Mad og drikkevarerHovedret

Sådan Kog ravioli velsmagende og korrekt: især madlavning og anbefalinger

Og du ved, hvordan at koge ravioli, så de ikke mister deres saftighed og appetitvækkende? Hvis ikke, bør du læse artiklen. Den indeholder nyttige tips, tricks og opskrifter. Vi ønsker dig succes i den kulinariske felt!

Hvordan til at koge dumplings på panden

Liste over produkter:

 • Frosne dumplings 0,5 kg;
 • Lavrushka - par foldere;
 • kylling terning (valgfrit);
 • almindeligt vand - 1,2 liter.

Detaljerede instruktioner

 1. Du ved ikke, hvordan at koge ravioli? Bare rolig, nu undervise i det. At begynde med, at hans position gryde med vand eller bouillon (1,2 vil være tilstrækkeligt). Krydr med salt. Tilføjelse lavrushku, kylling terninger og dine foretrukne krydderier. Alt dette vil give fadet en uovertruffen aroma og smag. Sæt gryden på komfuret, sætte ild til den gennemsnitlige værdi.
 2. Så snart det kogende proces, skal du åbne pakken med melboller. Vi smider dem én efter én i potten. Men dette bør ske så hurtigt som muligt. Sørg for at røre dumplings, for at forhindre dem i at klæbe til bunden af retter eller til hinanden. Hvis de stiger op til overfladen, betyder det kogt. Dette sker normalt 5-7 minutter efter nedsynkning melboller i vand.
 3. Vores duftende parabol er klar. Ravioli høstet under anvendelse slev eller skimmer. De kan serveres som en suppe, og uden det. Fra dumplings perfekt kombinerer følgende saucen: mayonnaise, tomatsauce, creme fraiche, letmælk. Vi ønsker jer alle velbekomme!

Opskrift på dumplings i en pot

ingredienser:

 • kylling bouillon;
 • krydderier;
 • 600 g frosne ravioli;
 • Lavrushka - 1 ark;
 • en gulerod;
 • medium løg;
 • lidt grønt.

forberedelse

Trin №1. Vi har brug for at få bouillon. For at gøre dette, vi sender i en gryde benet kylling dele. Der også sætte skrællet løg og gulerod (hele), persillerod, pastinak, lavrushku og et par peberkorn.

Trin №2. Lerpotter (afhængigt af antallet af familiemedlemmer) opvarmes i ovnen. Umiddelbart advaret: de behøver ikke at være kold. Ellers i en varm ovn pots bare briste. Det er ønskeligt at holde dem et par timer ved stuetemperatur.

Trin №3. Vi tog ud potterne ud af ovnen. Umiddelbart dumplings fylde dem 2/3 af volumen. I hver potte hæld bouillonen varmt. Krydr med salt. Drys med dine foretrukne krydderier. Dæk med låg. Madlavning tid ravioli i ovnen - 30 minutter. Vi tog ud potterne, åbn dækslet. I hver af dem sætte en skefuld creme fraiche. Drys med hakket dild eller persille. Dumplings kan serveres direkte i gryden. Så længe fadet til afkøling og fastholde den vidunderlige smag.

Sådan Kog ravioli i en mikrobølgeovn

Nødvendige ingredienser (i 1 portion):

 • ¾ kop vand (tilgængelig mindre);
 • Lavrushka - 1 ark;
 • dumplings -15-20 pcs.;
 • favorit krydderier - et par klemmer.

Praktisk del:

 1. Sådan Kog ravioli i en mikrobølgeovn? For at starte tage nogen retter til mikrobølgeovnen. Den vigtigste ting, at hun havde høje sider. I dette tilfælde har vand ved tilbagesvaling drænet til bunden af ovnen. Nogle kvinder bruger en lerkrukke.
 2. De valgte retter sætte dumplings. Der hældes også kogende vand i den ønskede mængde. Krydr med salt. Tilføj favorit krydderier. Retter sammen med deres skib i mikrobølgeovnen. Til afdækning anbefale at sætte under hendes plade.
 3. Vi giver en start på mikrobølge drift. Under forberedelsen ravioli - 7-8 minutter. Når de er kogt, vi flytter dem til en plade. Nyd den duftende og stor.

Madlavning ravioli i multivarka

Metode №1 - «Et par"

Hvis du holder dig til en sund kost, så er denne opskrift er helt rigtige for dig. Vi får brug for en plastik kurv, designet til dampning.

I multichashu hælde 1,5 liter vand. Krydr med salt. Hæld krydderierne. Installer en plast kurv. Smurte det med olie. Sæt dumplings, så de ikke hænger sammen. De kan også være salt. Luk låget. "Et par" i menuen og driftsmodus. Vi vente, indtil lydsignalet. Hvis enheden ikke indeholder madlavning for et par halvfabrikata, er selvudløseren sat i 30-40 minutter. Klar dumplings ekstrakt fra kurven en særlig skovl. Normalt er det inkluderet.

Metode №2 - i "suppen"

Sådan Kog ravioli i multivarka uden brug af en plast kurv og et par? Instruktioner indsendt nedenfor:

 1. Blandingen hældes i vand multichashu (1,5 L vil være tilstrækkelig). Krydr med salt. Tilføj favorit krydderier. "Suppe" afsløre programmet. Vi venter, indtil vandet begynder at koge. Dette vil ske efter 6-7 minutter.
 2. Hæld forsigtigt dumplings i multivarku - 20-30 stykker. Stir. Luk låget.
 3. I denne tilstand er dumplings kogt i en halv time. I midten af processen, bør de blandes, så de ikke hænger sammen. Så snart et bip, skal du åbne låget. Tag dumplings med en ske eller slev. Spred på plader, drys med krydderurter. Og fylde hver efter eget valg.

vigtige anbefalinger

Om hvordan man koge ravioli, fortalte vi. Lad os nu undersøge anbefalingerne fra eksperter og erfarne husmødre:

 1. Dumplings skal spises umiddelbart efter tilberedning. I intet tilfælde må du ikke fjerne dem i køleskabet. Efter alt, fadet mister sin smag. Desuden vil det ikke se så appetitvækkende som umiddelbart efter tilberedning.
 2. Kog dumplings kan ikke kun i vand, men også i bouillonen (vegetabilsk, kød). Dette forbedrer smagen af fødevarer.
 3. Når dumplings kogt, straks få dem ud af vandet. Ellers kan de svulme. Og det vil påvirke smagen af et fad, og ikke til det bedre.
 4. Mange husmødre før servering melboller føjes til et stykke af smør og hakket persille. Og det med rette. Olie ikke giver dem mulighed for at holde sammen, og krydderurter tilføje smag.
 5. Under madlavning dumplings skal kastes med én og ikke alle på én gang.
 6. Vær sikker på at overveje produktets holdbarhed. På en pakke med ravioli butik erklærede han. Men indenlandske halvfabrikata kan opbevares i mere end en måned (ved negative temperaturer - fra -10 ° C og nedenfor).

Som konklusion

Nu ved du, hvordan velsmagende kogt melboller på forskellige måder (i en gryde, mikrobølgeovn og multivarka normal pande). Du kan sige én ting: Det er traditionelle russiske fad aldrig keder. Det ville være glade for at spise vores børn og børnebørn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.