SundhedPræparater

Ekspektorerende. Instruktioner "overslept"

Forberedelse "Prospan" - naturlægemiddel mod hoste. Medicin har bronkospasmolytiske, mucolytiske virkninger, udviser slimløsende effekt. Lægemidlet reducerer sputum viskositet og dens hurtigere elimination i bronkierne. Som en del af organerne præsentere en ekstrakt af efeublade (tør). Organerne til rådighed i forskellige doseringsformer dråber til inhalation og indtagelse, og også i suspenderet form.

tid

Instruktioner "overslept" anbefaler lægemiddel til inflammatoriske respiratoriske patologi af kronisk og akut naturligvis kompliceres af dannelsen af trudnootdelyaemoy tyktflydende spyt.

doseringsbehandlingsplan

Drops "Prospan" anbefales til voksne med 20 dråber. 3-5 p / d. Den suspenderet form medikament administreres i en dosis på 5-7,5 ml tre gange om dagen. Indånding udføres med standardudstyr - forstøvere. At forebygge negative virkninger (irritation af slimhinden i halsen), instruktionen "sov" anbefales det at fortynde opløsningen med vand 1: 2. Procedurer gennemføres ikke mere end fem gange om dagen.

Hvordan til at anvende præparatet "Prospan" for børn. Instruktioner. pris

Dråber gives til patienter med året. Doseringen til børn op til tre år - 10 cap, fra 4 til 7 år -. 15 dryp, med syv -. 20 Cap. Medicin drikker ikke mere end fem gange om dagen. Hostesaft "Prospan" manual anbefaler, at patienter før, den 2,5 ml 2 r / dag, indtil 6 liter -. Den samme dosis tre gange om dagen, unge og skolebørn - 5 ml 3 r / d. Behandlingens varighed bestemmes af en ekspert i overensstemmelse med sværhedsgraden af patologien og patientens tolerance. Den mindste - mindst en uge. For at konsolidere den terapeutiske effekt af instruktionen "sovet over" anbefales at tage stoffet i yderligere to dage efter symptomerne forsvinder. Før indtagelse af hætteglasset med de nødvendige at ryste midler.

Bivirkninger og kontraindikationer

På grundlag af behandlingen, at medicin sandsynligvis udvikle allergiske reaktioner. de er normalt forbundet med tilstedeværelsen af overfølsomhed over for komponenterne. Sorbitol er indeholdt i en medicin kan forårsage diarré (på grund af dens afførende virkning). Instrukser "sov igennem" medicinen anbefales ikke, hvis fructoseintolerans, isomaltase underskud / saccharose, glucose-galactose malabsorption. Det er ikke tildelt et lægemiddel (i form af små dråber) patienter med overfølsomhed over for komponenter alkoholisme i de andre stater, når modtagelse af ethanol kontraindiceret. Ikke anbefalet terapi under graviditet og amning.

For mere information,

Når du modtager dråberne skal afholde sig fra at udføre potentielt farligt arbejde, trafikstyring. Den sirup "Prospan" indeholder ikke farvestoffer, sukker og ethanol. Under opbevaring en let uklarhed af opløsningen, betyder det ikke påvirker de farmakologiske egenskaber af lægemidlet. Når bivirkninger bør se en læge, stoppe med at tage medicinen. Det er uønskeligt at anvende lægemidlet samtidigt med andre hostestillende midler, da det kan hindre transport af flydende sputum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.