ModeTøj

Hvordan at gå efter kjoler på hendes figur.

Næsten hver pige eller kvinde til at have noget af min egen, "unik" i figuren, at hun gerne vil holde hemmeligt. Dette kan være de brede skuldre og fuld hofter, svulmende mave eller fuld ben. Så takket være kun et par visuelle tricks i udvælgelsen af kjoler og tøj i almindelighed kan forbedre situationen i dit problem områder betydeligt.

Så dybest set for hver type figur: Saml farverne på ting, du kan lide. Hvis du ikke ved, hvad nuancer og farver passer dig, bede om råd fra en elsket eller ven. Også, ikke jage mode, fordi ikke alle fancy kjoler kan passe godt på dig. Saml den første, der passer dig, og først derefter se på den del af "nye tendenser".

Nu er det nødvendigt at bestemme, hvilken kropstype, du har. Der er tre grundlæggende typer af figurer.

- Den første type - timeglas, som det kaldes i de mennesker (på den samme skulder og hofte bredde, smal talje). Alligevel er denne type kaldes pære (smalle og brede hofter blechi).

- Omvendt Trekant (Big buste, brede skuldre og smalle hofter).

- Og den tredje type - en mandlig kropstype, det er, når taljen er svag, og skuldre samme bredde, og til låret.

Hvis du har velformede ben, store bryster og smalle hofter. I denne type tal skal vælge kjoler, der ikke er for stramt, da stramme kjoler for meget kan fremhæve din store buste. Måske pluk op for hendes kjole fra Dolce & Gabbana eller lignende samlinger. Desuden bør du undgå brede ærmer. Du bør ikke bære baggy tøj stil, fordi det i høj grad kan øge din visuelle.

Brede hofter og smallere skuldre - en ret almindelig form for form for kvinder. Med et sådant organ at afhente kjolen gør ikke meget indsats. Det er vigtigt at fremhæve din smukke taljen, øvre del af de attraktive, smukke skuldre og arme. Vælg kjoler til at være dem, der er mere samlet til taljen og blive bredere ved hofterne. Hævet taljen på din kjole ser bort fra de "ekstra" områder af din figur. Men i dette tilfælde bør du ikke overdrive det, fordi du stadig er mere end fuld, kan du markant skelne maven. Fra stropløs og ærmer kan undværes, da de kun vil distrahere fra din smukke skuldre og arme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.