Intellektuelle udviklingKristendommen

Akathist "Vsetsaritsa". Akathist til Theotokos før ikonet "Vsetsaritsa"

Ofte folk tror, at mirakler - det er noget fra realm af legender og eventyr. Eller i det mindste noget meget længe siden, den gamle, glemte. Men, mærkeligt nok, i vor tid der er reelle mirakler. De sognebørn af ortodokse kirker og klostre af munke fra tid til anden vidne til helbredelse af sygdomme gennem bønnerne før ikonerne af Virgin.

Skikken med at bede Jomfru

Sammen med vedtagelsen af kristendommen i det tiende århundrede i Rusland kom traditionen med at ære Guds Moder. Sammen med templer til ære for Kristus Frelseren viste sig i vores land templer dedikeret og hans Velsignede Moder. Kupler af kirker i henhold til brugerdefinerede maling i blå, er farven på Virgin. Billede af den hellige Jomfru er altid til stede i enhver ortodokse kirke ikonostase.

Der er mange varianter af Gudsmoder af billeder, der er anset for mirakuløse. Det anslås, at der er omkring seks hundrede. Folk spørger ofte: "Hvad er ikonet for at bede i en bestemt sag?" Præster på dette spørgsmål normalt besvares som følger: alle de behov du kan bede en hvilken som helst ikon, som sjælen ligger. Virgin - en. Før ikonet for uanset hvad vi eller tilbudt op vore bønner - den er rettet til alle af samme Guds Moder, der altid er klar til at lægge et godt ord for os, før hendes søn.

Men der er en tradition at besøge forskellige ikoner i forskellige dagligdags behov. Nogle af ikonet Vor Frue har været specielt "tættere" til de forskellige behov hos mennesker. For eksempel, "Milkgiver" søge hjælp spædbørn mor. På børn ældre bede før ikonerne "børn" og "Tilføjelsen af sindet." Der er andre tilfælde. Nogen vendt i bøn til Guds Moder, der modtages fra hendes mirakuløse redning. Man bestræber sig på at fortælle andre om, hvad der skete et mirakel. En anden person, der har et lignende problem, da han hørte om Guds nåde gennem bønnerne fra Guds Moder, tiltrukket af den samme ikon og hans tro, som vi stillede. Så de mennesker fast tradition. Før ikonet Tikhvin bede for børn til Kazan - helbredelse af øjet. På heling af tumorer er traditionelt læses akathist "Vsetsaritsa (Pantanassa)."

Ikon af Jomfru "Vsetsaritsa (Pantanassa)" og den hellige Mount Athos

Ifølge folkemusik tradition, heling af kræftpatienter beder før ikonet "Vsetsaritsa" eller, i græsk, "Pantanassa". Dette ikon kunne banke vundet popularitet i Vatopedi kloster på Athos-bjerget. Ifølge traditionen, den hellige Jomfru Maria, ledsaget af Johannes Evangelist, i '48 tog til Cypern. Men skibet fanget i en storm, blev tvunget til at stoppe på Athos. Beundre den ekstraordinære skønhed af halvøen, Mary ønskede at blive her til at bære på forkyndelsen af evangeliet. Det menes, at Iisus Hristos selv på anmodning af hans mor gjorde Athos hendes skæbne.

Athos og stadig anses af kristne mindeværdige. Siden 1046 har han officielt fået navnet "hellige bjerg." Livet her er i overensstemmelse med sine egne love. Dette sted er speciel monastiske bøn. På Athos øjeblikket har tyve klostre, dels etableringen af nye klostre, og afskaffelsen af aktuelt eksisterende love forbudt Athos. I klostrene på Athos-bjerget et stort antal ortodokse helligdomme gemt. Blandt dem, omkring tres beundrede ikoner af den hellige Jomfru. En af disse ikoner - "Pantanassa"

Ikon "Vsetsaritsa" har været kendt siden det syttende århundrede. Historien om Elder Joseph Hesychast mange år levede på Athos-bjerget, hans disciple. En dag (i det syttende århundrede), før ikonet "Vsetsaritsa" der var en mærkelig udseende ung mand. Han stod længe ikonet for Virgin, mumlede noget. Pludselig, i lyset af Jomfru flashed noget som et lyn, og den unge mand blev kastet til jorden af en eller anden ukendt kraft. Efter at have genvundet bevidstheden, den unge mand ønskede at bekende til præsten og tilstod, at glad for magi, og kom til klostret for at teste deres magiske evner foran de hellige ikoner. Efter hvad der var sket med ham et mirakel mand fuldstændig ændret hans liv, har han forladt den magiske lektioner og opholdt sig i klosteret. Dette var den første mirakel, der skete på "Vsetsaritsa".

Alt i samme syttende århundrede, en af de græske munke lavet en liste med det mirakuløse ikon. Folk beder før ikonet, begyndte at lægge mærke til, at nåde især dens indvirkning på patienter med maligne sygdomme. Over tid Vsetsaritsa ikon blev han kendt som assistent i helbredelsen af kræftpatienter.

Ikonografi Vsetsaritsa

Hellige Guds Moder er afbildet på ikonet i skarlagen farve. Iconographer portrættere hende siddende på den kongelige trone. Guddommelig Spædbarn på Mors hænder, der holder en rulle i sin venstre hånd, højre hånd velsignelse de troende foran de trofaste. Gudsmoder med sin højre hånd peger på Sønnen, som for at sige: "Her er din Frelser, som kom for at frelse dig fra synd, sygdom og død." I baggrunden af ikonet er der to engle med deres vinger overskygger den hellige Jomfru, og strækker sig ud med armene. Nimbus Kristi indeholder en inskription på græsk: "Han fra hvem hele vejen rundt."

Hele ikon er udført i lyse, varme farver. Her og Scarlet klæder, der angiver den kongelige værdighed, og den fulde perfektion af Jomfru, og den gyldne baggrund, der symboliserer evigheden.

Den første forekomst af ikonet i Rusland

Den første liste med Vatopedi ikon "Vsetsaritsa" til Rusland blev lavet i 1995. 11. august i år ikon skrevet med velsignelse fra guvernøren i den Vatopedi Kloster Archimandrite Efraim blev bragt til Moskva i Børnenes Cancer Center Kashirka. Medarbejdere i centrum bemærkede: efter børnene til at ledsage det, mange kom mærkbare forbedringer er vanskelige at tilskrive udelukkende af lægemidler virker.

Nonnekloster til ære for "Vsetsaritsa" i Krasnodar

Der er en russisk kloster, dedikeret til den berømte ikon af Jomfru "Vsetsaritsa". Det ligger i Krasnodar. Den vigtigste helligdom af klosteret er "Vsetsaritsa" - en replika af Mount Athos ikoner. Liste lavet i 2005 russisk malermester af Pereslavl Valeri Polyakov. Den påskeferie Vatopedi, fejrede en særlig bøn tjeneste, hvor nymalede ikonet blev indviet Archimandrite Ephrem. Efter tjenesten ikonet tilknyttet mere end hundrede Vatopedi helligdomme, herunder bælte af Virgin.

Med stor ære ikon blev bragt fra Mount Athos i Krasnodar. Siden da klostret regelmæssigt begået Vsetsaritsa tjeneste: akathist, bønner, bønner. Nogle af deltagerne begyndte at synge molebennogo patienter Krasnodar Regional Oncology Center. Mange af dem kom til templet for nylig erfaret af hans frygtelige diagnose. Håber på et mirakel vende dem med en oprigtig bøn til den hellige Jomfru.

All Saints Church i Novoalekseevskaya kloster i Moskva

I dette tempel var en af de mest berømte vidundere Pantanassa - billede pludselig zamirotochil. Bare et par dråber af den vidunderlige verden optrådt på ikonet, og en usædvanlig lugt fra det genlød omkring templet.

I templet tjente regelmæssigt Akathist til det Allerhelligste Theotokos "Vsetsaritsa". Ved bøn tjeneste er indviet olie til salvelse af de syge og lidende. Salvet med indviet olie kan ikke kun kræftpatienter, men også andre ømme.

Billede "Vsetsaritsa" af dette tempel er ofte transporteres til nærmeste Oncology Center for at udføre bønner.

Novospassky Kloster i Moskva

Dette er en af de ældste klostre i Moskva, i stedet for de ældste grave royalty. Her er der en masse mirakuløse ikoner og relikvier. Siden 1997 blandt helligdomme af klostret er der også en liste over Vatopedi ikon. Hendes billede er æres som mirakuløs. Hver søndag før den hellige billede læste Akathist til Guds Moder "Vsetsaritsa" forekomme bønner velsignelse af vand. Ansatte i klosteret her, som andre steder, er en speciel bog, hvor sager om mirakuløse hjælp fejre gennem bønnerne før ikonet "Pantanassa".

En gang om året, er ikonet for Novospassky kloster leveret til Institute of Oncology. Herzen. Hospitalet kirke institution begik bøn og akathist "Vsetsaritsa". Efter gudstjenesten alle kan ære den mirakuløse billede og til at bede om hjælp og helbredelse i kampen mod sygdommen.

Det er kirkens bøn kan helbrede kræftpatienter?

Man kunne argumentere for, at dette virkelig sker i nogle tilfælde. Abbedissen af klostret Krasnodar Neonilla mor kan fortælle om tilfælde af fantastiske hjælp af den hellige Jomfru. Det sker, at en syg person vender sig til "Vsetsaritsa": akathist læsning, bede flittigt, og pludselig tumoren enten forsvinder helt eller suspendere sin udvikling, som det var, "frosset" på det stadium, hvor en person startede sin bøn feat. Nonner flittigt indsamle bevismateriale for mirakuløse hjælp af kloster fristed og placeret dem på stedet af klosteret.

På trods af, at ikonet er bedst kendt som den befrier af neoplastiske sygdomme, der var tilfælde, hvor akathist før ikonet "Vsetsaritsa" helbreder og fra en række andre sygdomme. Der har været tilfælde af at komme af med tunge afhængighed - alkoholisme og stofmisbrug. Opmærksom på den første mirakel af ikonet, den trofaste tur til hende med bønner praktisere magi og også modtage hjælp fra "Vsetsaritsa".

For at få hjælp fra oven, er det ønskeligt, ikke blot til slægtninge til syge læse eller sang Akathist til det Allerhelligste Theotokos "Vsetsaritsa", men den meget sagtmodig, ivrige efter at slippe af med sygdommen, bad hun.

Hvorfor der er healing?

Som de siger præsterne, tro ortodokse kristne, for deres arbejde og oprigtige bønner sendt nåde fra Gud. Herren vil sikkert vende blikket mod den person der ønsker at det. Hvad betyder det - at søge Herren? Den første er at forsøge at regelmæssigt deltage i sakramenterne indstiftet af Kristus for hans kirke. Den første er sakramente Bekendelse, indstillet til at rense troende fra synder og hellige kommunion, har givet os mulighed for at oprette forbindelse med vor Frelser Kristus. For at hjælpe de syge også etableret sakramente Hellige Unction. Den finder sted i alle kirker i fastetiden. Nogle kirker gør også den sidste olie i julen indlæg. Tyazhelobolyaschih til sengeliggende patienter kan invitere en præst til huset for at begå sidste olie. I dette tilfælde er den ordinance udføres uanset kalenderdatoer. Ud over de kirkelige sakramenter kan gøre inderlig bøn til Jesus Kristus og Jomfru Maria. En af disse tilføjelser er Akathist til Guds Moder ikon "Vsetsaritsa".

Sådan læser akathist "Vsetsaritsa"

Alvorlig arbejde er ikke gjort bønnen at starte uden velsignelse. Så først og fremmest er det ønskeligt at henvise til den ortodokse præst og bede om velsignelser læst akathist "Vsetsaritsa". Akathist tekst er tilgængelig i kirken butikken.

Læsning af Akathist til Guds Moder "Vsetsaritsa" logisk at have ikonet foran hans øjne. Om det vil være et ikon, lavet om bord på et professionelt iconographer ved hjælp af specielle trykfarver, eller en lille størrelse reproduktion. Det er tilrådeligt, dog til den erhvervede ikonet blev indviet i templet. Alle ikoner, der sælges i kirkens bænke, allerede helliggjort.

Før enhver ikon er det muligt at bede med deres egne ord - den vigtigste ting, der var en bøn fra hjertet. Men blandt de ortodokse er meget populære "bog" bønner sammensat i oldtiden kendte eller ukendte helgener. Læsning disse bønner, som om vi bede sammen med vores trosfæller, har udarbejdet en molebenny tekst, samt med de generationer af mennesker, der har læst en gang disse bønner.

For fulfillment services til en bestemt ikon består en særlig bøn tekster - kanoner og salmer. Acathistus, for eksempel, består af fem og tyve lille volumen af bøn, kaldet ICOS og kontakia. Under alle Canticle er der tretten og tolv Kondakov ICOS. ICOS er normalt læst, kontakia - synges. Men hvis bøn blottet for musikalsk evne, eller simpelthen ikke ved, hvordan man synge akathist kan opgive sang og bare læse akathist "Vsetsaritsa". Hvis en person beder alene, måske er det mere bekvemt at læse teksten akathist selv. En sådan mulighed også muligt. Lord og Lady høre og stille bøn. De vigtigste ting - til vores hjerter på samme tid gråd.

Det er værd at huske, at ordet "akathist" betyder "ikke sidde." Hymn altid læse stående. Men mange præster får ikke træt til at minde om, at denne regel gælder kun for raske mennesker. Hvis en person på sundheden er vanskelige eller umulige at stå, er det muligt at læse Akathist til Guds Moder "Vsetsaritsa" siddende, liggende eller tilbagelænet.

Reading "Vsetsaritsa" akathist, Canon eller andre bøn, skal vi ikke nødvendigvis forvente fra bøn eventuelle særlige følelser, stærke følelser. Sådanne følelser kan være, men er ikke obligatorisk. Ortodokse præster efter de gamle hellige fædre advarer mod, der specifikt ser for disse følelser, eller give dem en særlig betydning. Herren ofte ganske usynlig rører den menneskelige sjæl, ikke en begivenhed, der ledsager usædvanlige fornemmelser. Samtidig er det muligt, at folk i forfølgelsen af sødme af bøn gradvist glemmer Gud og hvordan man siger kirkefædrene, "falder i en charme", udsætter sin sjæl til alvorlig fare.

Ligesom hver bøn akathist "Vsetsaritsa" kræver din fulde opmærksomhed. At bede vi skal forsøge at trænge ind i hvert ord læst. Det vides dog, at vores tanker har en tendens til at sprede og "afgår" temmelig langt fra bøn indhold. Det er ikke nødvendigt på grund af denne fortvivlelse. Bare at lægge mærke til "uorden", menes at blive returneret til den ønskede kanal og gør det hver gang jeg fangede mig selv på, at distraheret fra bøn.

I fasten i templet ikke lavet til at læse salmer undtagen akathist "Passion of Christ". Men til hjemmet bøn Christian har, ret til at vælge deres egen regel. Derfor, hvis den smertende læse akathist hjem ikon "Vsetsaritsa", kan det ikke betragtes som en synd eller overtrædelse af kanoner kirke.

Der er tradition for at læse akathist i fyrre dage. Men dette er ikke loven, er at vælge tidspunktet for bøn kan gøre. Du kan bede og færre dage eller mere, hvis du ønsker det.

Læsning bønner, bør vi ikke "tigge" den løsning, der synes den eneste ønskelige. Udtrykke sin glødende anmodning til Guds Moder, må vi stadig give plads til Guds vilje, som ikke altid er sammenfaldende med vores ønske, men altid rettet til gavn for vores sjæl. Nogle præster anbefale at bede for fyrre dage ad gangen for at forlade inderlig bøn og vente et stykke tid. Hvis situationen ikke har ændret sig og bøn kom ikke i denne tid til nogle vigtige konklusioner for sig selv, er det muligt at forny bøn værker og genlæste "Vsetsaritsa" akathist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.