Intellektuelle udviklingKristendommen

Vi taler om, hvordan børnenes dåb

Baby dåb - det er en særlig dag. Det er vigtigt at forberede sig til denne ferie ordentligt. Hvad skal der gøres dagen før, hvordan du vælger faddere, hvilke gaver til at forberede dit barn - det er nu og fortælle.

Hvad er sakramenterne?

Born baby. Det siges, at umiddelbart efter fødslen af hvert barn har sin egen skytsengel, der vogter og beskytter sjælen fra alle trængsler og ondskab. Men vi skal være sikker på at døbe barnet, sagde til tjenere kirken. Så længe der var dåbens sakramente og af barnet er ikke en bøn, han er langt fra Gud og er ikke under beskyttelse af den Almægtige. Det menes, at den dag ceremonien begynder sjælenes frelse. Du ønsker at vide, hvordan de børn døbt i Kirken? Nu Fortæl mig mere. Det hele starter med, at moderen holder på hænder hendes baby og bliver den angivne placering til præsten.

Præsten skal læse over det bønnen. Dette er en ufravigelig regel, efter den kvinde, der føder får lov til at gå i kirke og anvendes på ikonerne, sætte stearinlys. Næste barn afleveret til gudmor. Nu vil indslag bøn, faddere lade glide en ed, såvel som i en stor skrift indløse tre barn, svøbt i kryzhmu og lagt på hans hals kors. Child dåb (traditionen i nadveren), skal det bemærkes - et meget smukt syn. Engang på en særlig måde hjertet slår, når du ser alt hvad der foregår i templet. Denne spændende og rørt til tårer. Alle nuværende følte en utrolig følelse af nåde og lykke. Fortæller, hvordan de børn døbt, vil vi ikke. Kun rådgive på tærsklen til møde med præsten i kirken, som er planlagt til at holde en ceremoni. Han fortæller i detaljer, hvad de skal gøre og hvordan man forbereder.

Faddere. Deres ansvar og de første gaver gudsøn

Det bør være en meget ansvarlig tilgang til valget af faddere. Faktisk efter ceremonien, de tager ansvar for den åndelige uddannelse af hans gudsøn. Deres opgave er ikke kun at huske ham og til at skænke gaver, men også i det faktum, at i tilfælde af vanskelige situationer og hjælpe guide til den rette vej. Faddere, som Bibelen siger, bør være med til at sikre, at barnet fra barndommen elskede Gud, kender hans befalinger, og ikke bryde dem, respektere lovene i kirken, levede retskaffent. Vi vil ikke tale i detaljer, hvordan dåb børn, og vil være opmærksom på, at korset skulle give til din baby. So. Gudmor nødvendigvis giver kryzhmu - et stof, der er indpakket barnet efter badning i skrifttypen. Det bliver så en hellig nadveren. Det kan helbrede sygdomme, for at berolige barnet, hvis han er uartig. Vask kryzhmu kun i flodvand. Hvis du - korset, så vil du ikke kun brug for at vide, hvordan dåb børn, men også for at købe et korset for hans efterfølger. Og bringe dine penge. du betaler for dåbsritual.

Lidt om reglerne

Selvfølgelig ville det være ønskeligt, at sakramente Dåben er tilbage, ikke kun i hukommelsen, men det var en eller anden måde fanget på kamera eller videokamera. Vid, at når spædbørn bliver døbt, kan billeder og video udføres i templet, efter den velsignelse af en præst. Hvis du er tilladt, bør du advare operatøren eller fotograf at gøre det arbejde uden flash, og ikke forstyrrer præsten, og til alle de tilstedeværende. Hertil kommer, går til templet, slukke mobiltelefoner. Kvinder kommer til kirken med hovedet dækket og nederdele (kjoler), ikke bærer bukser. Mænd er ikke tilladt at bære sportsbeklædning og gå ind i hatten.

Med dåben dig, baby!

Som sædvanlig, bør fejringen ledsages af festivas og en rig fest. Mange forældre tror, at efter ceremonien skal være godt fodret, men vand gæsterne. Men som de siger præsterne, barn dåben er ikke en helt sådan begivenhed. Det er umuligt i denne dag for at drikke en masse alkohol og engagere sig i frådseri.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.