SundhedAlternativ medicin

Folk retsmidler til stripning. Behandling af fratage en person i hjemmet

Versicolor - en almindelig sygdom dermatologisk natur, forårsaget af en fungal eller viral infektion. Manifest som hududslæt skællet strålende farver, ledsaget af kløe og afskalning. Den mest almindelige årsag til infektion er den manglende overholdelse af personlig hygiejne, kontakt med omstrejfende dyr og sænket immunitet.

Behandling fratage forpligtet til at foretage de første stadier af dets påvisning ved anvendelse af de antifungale lægemidler og terapier. Ellers er der mulighed for komplikationer, og patienten bliver farlig bærer af den smitsomme virus. Elimineringen lishaynyh Dannelsen af effektiv traditionel medicin, nummerering i sit lager en masse gennemprøvede og billige opskrifter.

Tjære mod fratage

Ringorm hos mennesker, symptomer, behandling af folkemusik retsmidler, der er oprettet i en vis periode indlysende ubehag, mere ofte ses i former såsom ringorm, pink, helvedesild og flad, og effektivt viste birk tjære.

Værktøjet er kendetegnet ved en sparsom handling anerkendt af officiel medicin og er almindeligt anvendt i fremstillingen af farmaceutiske præparater (Wisniewski salve, salve Wilkinson, tjære sæbe). Naturlig antiseptisk hæmmer patogener, fremmer hurtig heling, desinfektion og fornyelse af huden. I forbindelse med smør, fugtgivende og yderligere næring til huden, for en kort tid til at slippe lishaynyh formationer. Komponenter helbredende blanding anbefalet til brug i lige store andele. Præparatet er kendetegnet ved en specifik duft, så det er bedst at anvende ved sengetid.

Behandling fratage en person hjemme effektivt afhjælpe, hvis komponenter er 1 del birk aske logfiler og 3 i tjære. Ansøgning skal ske på de problemområder, og til at stå i flere timer.

For at slippe af med de ubehagelige plaques kan opnås ved hjælp af anvendelse af birk tjære og fiskeolie taget ligeligt. Hvis 2 timer efter behandling, huden blev fugtig og rød, er det berørte område anbefales til yderligere behandle zink salve.

Folk retsmidler til at fratage tilbyde anvendelsen af et stærkt koncentreret brun birketjære i kombination med salicylsyre, kombineret i lige store dele. Anvendelse af en sådan blanding ville være effektive i fravær af allergi over for komponenterne af dataene.

På grund af det høje indhold af kræftfremkaldende stoffer anbefales ikke brug af tjære indeni. Før anvendelse af komprimerer til denne komponent i sammensætningen bør sikre, at ingen allergiske reaktioner, hvilket medfører en lille prædosis ved sarte hud områder med - håndleddet eller albueleddet.

I kampen mod fratage behandles effektivt tjære sæbe - færdige produkt, baseret på birk tjære er til stede. Jo mørkere farven af sæben - jo højere koncentrationen af tjære og dermed dets terapeutiske egenskaber. Det berørte område med sæbe er nødvendig, det resulterende skum er tilbage på huden, indtil det er helt tørt. Den anbefalede behandlingsvarighed - 2 uger.

Rosiner: antibiotika til hud

Slip af med at fratage muligt ved hjælp af en almindelig mørk uden kerner rosiner, hvor struktur der er helt uskadelige for menneskelige stoffer, der dræber svampe.

Naturlig antibiotikum kræves for at gnide det ramte område, og huden omkring dem. En markant forbedring observeres efter den første anvendelse af tørrede bær.

Vi behandler den hånd

Ved behandling af lichen er veletableret apple cider eddike, som kræves for at fugte en lille stykke gaze og påføres stedet på 10 minutter op til 6 gange om dagen.

Effektiv grødomslag af revet roer med honning i lige store andele. Blandingen skal pålægge de berørte områder, topdækslet med folie og lad stå i flere timer.

Rød lichen, behandling folkemusik retsmidler, som viser ganske vellykkede resultater forsvinder efter ansøgning komprimere baseret havtorn olie. For at øge virkningen af sådanne midler i behandlingsforløbet anbefales at indtage en teskefuld under måltidet.

Med herpes, fanget fra dyr, effektiv grødomslag af friske citronskiver. De er forpligtet til at holde på huden i et par sekunder, hvorefter proceduren igen gentages efter 3 timer. Indeholdt i citronsyre inhiberer svamp forårsager bedring.

Denne mirakuløse hvidløg

Deal med ringorm er mulig ved hjælp af hvidløg, et par nelliker, som du ønsker at hugge og kombinere med honning indtil glat gylle. Den resulterende blanding forsigtigt smøre huden med en lishaynyh plaques. Behandlingens varighed: 2 til 3 uger. Hvidløg kan gnides i ren form; huden efter en sådan behandling kan ikke være våd i flere timer. Effektiv hvidløg komprimerer hvorunder anbragt i gaze knust hvidløg er forpligtet til at anvende i 10-15 minutter til steder med lishaynyh udslæt.

Den eliminerer stripping citron hvidløg komprimere kræves for at opløse grødet tilstand til fremstilling af de to komponenter, der i partikelform (citron og hvidløg), påføres huden og venstre i 2 timer. Det agens af sygdommen kan dræbe inden for tre procedurer.

Folk retsmidler for helvedesild tilbyde effektiv anvendelse tinktur af hvidløg, 100 g opslæmning og 200 ml ricinusolie, opblødt i 3 timer i en varm ovn. Klar til at lave en smurt stedet 2-3 gange om dagen.

Folk retsmidler til lyserød lichen

Pink zoster behandles effektivt med iod - mere aggressive men effektive midler. Ætse de ramte områder, anbefales to gange om dagen med obligatorisk anvendelse af natten.

Den første gang vil blive observeret afskalning af huden. Gode resultater viser iod blandes i lige dele med vodka.

Sorrel og celandine: brugsanvisning

Tilgængelige lægemiddel er hest skovsyre, spiseskefuld rødder, som har behov for at hælde en spiseskefuld af varmt vand. Den resulterende sammensætning inkuberes i en halv time på et vandbad, og derefter anvendes til omslag.

Med alle former for hud dermatitis, herunder lishaynyh formationer, effektivt håndterer celandine. Instruktion er enkel: at slippe af med den lyserøde lichen mørk glasbeholder op til toppen er forpligtet til at udfylde planten stængler og blade, hæld vodka og indgyde i ca 3 uger. Den færdige tinktur indtages oralt, 10 dråber 15 minutter før et måltid.

Sammen med tinktur juice planter skal håndtere problemet område af epidermis. Vente, indtil midlet er absorberet og derefter re-smøre huden. Denne procedure skal gentages tre gange i løbet af dagen. I første omgang kan det føles en stærk kløe, som gradvist aftager.

Utraditionel behandlingsmetoder fratage

I kampen mod ringorm hjælpe almindelige salt korn, der skal få en finger dyppet i sit eget spyt, og gælder for de berørte områder. Denne usædvanlige metode giver et positivt resultat, selv efter en enkelt applikation.

Det har længe været populært zoster behandlet kondenseret fugt opsamlet fra vinduesglas. Udslæt, mens du bruger denne metode fandt sted 3 dage senere.

Usædvanlige, men ganske effektiv middel avispapir er harpiks, som kan modtage ved brænding aviser. Det berørte område skal smøres tilbage efter brænde sod, ikke mere end 4 gange om dagen. Efter 2-3 sygdom skal gennemgå procedurer.

Ringorm effektiv opslæmning af kul pulver, birk og burre rod. Før påføring hendes ømme pletter skal smøres med frisk saft af hvidløg.

Naturlige retsmidler til at hjælpe

Hvilke andre kendte folkemusik retsmidler ved at berøve? Kamille ganske effektiv til fremstilling af hvilket kræver en spiseskefuld tørrede blomster hælde 1,5 kop varmt vand og trække i en halv time.

Færdig medicin er nødvendig for at gnide ind i huden i en halv time før vask. Tilsvarende er anvendelsen af propolis, særligt effektive i at udlede ringorm. Med henblik herpå 50 gram produkt kræves at insistere på 200 ml vodka eller medicinsk alkohol i 7 dage. Det resulterende lægemiddel kræves for at håndtere dele af kroppen påvirkes lishaynyh blots.

Nå at vælling fra asken af en solsikke. At få nødvendigt at forbrænde det tørrede solsikke motorhjelm (uden kerner). Den resulterende aske er påkrævet fortyndes med vand til en tyk creme. Vælling klar til at smøre det angrebne område i 7 dage.

Folk retsmidler til stripning - vegetabilske afgrøder, såsom græskar. Kødet af den vegetabilske skal rives, presse saften. Fravristet en masse brug som et kompres, der skiftes hver 12 timer.

Det berørte område anbefales at anvende et fint hakkede blade af jordbær eller jordbær.

God hjælp infusion af akacie blomster, eller lilla. Til fremstilling nyhøstede blomster kræves at udvaske, anbragt i en glaskrukke, hæld vodka eller medicinsk alkohol: 100 g råmateriale til 250 ml væske. Insister på et køligt, mørkt sted i 10 dage, stamme. Fremstilling af et medikament behandling af ramte områder af kroppen.

Folk retsmidler til at fratage Krop - en masse af opskrifter, hvorfra vi altid kan vælge den bedst egnede og økonomisk overkommelig. Det er vigtigt at starte behandling på et tidligt stadium af sygdommen, til senere ikke at bruge dyre medicin.

Hjem Behandling

Behandling af fratage en person i hjemmet kan gøres billig apotek narkotika.

  • Fløde "Candide" 1%. Det er et lægemiddel til udvortes brug. Det ødelægger syntese fungale formationer, hvorved bryde dens struktur. Til denne formulering er følsom flerfarvet (pityriasis) versicolor. Forpligtet til at sætte på ren, tør hud med et tyndt lag over 2-3 uger.

  • Svovl-salicylsyre salve. Komponenterne af præparatet - salicylsyre og svovl - kan eliminere stripning individuelt. Komplekset af antiinflammatoriske og antimikrobielle virkning forstærkes flere gange.
  • "Nitrofungin" salve. Det er et svampedræbende løsning er beregnet til udendørs brug. Kendetegnet ved bløde indsats; når den påføres på huden kan forekomme kløe, rødme, ubehag. Proceduren er Anvendelsesområde: tre gange dagligt lægemiddel med en vatpind skal håndtere dele med formationer lishaynyh til deres fuldstændige forsvinden.
  • Acetylsalicylsyre. Snarere hurtigt det dræber voksne celler og sporer af en parasitisk patogen. Tabletter kræves for at male til et pulver, blandet med en 40-graders alkohol indtil en ensartet konsistens. Anvend på det angrebne område. Top fix band-støtte. Brug Periode - 3 dage. Det kan ikke anbefales at smøre hårvækst på steder, som en sådan blanding kan have en negativ reflektere over deres status. Må ikke anvendes på følsom hud for at undgå allergiske reaktioner.
  • Output zoster muligt med en opløsning indeholdende lige dele af svovlsyreestere salver og benzylbenzoat - antiparasitisk emulsion. Påføres på huden 3-4 gange om dagen i 3 dage.

furatsilin

Furatsilin - effektiv medicin til udvortes brug i kampen mod patogener. Det fremstilles i form af tabletter. Til fremstilling af opløsning nødvendig 7 tabletter opløst i 100 ml vand.

Den resulterende sammensætning er nødvendig for at tørre sæder med lishaynyh plaques. Efter tørring anbefales det at behandle huden med en opløsning af kaliumpermanganat, hvilket vil øge den terapeutiske virkning.

"NM" - en effektiv salve mod fratage

Salve "NM" - lavgiftigt fungicid antibakterielt middel til behandling af husdyr. Et positivt resultat indikerer, når fjernelse usunde formationer på menneskehud. Den omfatter et kompleks af aktive stoffer i antiseptisk og antifungal virkning: tjære, zinkoxid, salicylsyre, svovl, terpentin. Aktivt bekæmper bakterier, der forårsager en reduktion af kløe på lishaynyh udslæt. På grund af den fedt-baserede (lanolin og vaseline) stoffet er behageligt mod huden. Det er især effektive til behandling af lichen fugtig.

Meget talker "Tsindol"

Ofte dermatologer mod lyserød lichen ordineret patient talker "Tsindol" komponenter, som er glycerol, ethylalkohol, talkum, zinkoxid, stivelse. Sådanne organer til formål at bekæmpe patogener zoster, tilvejebringer healing, blødgøring, tørring fjernelse effekt parallelle allergiske manifestationer. Chatterbox ved at fratage påføres med en vatpind på det angrebne område tre gange om dagen. Skyl ikke anbefales, skal du vente, indtil tørre op og falde af midlerne selv. Bivirkninger omfatter kløe, rødmen af huden, rødme.

forebyggende foranstaltninger

Folk retsmidler til at strippe - IT snesevis af tid-testet opskrifter. Ikke desto mindre er bedre at forebygge forekomsten af en sådan ubehagelig at se på sygdommen, end at beskæftige sig med sin behandling. For at forhindre fremkomsten af stripning skal udføres en række forebyggende foranstaltninger:

  • bære tøj lavet af naturlige stoffer;
  • periodisk at påføre huden en opløsning af vand og citronsaft;
  • til jern tøj på begge sider;
  • undgå steder med forhøjet temperatur: sauna bade, strande;
  • ikke at komme ind i stressede situationer.

Personlig hygiejne til tider reducerer sandsynligheden for infektion ringorm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.