Hjem og familieKæledyr

"Nedsat Edvansed" (til katte): indikationer, ansøgning, virkelige ejere

Sygdommen er et kæledyr bringer lidelse ikke kun til dyret, men også skaber en masse problemer til ejeren, der ønsker at hjælpe firbenede ven. Hvis din kat er diagnosticeret med "kronisk nyresvigt" (CRF), en dyrlæge sikkert anbefale du fodrer tilsætningsstof "Renal Edvansed" (til katte).

Frigivelse og sammensætning

Renal Advanced foderadditiv af de italienske repræsentanter - er et pulver, der forbedrer stofskiftet, normaliserer nyrefunktion, herunder nyresvigt, når diagnosticeret. Strukturen består af følgende aktive bestanddele:

  • appelsin bioflavonoider;
  • fructo-oligosaccharider;
  • vitamin B6;
  • Vitamin C;
  • Vitamin B12;
  • folinsyre;
  • Kultur af bakterier (Lactobacillus acidophillius, Enterococcus faecium);
  • maltodextrin (fyldstof).

Lægemidlet er pakket i plastbeholdere på 40 gram.

Farmakologiske egenskaber og indikationer for brug

Fodermiddeltilsætning "Renal Edvansed" Cat forbedrer funktionen af fordøjelsessystemet, sænker hyperasotemia og oxidativ stress normaliserer ikke-regenerativ anæmi.

Det anbefales til brug i:

  • kronisk nyresvigt;
  • Kontrollere metaboliske lidelser forårsaget af nyresvigt (i de senere faser).

optagelse Kursus tredive dage, men det kan øges ved en dyrlæge aftale.

"Nedsat Edvansed" (til katte): Dosering og administration

Fodertilsætningsstoffet blandes med foderet i en mængde på 1 portion (måleske) dyr, der vejer op til 2,5 kg, kat til fem kg - 2 skeer, 3 portioner - dyr, der vejer mere end fem kg. Den anbefalede dosis af "Renal Edvansed" (for katte) kan deles op til 2-3 gange, i forhold til antallet af fodringer. Additivet kan anvendes som et individuelt produkt og som et supplement til konventionel terapi i behandlingen af kronisk nyresvigt. Desuden er "Renal Edvansed" (kat) kombineret med særlige diæter med nyredysfunktion.

Bivirkninger og kontraindikationer

Når du bruger manuel og overholdelse af dosering bivirkninger, som ikke overholdt. Kontraindikationer omfatter idividualno følsomhed og intolerance over for individuelle komponenter af præparatet.

Tips dyrlæger

Dyrlæger anbefaler at blande stoffet med konserves. I udnævnelsen af en kost, der er baseret på et tørfoder, bør det være let fugte, at bedre blandet med pulveret.

opbevaringsbetingelser

"Nedsat Edvansed" (til katte) bør beskyttes mod solen, tørt sted utilgængeligt for børn. Opbevaringstemperatur: fra 0 til 25 ° C. Lægemidlet ikke opbevares i mere end 24 måneder.

"Nedsat Edvansed" til katte: analoger. "Ipakitine"

Hvidt pulver, pakket i en plastik krukke med måleske (Frankrig). Tildele en voksne katte med kronisk nyresvigt infektiøse ætiologi, med henblik på at opnå langsigtet eftergivelse, forbedre forholdene for dyret, forebyggelse af komplikationer af sygdommen.

dosering

Lægemidlet er ordineret til dyr to gange dagligt, blandet med vådfoder. Behandlingsvarighed - fra tre til seks måneder, afhængigt af den tilstand af dyret, dets alder og individuelle karakteristika af organismen. Katten skal få masser af vand.

anmeldelser

Dyrlæger ofte ordinere "Renal Edvansed" (til katte). Anmeldelser ejere overvejende positive. Betingelse af dyret forbedres ret hurtigt. Imidlertid har de fleste ejere af kæledyr bemærkes, at større effektivitet opnås i kombination med kosttilskud og kost terapi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.