Hjem og familieKæledyr

Silent Afrika: beskrivelse og fotos

Blandt hunde der er en meget interessant race kaldet Basenji, eller Lydløs afrikansk. Det blev dannet på en naturlig måde, uden menneskelig indgriben, et par tusinde år siden. Et karakteristisk træk ved Basenji er, at disse hunde barking i stedet udsender rumlen lyder ligner sniffer eller klukle.

udseende

African Silent - hund have en muskuløs krop med en let knoglestruktur og høje ben. Boliger sin proportionalt med en bred lige ryg og dybt bryst. Hovedet er indstillet på høj, hvilket giver dyret en stolt udseende. Halen er stramt rullet ind i en ring, der passer stramt til krydset. Ører oprejst, lidt på skrå fremad. På panden rynker karakteristisk, særdeles godt manifesteret i hvalpe. mørke mandelformede øjne gør hunden ser udtryksfulde og intelligent.

Kort hår glat, silkeagtig at røre ved og er meget tæt. Det har en række fordele - ikke kaste, ikke forårsager allergi i øvrigt selv ved høj luftfugtighed, det ikke har en ubehagelig lugt. Farven kan være sort og hvid, rød og hvid, brindle eller tricolour, når sort og hvid kombineret med rødt og tan. Alle mærker - med klare grænser, velformet. Hvad jeg ville male heller ikke havde fåmælte Afrika, race beskrivelse kræver poter, halespids og bryst er hvide. Skulderhøjde af 40-43 cm, vægt: - fra 9 til 11 kg.

historie

Sporing racen begyndte omkring 5.000 år siden. Hjem til disse hunde er Afrika. Deres billeder i form af basrelieffer, statuer fundet i grave faraoer. Hund balsamerede krop gennemblødt i krydderier, er blevet fundet under udgravninger ved siden af deres Herrer. Det taler for, at den afrikanske Silent - en race, der var meget beæret. Og i dag på dette kontinent Basenji betragtes som en familie talisman, dyr, bringer lykke og glæde. Forskerne, der ankom i Congo i slutningen af XIX århundrede, gjorde opmærksom på de hunde med fantastiske jagt evner, køre i netværket spillet. Fra Afrika et par personer blev taget i 1885 i England, men desværre overlevede ikke. Ikke desto mindre er det i dette land blev efterfølgende godkendt af racens standard Silent afrikansk virkende til denne dag.

Næste prøve at tegne hundene syntes at være mere succesfuld. Han tog det i 1937, da hundene først dukkede op i USA og senere i Europa. Gradvist denne race var i stand til at møde mennesker i mange lande, der kom til at elske selvsikker og modig hund. I 1988, World hunde organisationer officielt godkendt det.

karakter

Over hele perioden af ynglende hunderacer har tjent et godt ry. Basenji forskellige søde temperament, men den viser ikke underdanighed. Grænseløst loyal overfor sin herre, de samtidig respektfuld og til andre familiemedlemmer. Ikke-omstridt, så prøv ikke at komme ind i en kamp, selv om det er en anden provokeret. Dette tyder på en høj grad af balance, som kan prale af Silent afrikansk. Anmeldelser af ejerne af denne race for det meste positive. Ejerne er normalt meget tilfreds med adfærden hos hunde og bemærk det fuldstændige fravær af det har karakter af aggression.

Mange af dem tiltrukket af den ekstraordinære renlighed og Pænhed af Basenji. Efter hvert måltid hunden tørre omhyggeligt sit ansigt, og for deres hårpleje med hjælp af sproget, konstant slikke det, som gør den sædvanlige katte.

Race Hund afrikanske Silent vedrører jagt, så dets repræsentanter har en meget følsom lugtesans og udviklet instinkt retsforfølgelse. Hvis du er nødt til at jage bytte, er det bydende nødvendigt at overhale. Og denne hund er så opsat på, at det kan gå tabt.

familieforhold

African Silent - ideelle hund for huset, hvor der er små børn. De er nemme at finde med hinanden et fælles sprog, deltage i fælles spil. Men en repræsentant for denne race er ikke en af dem, der gør det muligt at gøre med noget, så lad hende alene med barnet er ikke nødvendig.

På de andre dyr i hus hunde får sammen just in case, hvis de vil tillade ham at dominere. Derefter vil forholdet mellem dem være venlige og endda som udvikler sig over tid til en stærk tilknytning. Størrelsen af den anden det gør ikke noget - Silent afrikanske vil være venner med en kæmpe hund, der er meget større end ham selv, og en hamster. Du kan holde flere sådanne hunde.

Funktioner racen

Den vigtigste ting, der adskiller Basenji blandt alle de andre hunde - er manglen på gøen. For en forklaring af deres funktioner sådanne der er to versioner. På en af dem er det mente, at jagt i næsten ingen vegetation, spil behøvede ikke at lokke ud af skoven, og det var nødvendigt at snige sig ind på hende. Derfor gøende hunde efterhånden glemt, hvordan unødvendige. En anden version forklarer den manglende gøen, at afrikanske Silent - en meget gammel race, som blev dannet fra gamle hunde, der ikke ved, hvordan man gø.

Disse dyr er ekstremt adræt og meget aktiv, som det sømmer sig en rigtig jæger. De er hele tiden på at gå nogen steder at flygte. Det er for dem en nødvendighed. I lejligheden hunden opfører sig temmelig stille og roligt. Men det er det værd at komme ud af huset, som det er beskrevet hele hendes liv potentiale.

Sydafrikanske Silent meget negativ holdning til badning. Måske er det på grund af den genetiske hukommelse, der minder om de akvatiske krokodiller. Så du skal ikke tvinge til at tvinge PET til at svømme.

Basenji kaldes hund-kat. Og med god grund. Ud over den fantastiske renlighed, deres adfærd i huset er meget ens: det samme som en kat, fåmælte afrikanske bevægelser jævnt og roligt, udsender spinder lyde, vasker foden og kan endda gå ind i bakken.

Pleje og vedligeholdelse

Den lille størrelse af hunden, at den manglende evne til at gø og ekstrem pænheden gør den til en af de mest egnede arter til at leve i en lejlighed. Pleje af det praktisk taget ikke adskiller sig fra pleje af alle andre kæledyr. Grundlæggende hygiejneprocedurer er reduceret til at tørre øjne, kløer klipning og øre rengøring. Kort hår har ikke brug for en kam, behøver kun lejlighedsvis tørre den hårde handske til at slippe af døde hår.

Vask dem kun når det er absolut nødvendigt - sandsynligvis ingen er bange for vand som en fåmælt afrikansk. Hund ovenstående beskrivelse forklarer de sandsynlige årsager til denne frygt. Til PET frøs en tur i den bitre kulde, kan du købe ham en særlig beklædning. Er obligatorisk almindelige procedure for håndtering af parasitter og rettidig vaccination.

Det er værd at bemærke, at disse hunde er meget aktive, tilbagelænede og har brug for lange daglige gåture. Dæk dem er næsten umuligt. Basenji hus er stille og rolig hund, men hvis han selv gå ordentligt. Ellers kan han udgyde deres energi bezobraznichaya lejlighed.

fodring

På trods af den utrolige mobilitet, det har en tendens til fedme Silent afrikansk. Anmeldelser af racen ejerne af disse hunde siger krav om mad fra deres kæledyr. Mange siger, at proportionssansen de ikke. Hunde kan spise så meget, uanset hvor meget blev tilbudt. Vi er nødt til at følge de moderate portioner. Kosten skal være til stede magert kød sorter. Udover ham, omfatter menuen en lille fisk, indmad, havregryn. Lejlighedsvis, ikke mere end en gang om ugen, kan gøre knogle. For hvalpe har brug for mælkeprodukter og ost.

Brug færdiglavet tørfoder i kosten af hunde kan ikke anbefales. Ikke egnet til dem, hunde mad med herres bord. De er kontraindiceret i saltet, røget, krydret, fede og søde fødevarer.

Uddannelse og træning

En sand ven og følgesvend til mennesket kan blive fåmælt afrikansk. Beskrivelse af denne hund siger hendes høje intelligens og opfindsomhed. Men en klog Uanset hund, er det nødvendigt at uddanne og oplære. Basenji er ganske let at lære og forstår kommandoer. For dem er det meget vigtigt godkendelse af ejeren, så en slags ros - den vigtigste metode til træning. Ud over at vænne hunden til at reagere på deres navn og nærmer ejer, er det vigtigt, at PET har lært alt, hvad du ikke kan hente noget fra jorden. Silent afrikansk tilhører hunderace, som elsker "poshakalit" t. E. Når sagen ikke vil gå glip af muligheden for at få fat i nogle ådsler eller gammel knogle.

Under træning uacceptabelt hårdhændet behandling af hunden, hæve stemmer. For hver udførelse af kommandoen skal efterfølges af ros. Mindet om disse fremragende hunde. Alle hold er i stand til at lære det første gang.

sundhed

På grund af det faktum, at klippen dannet i det naturlige vilde, dens repræsentanter har fremragende helbred. Men den disposition for visse sygdomme der. Oftest er disse hunde fundet retinal atrofi, grå stær, entropi til protein tab, urolithiasis.

anbefales Cirka hvert halve år for at besøge dyrlægen, så der i tilfælde af påvisning af sundhedsproblemer i tide til at begynde behandling.

I dag er det stadig betragtes som en forholdsvis sjælden race af afrikansk Silent. Kennel engageret i sin avl, kan findes ikke i hver by. Omkostningerne ved disse hunde kan ikke kaldes lav. Derfor beslutter at købe en hvalp Basenji, bedst at kontakte mono-børnehave, hvor erfarne opdrættere vil hjælpe i udvælgelsen af fremtidige ven og hans kultivering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.