FormationSprog

"Past Kontinius": regler, eksempler

"Tidligere Kontinius" - forbi en lang tid. и добавления окончания -ing к смысловому глаголу. Denne analytisk form, som er dannet af en ekstra verbum at være i datid (var / var) -ING lukning og tilsætning til den semantiske verbum.

Når de indfødte talere bruger Past Kontinuerlig

Engelsktalende ofte brugt i sin tale, denne gang til ekspression af en lang proces, der fandt sted i fortiden. Begyndelsen og slutningen af handlingen ikke noget, fordi de er ukendte. Det vigtige er, at handlingen er i processen, det vil sige, fortsætter.

For en time siden var jeg ser TV / time siden, var jeg ser TV.

I modsætning til russisk, som besluttede at afsætte kun tre tider (nuværende, fremtidige og tidligere), engelsk indeholder så mange som 12. Men i de indledende faser af at lære et fremmedsprog er vigtigt at forstå, at det også i virkeligheden, tre gange. Men de har, deres grammatiske variationer, at udlændinge er meget lange og svære at forsøge at forstå. I princippet er der ikke noget svært at forstå det engelske sprog. Den vigtigste ting at huske - at gange Simpel søgning for eksempel fokuseret på ekspressionen af konstant og tilbagevendende handling, varigheden af showet Kontinuerlig kategorien Perfect kategori fokuserer på det endelige resultat.

Britiske gange mere kompliceret end russisk, men det er informativ. Engelsk som helhed har en meget klar og ensartet struktur. Ja, i dette klart sprog ordet orden, i modsætning til den russiske. Med hensyn til tid, så det engelske har for hvert tilfælde er der en rigtige tidspunkt. De formidler betyder forslag, ved hjælp af en bestemt tid. Russisk sprog i denne henseende er mindre informativ.

I nogle tilfælde bruges Past Kontinuerlig?

Der er fire tilfælde af brugen af "Past Kontinius", som anvender reglerne skal klart vide og forstå. Ofte engelske sprogstuderende tillader en masse fejl, når du bruger tid, ofte glemmer de ekstra verber, af endelser, osv Fejl slutninger findes i Present Enkel Spændt, når eleverne glemmer at tilføje i slutningen af verbet i tredje person.

For at undgå disse fejl, skal du ikke proppe disse regler udenad, men kun for at forstå brugen af logik. I dette scenario temaet for de britiske gange vænne hurtigt og effektivt.

Den første regel er brugen af Past Kontinuerlig Tense

For det første, Fortid Kontinuerlig bruges til at vise handling, som varede i en bestemt tidsperiode, eller i fortiden.

Vi skrev i en time / Vi skrev en hel time.

Det er vigtigt at bemærke, at som hovedregel, i disse forslag, er der tegn på tidspunktet for en begivenhed eller hele perioden. For eksempel kan findes i sætninger sådanne ord, mens peger på fortiden i lang tid, ligesom: ved 6 am (06:00), AT 3 o `clock (tre timer), etc. Også i forslagene kan være et ord, der angiver den periode, såsom mens (mens), hele dagen (hele dagen), i løbet af morgenen eller nogen tid (til om morgenen eller nogen tid), osv

Det er vigtigt at bemærke, at verbet stater ikke anvendes i Fortid og Nutid Kontinuerlig.

Den anden regel er brugen af

For det andet er det "Past Kontinius" bruges til at udtrykke handlingen finder sted i en vis periode i fortiden, dem. en situation, der varede i en kort periode i fortiden. Dette tidsinterval er normalt angivet i forslagene.

Han studerede litteratur om vinteren / Han studerede litteratur om vinteren.

Den tredje regel om brug

For det tredje, "Past Kontinius", eksempler på hvilke kan findes i denne artikel gælder også i situationer, der udtrykker de menneskelige individuelle planer i fortiden, men af en eller anden grund til at de ikke har fundet sted.

Jeg havde håbet at gå til Canada / jeg havde håbet at gå til Canada.

Den fjerde regel om brug

For det fjerde er det "Past Kontinius" bruges til at udtrykke en negativ holdning med hensyn til de vaner af andre mennesker, osv Som regel sådanne forslag ofte omtales følelsesmæssigt stemningsfulde. De kan være ledsaget af ord som altid (altid), ofte (ofte), konstant (permanent).

Alle yderligere finesser ved at bruge "Past Kontinius": giver eksempler

Ud over at klare regler for brugen af denne tid, er der stadig nogle situationer, hvor det skal bruges. Når vi stadig kan bruge "Past Kontinius"?

Denne gang brug, hvis man taler om to parallelle handlinger, dvs. finder sted på samme tidspunkt i fortiden. Som regel er sådanne handlinger forbundet til fagforeninger: og (r), og mens (mens). Det skal bemærkes, at distriktet og en af de parallelle handlinger pakke tilbud er ikke baggrunden for resten.

Jeg sov mens min mor madlavning morgenmad for mig og min far / Mens jeg sov, min mor kogte os morgenmad med sin far.

Et interessant faktum, at fortiden Kontinuerlig og Past Simple nok ofte sammen for at udtrykke virkningen af de andre interrupts. Det er ikke klart? Så giver vi et meget tydeligt eksempel.

Jeg læste bogen, når nogen bankede på døren / jeg læste en bog, når døren person kaldet.

Typisk er sådanne action unioner tilsluttet, når (hvor), før (før), mens (mens), indtil (ikke endnu). while употребляется when . I en situation med uformel samtale bruges nogle gange på plads, mens hvornår.

Det er også vigtigt at bemærke, at den tidligere Kontinuerlig er mest almindeligt anvendt i litteraturen: i historierne og historier. Denne gang bruges til fuldt ud at beskrive atmosfæren og møbler i historien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.