Af teknologiKabel- og satellit-tv

Splitter - en moderne løsning til filialnettet

Wired internetforbindelse hastighed og evnen til at hente ubegrænset data. Tilslutning til netværket sker via en fastnet telefon kabel, og hvis du ikke har brug for sidstnævnte, så har du problemer vil ikke opstå. Men når det har brug for en stabil internetforbindelse og en klar forbindelse på telefonen, er det nødvendigt at bruge en splitter. Denne enhed vil skabe en klar og stabil signal for begge linier.

beskrivelse

Splitter - en kompakt elektronisk indretning, filtrere digitale signaler med forskellige frekvenser. Præsenteret enhed giver dig mulighed for at oprette forbindelse til flere typer udstyr til en af de koaksial linje. For eksempel, TV og modem.

Strukturelt er det stik, som er udstyret med flere porte til at forbinde enheder. De vigtigste parametre, som karakteriserer en splitter - en række konnektorer til tilslutning af enheder. Deres antal varierer fra 2 til 16 eller mere. De flere porte er indretningen betragtes funktionelle.

Ud over standardudstyr, kan markedet finde en stærkere version af splittere. Disse produkter er adskilt, og samtidig forstærke signalet til transmission over lange afstande, hvilket er praktisk i fravær af lyslederkabler.

teknologi

ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) - teknologi, der driver splitteren. Det er muligt at opnå højhastigheds datatransmission og modtagelse i abonnentdataene telefonlinjer i offentlige netværk. Strømningshastighed information udbredelsesområder:

  • fra 128 kbit / s og 8Mbit / s til modtagelse af brugerdata;
  • fra 64 kbit / s til 1 Mbit / s til transmission af brugerinformation.

Under drift enheden sorterer signalerne for telefon og internet modemer. Datastrømme varierer i frekvens: telefonlinjen er karakteristisk for alle 0,3-3,4 kHz, medens netværket sender information med en frekvens 0,26-1,4 MHz. Dette kan ikke helt fjerne den gensidige påvirkning af enhederne på hinandens arbejde.

Derudover splitter splitter yderligere integreret beskyttelse mod forskellige typer af aktuelle, og som kan beskadige apparatet. Når den aktiveres, kan netværket ikke være bange overspænding puls optræder under tordenvejr, kortslutning, sondering transmission liniestrømme.

Udstyr til TV

Sammen med hjælp af separation signaler af internettet og telefonen bruger splittere bestemt til tv netværksenhed. De er almindelige koblere, der er ensartet fordelt mellem de forskellige signal-enheder. Jo flere grene fra stikket, vil den svagere blive udsendt på hver enkelt "kasse".

Meget ofte er en splitter til TV bruges til at slutte flere enheder til en enkelt antenne, satellit-modtager. Men tillid er værd en enhed med indbygget signalforstærker, ellers får billedkvaliteten vil ikke være muligt.

sorter splittere

Dens særlige funktioner tilbydes i hver af splittere. De er afhængige af den teknologi, som blev produceret af splitteren. Dette fører til to grundlæggende varianter:

  • PLC-enheder fungerer med radiobølger i området fra 1260 til 1650 nm, hvilket tillader deres anvendelse i de fleste moderne netværk.
  • FBT-indretninger, som kan jævn fordeling et signal til flere kilder.

At vælge den rigtige enhed til dit netværk, du har brug for at fokusere på to parametre. Den første af disse - er signalfrekvensen kræves til drift af modtageren. Det er nødvendigt at splitter arbejdet i det samme område.

Den anden ting, der kræver opmærksomhed - er graden af dæmpning af signalet er angivet på fjernsynet og andre enheder. Jo lavere værdi, jo stærkere transmissionen. I dette tilfælde vil behovet forsvinde i den indbyggede splitter forstærker.

regler tilslutning

I divider optagelse i netværket er nogen big deal. Først forbinde input kablet og stikkene forgreningen er forbundne ledninger, der fører til forskellige modtagere. Men for at sikre teknikken er klart og stabilt signal, er det nødvendigt at iagttage to regler:

  1. Gennemføre antenne splitter foran aktivt udstyr.
  2. Du må ikke forbinde de to splitter.

Hvis efter tilslutning af tv'et til splitter billedet er delt i to, mellem kablet og stikket skal installere den ferrit ring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.