af pumpen. Passerer derigennem, benzin renset fra snavs og andre større urenheder. Men med dieselmotorer, er tingene mere komplicerede. Sådan grove filter består af et metalhus. Til den er fastgjort glas-bundkar bolte. Også en pakning er til stede i strukturen. På den hule glasstang selv er en filterelement. Det kan være fremstillet af aluminium eller messing plader til huset og presses med en fjeder ved fronten. Hver af pladerne har små fremspring med huller til brændselspassagen. Således dannes renseelementet inde i spalten, gennem hvilken brændstof kommer ind i brændstofpumpen. Og alle snavs med vand-glas sænkes ned i sumpen. Ved bunden af elementet har en speciel ventil til at dræne slammet. Det bør åbnes med jævne mellemrum. Som regel er der fusionerer en mørk væske med vand urenheder. Således det grove brændstoffilter har en særlig plade, gennem hvilken brændstof renses og strømmer gennem dysen i brændstofhøjtrykspumpen. Desuden kan den nedre del af kroppen magnetiseres. Due magnet snavs presses fast mod væggene og strækker sig ikke over filtret under oprensning brændstof.

Om portalen

Mange bilister overvejer, hvordan ofte at skifte brændstoffilteret. Den entydigt svar på dette spørgsmål er nej. Med hensyn til dieselbiler, ressourcen element er omkring 8000 mil. Det er langt mere sandsynligt, at behovet for at ændre den fine filter - hver 10 tusind. For benzinmotorer endnu højere. 40 er tysyach elementer til finrensning, for ru - 100.

tegn udskiftning

Undersøg, om du vil have bilen til at udskifte filteret af rå rydning af brændstof, er det muligt for karakteristiske træk. Således, når tilstoppet brændselselement er ikke fuldt flyde i cylindrene. Det betyder, at maskinen vil hoppe på farten, mistet magten. I fremskredne tilfælde, motoren bare boder på farten. Hvis du oplever disse symptomer, grove brændstoffilter skal udskiftes med det samme. Sammen med er det ønskeligt at ændre og fin rengøring element. Efter alt, begge er en forbrugsvare og ændre helt.

konklusion

Så vi regnet ud, hvordan at opføre og drive det grove brændstoffilter rengøring. Som du kan se, det er en ganske vigtig komponent i brændstofsystemet af enhver bil. For ikke at have problemer med at starte motoren, eller andre problemer, du har brug for at overvåge hans tilstand og ændre forbrugsstoffer med jævne mellemrum. Bemærk også, at på markedet er der mange forfalskninger. Derfor, hvis du ser det velkendte mærke til en lav pris, skal du ikke købe denne vare. Ifølge feedback resourceelementer på en sådan 3-fold lavere end det angivne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.