Kunst og underholdningLitteratur

Tilpasning af romanen "Mesteren og Margarita". Masters rolle

De berømte Roman Bulgakova filmskabere forsøgte at filme et antal gange. Men ikke alle forsøg mislykkedes. Overtroiske rygter indhyllet i bogen "Mesteren og Margarita". Masters rolle på forskellige tidspunkter i filmen, og udføres på scenen udestående aktører. Og ifølge nogle rapporter, er det litterære billede oven på aftrykket af deres liv. Det samme kan siges om de kunstnere, der optrådte andre roller. Film og forestillinger baseret på en roman Mihaila Bulgakova - omfattet af artiklen.

forhistorie

I denne artikel ser vi de fire-filmatisering af den berømte film efter bogen "Mesteren og Margarita". Masters rolle i den seneste film spillede Alexander Galibin. Dette er et billede af Vladimir Bortko, som ifølge de fleste anmeldelser, er den bedste. Men måske det faktum, at publikum ikke er bekendt med værker af andre filmskabere?

At filme bogen på én gang drømt Eldar Ryazanov. Men dette bør få tilladelse partifunktionærer. det kunne ikke være direktør. prøv derefter taget Elem Klimov. På dette tidspunkt Bulgakov historie undladt at overføre til skærmen på grund af manglende finansiering.

Ban enke forfatter

En interessant historie skete med Vladimir Naumov. Direktøren var klar manuskript, da han pludselig dukkede op i en drøm forfatteren enke - Elena Bulgakov - og forlangte at afbryde uddannelse for skyderiet. Disse og andre hændelser fra livet i filmskabere, som overtog den uforgængelige Roman Bulgakova, og gav anledning til mange rygter og spekulationer om det er umuligt at skabe filmen "Master og Margarita". Masters rolle og blev betragtet som farlige overhovedet. Aktører, der vovede at spille en vigtig rolle værker af Bulgakov, eller værre - en af deltagerne djævelske Følge, venter på den uundgåelige skæbne. Jeg formoder, de fleste kunstnere. Og de er kendt for at være overtroiske mennesker. Men nogle direktører har undladt at følge op.

Film 1972

På dette billede er der også de tegn og begivenheder, som ikke er i bogen. Maskudov - er navnet på hovedpersonen i filmen "Master og Margarita". Masters rolle i filmatisering af stykket italienske skuespiller Ugo Tonyatstsi. Ifølge plot af film, skabt i 1972, hovedpersonen - en dramatiker. Han skrev stykket, hvilket medfører et ramaskrig med kritikerne. I mellemtiden ankommer i Moskva Woland, straffe enhver, der ikke anerkender Mesterens geni.

En skærm tilpasning af Maciej Voytysha

Polsk filminstruktør har fået positive reaktioner i Vesten. Men nogle russiske seere nydt denne tilpasning af romanen "Mesteren og Margarita". Cast: Vladislav Kovalsky, Anna Dymna. Disse aktører er ikke kendt i Rusland. Plottet i filmen i 1989 blev den mest bevaret. Ikke desto mindre billede russiske filmskabere startede år senere, fremkaldte en positiv reaktion til sit hjemland.

Screen version af Yuriya Kary

I 1994 vi færdige skyde en ny film baseret på bogen "Mesteren og Margarita". Den vigtigste rolle i denne filmatisering har fået Viktor Rakov. Nogle kritikere mener, at Yuri Kara vidunderligt lykkedes overbringe den mystiske og foruroligende ånd Bulgakov. Rakova spillet også blev markeret. Problemet er imidlertid, at filmen blev frigivet først efter sytten år efter dens oprettelse. Instrueret af lang tid kunne ikke finde et fælles sprog med producenterne. Dog vil denne situation tjene som endnu et bevis, at det er ikke så enkelt at reservere Bulgakov.

Anastasia Vertinsky medvirkede i rollen som Margaret Kary. I romanen "Mesteren og Margarita" af de centrale figurer er Woland og medlemmer af hans omgangskreds. På hvem der skal udføre farverige og kontroversielle rolle på succesen af billedet. Bare Satan i filmen af Kara spillet Valentin Gaft. Koroviev - Filippenko. Azazello rolle Vladimir Steklov. Og endelig, Behemoth - Viktor Pavlov. På billedet var de involverede unge skuespillere, hvis navne er nu kendt for alle. For eksempel, digteren, der er bestemt til at lære om, hvad der er skizofreni, spillede Sergei Garmash. Gell - tjenestepige Voland - Aleksandra Zaharova.

Film Vladimir Bortko

Premieren på tv-serien blev en virkelig begivenhed. Han tog det i 2005. Både positive og vrede reaktioner modtaget show. Rolle Woland i "Master og Margarita" udført Oleg Basilashvili. Andre tegn af førerne af russisk biograf spillede: Alexander Filippenko, Kirill Lavrov, Alexander Abdulov, Vasily Livanov, Ivan Krasko.

Den rolle, som Marguerite glimrende, i modsætning til sine forgængere, har udført Anna Kovalchuk. Masters, som det er blevet sagt - Galibin. Men stemmen af hans allestedsnærværende Sergei Bezrukov, der også indeholdt billedet på skærmen af Yeshua. Personale underholdningsarrangementer, der i de sidste kapitler i romanen foretrak at sidde i en pansret jern skab, smukt spillet så prominente skuespillere som Alexander Pankratov-Cherny, Ilya Oleynikov.

Bortko selv engang mislykkedes den bedste roman af Bulgakov (romanen "Heart of en hund"). Ikke desto mindre er filmen viste sig, med ordene fra en kritiker, tom, er ikke meningsfuldt.

Efter udgivelsen af tv-serien på produktet Bulgakov i pressen og web artikler begyndte at dukke op, dedikeret til historien om, hvordan mørkt afspejlet i karriere og personlige liv skuespillere, dette værk, en syg og en blev efterladt uden en rolle, og den tredje blev skilt fra sin kone. Men alt dette er spekulation og fantasi af mennesker charmeret Bulgakov mystik. Og den ulejlighed i livet af en kunstner med en stor prosa forfatter næppe have noget at gøre.

teater

Første skridt ind på scenen Bulgakov tekst kunne Yuri Lyubimov. Mere end tredive år siden, blev det afholdt på Taganka Theatre premieren på "Mesteren og Margarita". Masters rolle af Dmitry Vysotsky spilles i dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.