FormationHistorie

Fatal 1682 i Ruslands historie

Et år for historien - det er ikke noget, men det bare så skete, at det var 1682 i Ruslands historie var rig på begivenheder. Der er sket meget og sorgfuld og glade. En klar vurdering af den periode, at være svært, men det faktum, at denne dato er vigtig, ingen tvivl om det.

Vinter 1682

Allerede siden januar, kunne identificeres. Det var i denne måned udstedte et dekret af Boyar Dumaen , at staten skal være ødelæggelsen af lokalisme. Således er der er en afvisning af jobbet distributionssystem i staten, afhængig af hvor meget folk kender. Også, som en konsekvens, har Muscovites set ødelæggelsen af offentligt bed bøger.

Spring 1682

Det vigtigste i foråret: i slutningen af april, var der en brutal massakre af den gamle Believer Avvakum og hans tilhængere. Priest blev brændt levende, såvel som andre ledere af de gamle troende, der gik imod reformerne af Patriarch Nikon Hele Rusland. Hellige Habakkuk måtte efterlade et liv, der er et kulturelt monument af det syttende århundrede.

Lidt senere dør kong Theodore A., og rejser et rimeligt spørgsmål: hvem vil fortsætte regeringstid Romanov dynastiet? Kan den syvende svar blev fundet: det blev besluttet at sætte på tronen af en mindre bror til faderen til den afdøde konge - Peter I. Sandt nok, der var andre ansøgere, endnu ældre end Peter. Prinsesse Sophia og Tsarevitj Ivan - børn Alexei Mikhailovich fra sit første ægteskab med M. Miloslavskaya. Det fornærmet ved denne situation Sophia var i stand til at rejse et oprør mod kongens musketerer lillebror og har opnået følgende: "første" King, der også er chef for landet - Ivan, den "anden" - Peter og Sophia, da hun vil blive udnævnt regent. Og al den reelle magt i landet var i sine hænder. 1682 i Ruslands historie - dette er året, hvor tilbageførslen sker på tronen.

Petr Veliky, som en voksen, ofte mindede den rædsel af Strelets opstand, der skete dengang, otteogtyvende dag i maj skæbnesvangre 1682. Streletsky oprør konge Sophia er ikke let, men på det tidspunkt var han kun ti år.

Sommer 1682 th

I midten af juli var der en ny tvist mellem gamle troende og tilhængere af reformen kirke, forudsætningerne denne hændelse er ovenstående begivenheder. På dette tidspunkt, at organisere forholdet mellem de debattører i den tilstand blev det besluttet at arrangere en konfrontation i den facetslebet Afdeling for Kreml og løse alle de presserende spørgsmål. På dette møde med deltagelse af både den unge konge og søster. Bemærkelsesværdigt, de gamle troende handlede utilladeligt. Historiske dokumenter viser, at de var stolte af, at tvisten vil blive afgjort tydeligt i deres favør (dette er deres forsikrede Prins I. A. Hovansky). Da de forlod Kreml, da gå på gaderne i Moskva, råbte, at de ville støtte bueskytter, fordi de vandt i en ærlig debat. Hertil kommer, at alle kaldet til at bryde den reform og blive døbt, eller til at foretage en procession på den gamle måde.

Risikable Prinsesse ønskede at bruge det rigtige tidspunkt og beordrede bueskytter at påføre repressalier mod afvigere. Den hovedtaler for gamle troende Nikita Pustosvyat lidt mest af alt for hensynsløs adfærd, for opbyggelse af alle blev han henrettet offentligt i Golgata i Røde Plads. Resten flygtede væk fra hovedstaden: i Ural, i Sibirien. Efter dette, i meget lang tid blevet rejst ikke flere spørgsmål om blasfemi af Nikons reformer. 1682 i Ruslands historie - denne gang, en flerhed af henrettelser.

Men der var et andet problem. I Moskva var der et rygte, bueskytter med Prins Khovanskys kommer til at ødelægge det kongelige par, og iscenesætte et kup. Af frygt for, at burst Strelets oprør, hele Romanov familien flygtede til forstæderne, så glem ikke at omgive sig med sikkerhed.

I august samme år bliver Tsar Ivan meget dårlig (han var syg). Den eneste hersker i riget kronet Peter.

efteråret 1682

Det er logisk, at efter en lang tid med rygter om plottet Khovanskiy ikke levet. Han fungerede som leder af de musketerer af ordenen, og var meget bange. Board Sophia Alekseevna var helt undertrykkende. At være en meget stærk hersker, blev hun beordret til at fange og udføre prinsen, selvom at når det var ham, der støttede hendes påstand til tronen.

Således endte den skæbnesvangre 1682 i Ruslands historie, fuld af henrettelser og konspirationer. Selv om mange, der anser sig vesterlændinge, i år glad, fordi magt kommer Pyotr Romanov, senere døbt den Store på deres egne resultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.