SundhedSygdomme og betingelser

Giardiasis: symptomer og behandling

Til dato, parasitære og orm infestationer er udbredt i mange lande. Og ikke mindst af sygdomme forårsaget af parasitter, Giardia tager. Symptomer på denne sygdom er meget uspecifik og fælles for mange tarmsygdomme, herunder infektiøse. Giardia infektion til at bestemme alene på patientens klager og de kliniske manifestationer, uden laboratorium forskning, er det umuligt. Og nogle gange præcis diagnose afhænger af erfaring og omhu læge i tide til mistænkte giardiasis.

Aktivatorer af denne sygdom er flagellumholdige protozoer af klasse. Giardia findes i det menneskelige legeme i to former - den vegetative og i form af cyster. I miljøet cyster parasitter udskilles med fæces af patienten og kan opbevares i op til 3 uger. er lang nok, op til 3 måneder, Giardia lagret i ledningsvand, med en klorkoncentration normalt anvendes til vandbehandling, de er stabile. For infektion er kendetegnet ved det fækale-oral transmission, det vil sige fra en syg person, manglende overholdelse af hygiejnestandarder. Men de væsentligste kilder til forurening er vand og renset, forurenet med cyster af parasitter.

kliniske manifestationer
Fra human mave 12 falder i cyster duodenum, hvor de danner vegetative former. Giardia knytte sig til den villae af tyndtarmens epitel, hvor den parietale fordøjelse, og begynde at konkurrere med kroppen i næringsstoffer. Når det injiceres i galdegangen, parasitter fører til dannelsen cholangitis og dyskinesi galdeblæren og leversygdomme.

Hvad er symptomerne på giardiasis? Symptomer på sygdommen omfatter typisk en række lidelser i fordøjelsesorganerne. Patienter klager over smerter i navlen og i højre øvre kvadrant, bøvsen, halsbrand, oppustethed, kvalme og opkastning. Symptomer på Giardiasis - at en ustabil stol, skiftevis diarré og forstoppelse, tilstedeværelsen af ufordøjet mad i fæces. Men desværre, ikke blot svækket fordøjelse karakteriseret giardiasis. Symptomer på sygdommen kan være både en generel karakter. Oftest lider nervesystemet. Patienter klager over træthed, svaghed, svimmelhed, søvnforstyrrelser. Ofte udvikler hypotoniske kriser, som er kendetegnet ved besvimelse. En manifestation af forekomst af parasitter i kroppen kan være vaskulær dystoni.

Akut giardiasis, symptomer omfatter allergiske reaktioner såsom urticaria og dermatitis, oftest findes hos børn. I mellemtiden, i voksne og børn er ofte diagnosticeret kronisk lyamlioz allerede. Symptomer på sygdommen i dette tilfælde kan omfatte en bred vifte af hudlæsioner, samt at ændre dens farve. Kendetegnet ved tørhed og afskalning af huden, bleghed af hud Integument, cheilitis, revner i hjørnerne af læber, samt tørhed og hårtab. Disse symptomer er normalt forbundet med ændringer i tarmfloraen, malabsorption, enzymmangel razvivayuscheysyasya med kronisk giardiasis.

Diagnose og behandling
For at bestemme tilstedeværelsen af parasitter i kroppen adfærd laboratorieundersøgelser. Men diagnosen giardiasis frembyder visse vanskeligheder. Normalt undersøge fæces for patienten. Men ikke altid, selv ved tilstedeværelse af parasitter, de findes i materialet. Anbefal til at tage analysen et par gange, mindst tre. Betragtes en mere præcis undersøgelse af duodenale indhold, wiren sensing. For nylig, til diagnostisk anvendelse og serologiske metoder. Antistoffer mod Giardia i patientens blod detekteret inden for 2-4 uger efter infektionen.

I et første trin at behandle en sygdom ordineret sorbenter, vitaminer, enzym- og cholagogue præparater til genopretning af beskadiget funktioner i organismen. Efter at gøre et eller to kurser af antiparasitisk terapi. Bruge Makmiror, furazolidon, trihopol og andre stoffer, afhængigt af alder og tilstand af patienten. Være meget opmærksom på kost, tilsættes ofte til behandlingen afkog af birk knopper, melbærris, propolis tinktur. Laboratorieundersøgelse skal bestå alle medlemmer af familien eller førskole personale, hvor luftfartsselskabet er blevet identificeret lamblia.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.