SundhedSygdomme og betingelser

Er det bange for Staphylococcus aureus i tarmen?

Staphylococcus henvist til opportunistiske bakterier. Blandt mange andre, lever han konstant vores krop: tarme, mund, næse, hud, hals, øjne slimhinde. Der er det en del af den normale mikroflora (ved den måde, et sæt af mikroorganismer i mikroflora og deres forhold absolut individuel). Men hvis der pludselig får mikrobe i de forkerte forhold, kan det forårsage udviklingen af sygdomme. Specielt aggressive (patogen) er Staphylococcus aureus.

Hvordan kan du blive smittet

Staphylococcus aureus - er et konstant problem af medicinske institutioner, som holdt regelmæssig desinficering, dræbe alle på overflader mikroflora og patogene og ikke-parter. Og den første til at blive vist på den rensede sterile område - er navnet på en mikroorganisme, der spreder sig fra slimhinder og hud af mennesker. Manglende konkurrence, er det taget til aktivt at formere sig og forårsage sygdom.

Såret, for eksempel, det forårsager suppuration, og hvis Staphylococcus aureus afregner i tarmen, det udviklende diarré, opkastning, akut mavesmerter, ofte ledsaget af feber og udslæt på håndflader og fodsåler.

Sygdom forårsaget af stafylokokker, kan også opstå på grund af en overtrædelse af de elementære hygiejneregler til opbevaring og tilberedning af mad. Og hvis i den menneskelige krop stofskifte forstyrres eller der er en fejl i immunforsvaret, er det særligt hjælpeløs foran infektionen.

End at behandle Staphylococcus i tarmen

Staphylococcus aureus i tarmen ofte forårsager falsk trang til at defecate, skarp jagende smerter i underlivet og diarré. Som med enhver fødevareforgiftning, blev han behandlet ved gastrisk lavage hjælp kogt vand eller, bedre, et svagt lyserødt opløsning af kaliumpermanganat i det. Voksne, der drak over en liter det skulle forårsage opkastning, og børn er givet som en løsning, da de er i stand til at have en drink.

De antibiotika på en sådan patologi er ikke nødvendig, da de mikrober fanget i kroppen, er ikke farlige, og aktiviteten af toksiner udskilt af dem, har disse stoffer ikke reducere.

Det skal bemærkes, at dizbakterioz tarm forårsaget af stafylokokinfektion varer længere end 2 dage (hvis der træffes foranstaltninger for dens behandling). Hvis diarré varer længere, steg temperaturen, og i fæces forekommer spor af blod - et presserende behov for at se en læge!

Sådan behandler tilstedeværelsen af Staphylococcus aureus

Staphylococcus aureus i tarmen er helt normal indbygger. men kun så længe dets koncentration ikke overstiger normen. Og det kan ske, som bemærket ovenfor, i tilfælde af svag immunitet, svigt i metabolisme og i nærvær af infektion faktorer: produkter af dårlig kvalitet, og lignende med inficeret kontakt Sygdomme forårsaget af disse stafylokokker hærdes sædvanligvis.

Men som en forebyggende foranstaltning kan være tilrådeligt at styrke immunforsvaret, forbedre den generelle tilstand af kroppen. Det er også nødvendigt at overholde reglerne for hygiejne og afstår fra kontakt med patienterne, er det især vigtigt for små børn. I intet tilfælde gælder ikke blindt og ukontrollabelt til behandling af enhver sygdom antibiotika! Så Staphylococcus aureus i tarmene og andre dele af din krop vil ikke true din sygdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.