Hjem og familieTilbehør

Overalls for hunden - et behov eller indfald af ejerne?

Når det er koldt, regnfuldt og blæsende efterår, gaden bliver ubehageligt ikke kun mennesket, men vores små kæledyr. Dog oplevede de samme gener og store hår følgesvend hunde. Loving ejere gå til butikken specielt til at købe overalls for hunden.

Folk, der ikke har og aldrig har haft en hund, er fast overbevist om, at hvis et dyr har hår, han ikke er bange for alvorlige frost, sjap og kold vind. I del de har ret, når det kommer til de vilde dyr, der anvendes til at leve i barske miljøforhold.

Men hvis du ønsker at gøre dit kæledyr føler sig trygge på gaden i al slags vejr, købe en jakke eller en hund trop. Tro mig, din firbenede trofaste ven vil være meget taknemmelig. Selvfølgelig skal han vænne sig til det, men det vil ske snart, og vil være let at gå med ham, selv i de døde af vinteren.

For nogle kan det virke overraskende, men dyret er godt klar over, at gaden var koldt, så over tid begynder at give nydelse til at sætte på alle mulige varme ting. Hvis dit kæledyr hører til den korthårede race, den varme vinter ting han har brug for. Det faktum, at mange hunderacer blev avlet i varmere klimaer, hvor ikke hørt om bitre kulde. Der, skal du ikke bruge salt, grus og forskellige kemikalier til at ødelægge den sne, som falder på dyrets trædepuder, der forårsager irritation og smerte.

Hvis du er ejer af Newfoundland, slædehunde, husky eller malamute, er der ingen grund til at få varmt for en hund trop. Sådanne dyr er nok til at afhente tøj uden isolering, som vil beskytte dem mod den Gadeskarn, og du behøver ikke hver gang at bade hunden efter en tur.

Hvis dit kæledyr har oplevet enhver operation eller alvorligt syge, de vinter overalls for hunden er det afgørende - efter anæstesi dyret mister evnen til at regulere kropstemperaturen.

Forsøger på tøj i en butik for en hund, skal du sørge for, at det ikke var lille din ven, tøv ikke med at hans bevægelser. Ellers kan han afvise den nye ting, og nægter at flytte, bange for usædvanlige ubehag. Den mest bekvemme måde at købe en hund kulør uden lynlåse - Velcro eller knapper. Dette vil lette processen med dressing og ikke forårsage smerte dyr, når håret uheld falder i spændet.

En række af udsmykning tøj til hunde - sten, pailletter, rhinstene - se temmelig, men glem ikke, at din hund er ikke en dukke, kan det gnave dekoration, sluge det eller bare skade dine tænder.

hund tøj - dette er ikke et indfald, men en nødvendighed, som er forårsaget af mange faktorer. Nogle hundeopdrættere tider vanskelige at købe et kostume til dit kæledyr. Fortvivl ikke, for at gøre en stor dragt til hunden med sine egne hænder er ikke svært. Det kan gøre brug af de gamle, defekte jakker eller frakker, og det er muligt og slips - det hele afhænger af din fantasi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.