TravelingRejsetips

Nai Harn (Phuket): fotos og anmeldelser

Phuket (Phuket) - navn og øen, og hele provinsen Thailand. Den trivsel er kommet til øen i det XIX århundrede, sammen med den kinesiske NEGOTIANT der udfoldede her første handel og tin minedrift søs, og derefter - produktion af gummi.

Thailand, Phuket: Nai Harn Beach

Især i efterspørgslen den østlige del af Nai Harn: på grund af det faktum, at havbunden i dette område er i form af trin og den kystnære del af havet er lavvandet, det tiltrækker primært familier med små børn og amatører til at dykke i en maske (i nærheden - en betagende smuk koralrev).

Rave anmeldelser om resten i Thailand tilhøre både tilhængere komfortable forhold, og fans af den "vilde" ferie. Og dem og andre er helt tilfreds med stranden i Nai Harn. Phuket anses af turister, åbner her på en ny måde: som et komfortabelt og blottet for bekvemmeligheder, men samtidig stille og "revet" af civilisationen hjørne af uberørt natur.

Nai Harn - en yndet feriested for thaierne - vandet er rent, sand - hvid og blød.

infrastruktur

Infrastrukturen i den udvej vacationers områder reagerer på følgende måde: "underudviklet." Til rådighed for besøgende - blot et par butikker, restauranter, massage og spa.

Paraplyer og liggestole - alt, hvad der er rig på Nai Harn Beach. Phuket (foto) i det indre resort område "tager" nogen bekvemmeligheder, og eksotisk.

Hoteller på stranden Nai Harn Phuket, komfort zone

Fra luksushotel Two Villas Holiday Oriental Style Nai Harn Beach til centrum - hvad nogle 20 minutter væk. Nai Harn Beach er tæt - i tre minutter. Valgt som en midlertidig husly hotellets gæster, være under pleje af professionelle tjenere og stuepiger, er nedsænket i en atmosfære af komfort og hygge.

For at komme til stranden med feriegæster ikke nødvendigt. De kan altid få en tan uden at forlade deres villaer - på den skåret træ og er udstyret med liggestole terrasse, men hvis du vil - selv en forfriskende dukkert i vandet i den private pool.

Hotellet har et fuldt udstyret køkken og mulighed for at oprette forbindelse til trådløst internet.

Bare et par minutter fra Nai Harn Beach og er Sunsuri Phuket - Hotel beliggende i Rawai, hvor alle tog en beslutning om at bo i et af værelserne (i alt - 132), føles som hjemme.

For turister - kabel-tv og minibar, sengelinned af egyptisk bomuld og komfortable madrasser Select Comfort. I hvert værelse - en privat balkon og gratis trådløst internet.

Et hotel medarbejder kan ikke være for loyale over for de besøgende med dyrene (inklusive - med service). Turister og deres firbenede venner vil blive bedt om at bosætte sig i det tilstødende hotel kompleks.

Den udvej Vivi Bungalows 2 er der ingen grund til at forlade stranden i Nai Harn. Phuket - et sted, hvor mødte de mest krævende turister: her begynder på stranden, hvor hotellet ender. Off-season udendørs pool tilhører hotellet, er udstyret således, at føle sig lige så komfortabel og gæster på udkig efter en rolig og aktiv livsstil.

Samtlige værelser har eget badeværelse, aircondition og tv. Hotellet er udstyret med en bar, en terrasse at slappe af og gratis parkering. Der er gratis Wi-Fi punkt og auto-udlejning og cykel-transport.

Hotelkompleks By The Lake til rådighed for rejsende 5-stjernede luksus villaer er udstyret med privat pool og et køkken. Den afstand, der adskiller By The Lake Nai Harn beach - omkring 800 meter.

Hver villa er indrettet i overensstemmelse med moderne modetrends og er udstyret med terrasse, beliggende på taget, en dvd-afspiller, fladskærms-kabel-tv og badeværelse. Der er også gratis parkering og trådløs internetadgang.

I receptionen kan du drage fordel af bagageopbevaring og værdiboks. Andre faciliteter - motorcykler, cykler og biler.

Ved By The Lake til restauranterne ligger på stranden - blot seks minutters gang væk. Lidt mere - og tilbyder Nai Harn stranden foran den rejsendes øjet (Phuket). «Hvordan kommer man til Patong til Nai Harn "-? Dette spørgsmål stilles af lokale beboere, turister, der besøgte det mest støjende sted i Phuket (som er den Patong) og hørt om nærhed af den rolige Nai Harn Beach. Heldigvis turen tager kun 30 minutter.

Hotel Nai Harn er beliggende i den mest lumre del af Nai Harn stranden. Der er udsigt over havet og stranden, og gæster værelser "luksus" har mulighed for at nyde havet. Alle fælles områder er udstyret med gratis trådløs internetadgang.

Hvert værelse class "luksus" med aircondition, fladskærms-tv og satellit-tv. Til hjælp for gæster er udstyret med minibar, opholdsområde og havemøbler poster. Alle værelser har eget badeværelse og gratis toiletartikler. Balkon Nogle af værelserne er udstyret med en grill.

For turister - en udendørs pool, spa, fitness-rum, samt at lede og strand butler. Hertil kommer, at bortskaffelse af gæster - ur reception og gratis parkering.

Omkring 10 minutters kørsel fra hotellet - kendte observation platform Promthep Cape. Fans af støjende underholdning, tilbringer kun 40 minutter herfra nå af Patong Beach, berømt for sine mange natteliv.

Attraktioner Nai Harn

Rejsende først kom til stranden i Nai Harn, Phuket viser det sted, hvor fællesskab med naturen er langt større end i andre ferieområder. For at komme til stranden, skal du køre rundt i maleriske sø - en slags telefonkort af disse steder.

Livet på Nai Harn flyder stille og roligt, trods den tætte nærhed af civilisationen - klyngen af restauranter og cafeer. Underholdning placeret på Thailands "crowd": kilometer tomt rum spækket "Restaurant Oasis".

Følelsen af "isolation" fra det virkelige liv er forstærket af en mand stående på bjerget vindmølle og holme i nærheden. Turbine - et yndet samlingssted for dragefly, for flyvningen, som ofte observeres folk droppet. Mange turister, der har valgt feriemål Nai Harn Beach, Phuket (bedømmelser af rejsende er taget til deres personlige indhold på internettet) huskes som kanten af det storslåede landskab.

Phuket - Turistzonen

Grønt græs og frodige tropiske skove i Phuket er så farverig, der synes uvirkeligt. Millioner af turister igen og igen kommer her for at indånde den friske havluft, tage en løbetur langs den hvide sandstrand og se den lille vilde aber.

I dag er Phuket betragtes som den rigeste provins i landet takket være turistbranchen: hvert år på disse kyster plantet mere end en million turister. Næsten hele øen spottet af hoteller, kroer og bungalows. Hovedattraktionen i Phuket, ikke tælle opskalere strand - Sea site, som giver mulighed for dykning og anden vandsport.

Cool august og "hårde" dress code

Surly dette paradis bliver kun med debut i sæsonen monsoon (jun-okt). Turister, der har besøgt her i den periode, opmærksom på, at denne region og især, stranden i Nai Harn, Phuket i august, bliver ugæstfri og blæsende.

Mere end en tredjedel af øboerne - muslimer, derfor, på trods af Understreget venlighed af de lokale, rejsearrangører anbefaler deres klienter under deres ophold i Thailand ikke at klæde sig i den nyeste mode, og ikke at solbade på lokale strande øverste løss.

Phuket strande

Den mest berømte strand i Phuket er Patong. Forlystelsessteder, barer og restauranter her er aldrig lukket, og derfor den travle Patong - en yndet feriested for unge. Romantisk skrå par og familier med børn er bedre til at finde et roligt sted. Beach "besat" kysten er mange massageklinikker, hvor alle personligt kan kontrollere effektiviteten af thailandsk massage.

Den sydlige del af kystzonen af øen kan opdeles i tre dele: den første er placeret på Karon Beach, berømt for sine lyse gyldne sand og elite hoteller. Den anden del tager Kata, og den resterende tredjedel af området ligger stranden i Kata Noi - et yndet sted for turister, der holder af dykning.

Det bedste tidspunkt at holde ferie i Phuket - den tørre sæson, som begynder med ankomsten af vinteren. Da de mest langvarige nytaar, det største antal turister strømmer til Thailand i denne periode. Krydret turister vælger specifikt at rejse til nytaar, som allerede ved, hvordan sjov og uforglemmelig ferie vil være.

Det smukkeste sted i Thailand anses for at Nai Harn strand. Phuket er virkelig minder om paradis. Palmelunde, der omgiver stranden, skaber en effekt af fuldstændig isoleret fra civilisationen.

indtryk af besøgende

De turister, der har opdaget stranden i Nai Harn, Phuket (anmeldelser, fotos og beskrivelser af terræn findes på brugernes personlige blogs) i forbindelse med dette rekreative område. Det vigtigste argument for en tur til Nai Harn synes utroligt smukke solnedgange, ingen støjende sammenkomster, hvidt sand og klare vand.

Havet er virkelig meget ren, som, ja, og havbunden. Lige her på stranden, de ansatte i "massageklinikker" i det fri arbejde.

Hvordan kommer man til Nai Harn

Hvis udgangspunktet - Phuket By, her til Nai Harn tilbyder erfarne turister får på bussen med en blå plak Phuket - Rawai - Nai Harn. I samme retning, siger erfarne rejsende, kører mange små ruter, som hver især er pakket fuld af passagerer før fiasko.

hvor man kan spise

Med magt er ikke et problem - der er en cafe på stranden for turister i moderate midler, samt street spisested med billige thailandske mad.

Især populær med besøgende er de såkaldte makashnits. Her kan du fest på frugt og varme retter. Maden er primært ris, salater, kylling, bagt på grillen og supper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.