Hjem og familieKæledyr

Hvordan at byde velkommen til en ny kat ind i dit hjem

Du kommer til at indføre en ny kat i dit hus? Hvis du er en god idé at sørge for du er klar. Denne artikel vil hjælpe til at sikre, at du, samt administrationen er glad for dig og din kat.
Selv om mange mennesker overveje at købe en killing, giver andre mennesker et hjem for katte. Dette kan være en omstrejfende kat eller forladt kat, der er på udkig efter et nyt hjem. Hvis du finder dig selv svozmozhnostyu vedtage en kat, du gør klogt i at sikre, at du er klar til at byde dem velkommen ind i dit hjem.
Den første ting at huske på, at katten kan have haft dårlige erfaringer med andre ejere til at komme til dig. Ikke forvente for meget fra en kat til at begynde med, men lad dem vide, at der er et hus, og at han ikke skulle føle sig bange.
er det ofte bedre at tage soboykoshku i dit hjem og i medierne blot at åbne døren, så det viste sig på det tidspunkt. Det kan også være en god idé at begrænse sine bevægelser til kun en eller to værelser i første omgang. Han vil ønsker at komme ud og udforske, men at give ham en home run kan være for meget at håndtere lige fra starten.
Sørg for, at du er klar på andre måder. For eksempel, er du nødt til at købe nogle kat skåle til vand og mad, samt at investere i god kvalitet mad, såsom mad til katte Purina også. Purina DA kattefoder er godt afbalanceret, og vil sikre, at din nye tilføjelse er på en god kost fra begyndelsen af sit liv med dig.
Nogle katte vil være meget modig og udbud lige fra ordet gå. Han kunne kravle ud af min kat luftfartsselskab, til at udforske det rum, han er i, og så sidde på skødet og sove, indtil du kommer op at fodre ham noget mad Purina Cat. Dette er et godt tegn, og det betyder, at det er at bosætte sig i deres nye omgivelser. Må ikke bekymre dig , hvis dette ikke sker med det samme, selv om, kan det tage noget tid for ham at falde til ro og stole på dig. Dette gælder især, hvis det kom fra en fattig hjem og ikke har tillid mennesker.
Den gode nyhed er, at han sandsynligvis vil reagere på din gode behandling af det over tid. Katte er meget selvstændig, men de vil være glade i de hjem, hvor de føler sig trygge og elsket. Med kattefoder Purina DA foodat, at legetøj lege med og en have til at udforske, vil din kat være glade for at bo i dit hjem i lang tid fremover.
Alle katte har deres egen unikke karakter, og selv om nogle af dem er stille og fredeligt, andre er nysgerrige og utroligt kælen. Din kat vil have sin egen lille figur, der vil begynde at blive kendt i lang tid. Få at vide ham, da han får at vide, at du og dit forhold vil udvikle sig på en måde, du kan ikke forvente. Måske vil han komme og fortælle dig, når den er sulten, eller når han ønsker opmærksomhed. Måske vil han altid ønsker at sove på skødet. Det er sandt, trods alt, at katte ejer os, ikke omvendt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.