Hjem og familieKæledyr

Sådan behandler den "semulje" fisk: furatsilinom, salt, "Antiparah"?

Fremkomsten af hvide pletter på din favorit fisk krop er en reel panik. Ihtioftiroz og hvordan man behandler "semulje" fisk - temaet for denne artikel. Vi hjælper nytilkomne håndtere problemet. Lovers og dem, der er alvorligt engageret i avl, kender mange måder at behandle de "semulje" i akvariefisk. I dag vil vi afsløre et par hemmeligheder.

diagnostik

For at starte behandlingen i tid og ikke miste kæledyr, er du nødt til at identificere sygdommen korrekt, hvorfra de lider. Først, vi bestemme, hvad det er præcis ihtioftiroz og tænk så , hvordan man behandler fisk fra "lokkefugle." Hvordan kan se "semulje"? Du kan navigere til navnet. Det blev givet til sygdommen er ikke forgæves. Fordi i visningen af fisken ser ud, som om det spildt semulje. Kroppen er dækket med mange små hvide prikker ikke mere end en millimeter i diameter. I dette tilfælde, jo længere ventetid, jo flere pletter på kroppen. En anden funktion - de syge individer svømme tilfældigt frem og tilbage, mens det er klart, at de er kløende krop mod klipperne og karvæggen. Årsagen til sygdommen er en infektion, der spreder infusorian ihtioftirus, deraf navnet på sygdommen.

Måder infektion

Parasitten har en krop formet som et æg, og dens størrelse er kun én millimeter. Infusorian bor kun to uger. Efter at ramme ciliater i kroppen af offeret, er det mættet i et par dage. Så, velnærede, det kommer ud gennem huden. Det ser hendes vej ud som den hvide punkt. Dropper til de mest bunden af et akvarium, cilierede begynder at formere sig. Når reproduktion er slut, begynder det på udkig efter det næste offer til magten. Ikke at finde sådan, parasitten dør af sult. I en avl cyklus infusorian viser tusindvis af deres egen slags. Derfor er problemet er reel, og ikke for ingenting, at folk er bekymrede over spørgsmålet om, hvordan man behandler akvariefisk fra semulje.

forebyggelse

Den bedste måde at flygte fra sygdom - for at forhindre dem. En vigtig rolle spilles af forebyggende procedurer. Hvad skal jeg gøre for at ikke indstilles derefter spørgsmålet om, hvordan man behandler "semulje" i fisk:

 • Det vand, der hældes i tanken skal altid udsat for filtrering.
 • I hvert fald ikke underafkøle vandet, hvor eleverne bor.
 • Hvis du har købt en ny art, lad dem ikke straks til akvariet, lad dem leve i en separat beholder, for at være i stand til at se; det er de nyankomne ofte er bærere af sygdommen; Udover skadedyr kan få mad eller vand.

Sådan behandler den "semulje" i fisk

Den nemmeste måde at behandle sygdommen - at anvende proceduren for stigende vandtemperaturer. Det skal gøres meget omhyggeligt, ellers kan du ødelægge alle de fisk. Stigning i vandtemperaturen ved to til tre grader reducerer perioden for opholdet i ciliater ofrets krop, hun kommer ud af det og dør. Forlader denne temperatur i en kort tid, vil du bidrage til at genoprette immunsystemet syge individer. Men ikke overdrive det. Hvor der er en sygdom, der kan optræde både. Immunitet skal løftes og de særlige præparater.

Det anbefales også at hente vand gennem røret fra bunden. Efterlad omkring en fjerdedel af det samlede antal. Fyld op med nyt vand. Fjern fisk fra akvariet. Infusoria dø uden mad. Disse fisk, der er blevet smittet, bør være adskilt, indtil de er helbredt.

Furatsilin at hjælpe

Bortset fra det elementære til de stigende vandtemperaturer specialister ved, hvordan man behandler den "semulje" fisk furatsilinom. Hvordan man gør det?

 1. Ingen grund til at ændre noget i akvariet tilstand: at skifte vand, hæve temperaturen, slukke telefoner.
 2. Opløs en tablet furatsilina fyrre milliliter vand og hæld blandingen i akvariet.
 3. Hæld ¼ af daglige vand og fylde en ny.
 4. Efter en dag pour furatsilina opløsning.
 5. Udfør proceduren i tre uger, og hvis det er nødvendigt - længere.
 6. Inden for få dage vil du bemærke forbedringer forsvinder fnat, vil kæledyr spiser.

Hvad ville vi gøre uden salt?

En anden nyttig råd om, hvordan man behandler de "semulje" i akvariefisk med salt. Der er en advarsel med denne behandling. Aquarium planter ikke kan lide salt og vil dø, hvis de ikke fjernes i tide. Nogle fisk kan heller ikke være i det salte vand. Her bør individualiseres tilgangen. Det hele afhænger af, hvilken type kæledyr i dit akvarium. Færdiggørelse uddannelse, for at starte behandlingen. Du kan handle på forskellige måder. Den første metode:

 • øge temperaturen af vandet til tredive grader;
 • tilføje til akvariet kogebogen ikke-salt tilsat jod med en sats spiseskefuld salt pr ti liter vand;
 • holde sådanne vand i en måned, indtil alle inddrive;
 • delvis erstatte alt vandet til frisk.

Den anden måde:

 • otsadit inficerede fisk i et separat kar;
 • drys salt på bunden af beholderen (omkring tredive gram per liter vand);
 • to gange dagligt skifte vand;
 • gøre proceduren inden for ti dage.

Den anden metode er udformet således, at fiskene svømme ovenfor, og infusoria falder ned på salt og dør. Du rettidig udskifte vandet og fjerner døde parasitter.

"Antiparah" som en vej ud

En separat spørgsmål - hvordan man behandler fisk semulje "Antiparah". Mange rose denne metode, da lægemidlet anvendes til behandling af en lang række sygdomme og ødelæggelse af forskellige skadedyr og parasitter, herunder ciliater. Hvordan kan behandle ret? Dette stof anvendes til behandling og forebyggelse. Til forebyggelse af brugen af kortsigtet løsning bad. Ti liter vand sættes til en milliliter af lægemidlet. Bath varer tre timer. Hvis du bemærker tegn på sygdom, så prøv et bad i to dage.

Hvis sygdommen skrider frem, patienter anvendes flytning af individer i en beholder med en opløsning (en milliliter "Antiparah" ved halvtreds liter vand) i en uge. Dette kaldes langsigtet privat.

Under behandlingen, er du nødt til at slukke alt lys i akvariet, ikke filtrere vandet for ikke at forstyrre koncentrationen. Planter og dekorationer ren er ikke nødvendig. Vandtemperaturen bør være omkring 25 grader. Det stof er meget effektiv, men overdreven brug kan skade fiskene. Derfor ved afslutningen af behandlingen er det nødvendigt at desinficere alt, hvad der var i et akvarium med "Antiparah". Bedst af alt, hvis du behandler alt dette kogende vand.

Malakit grøn og andre

Det sidste, vi vil fortælle dig - hvordan man behandler "semulje" i fisk ved hjælp af malakitgrønt farvestof og medicinske præparater. Til dette har vi brug for:

- en sprøjte;

- salt;

- malakit farvestof;

- særlige præparater.

Hvad vi gør:

 • Udskift en tredjedel af vandet i akvariet af den nye.
 • Deaktivering filter eller filtersæt til svag tilstand.
 • Føj til vandet testet stoffet købt i en special-forretning.
 • Før du tilføjer et lægemiddel, ændre vand en fjerdedel senest.
 • Hæve temperaturen af vandet i et par grader.
 • Rullende i en knivspids salt hver dag: det fremskynder heling af sår på kroppen.
 • En uge senere, vi udskifter vandet rent, indeholder et filter.
 • Efter dag reducere vandtemperaturen til et normalt niveau.
 • Hvis vi bruger farve malakit, tilføjer 0,06 milligram pr liter vand, skal farven være næsten grøn.
 • De lægemidler, der anbefales til brug: "Super Ick Coeur", "Faunomor", "Svovl Kostapur".

Bemærk at dø af narkotika kun de skadedyr, der kommer ud og er i vandet. Fisk, der har allerede lidt denne infektion erhvervet immunitet. Men de samme individer kan sikkert bære parasitten og smitte andre. Ciliater kan skjule både på kroppen og i gællerne, og den lovende øjeblik for dem at slå til igen.

Vi håber du hjælpe oplysninger i artiklen. Folk, der dyrker fisk i lang tid, har lært at håndtere forskellige sygdomme. Efter alt, hvad bedre måde at formilde og bedes end smukke fisk, der svømmer i det klare vand. Få ting kan matche deres skønhed. Og til indbyggerne i akvariet så meget som muligt behage dine øjne, skal du omhyggeligt overvåge deres helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.