Intellektuelle udviklingKristendommen

Elsk din nabo. Hvilke handlinger at vise kærlighed til vores næste?

"Elsk din næste." Dette velkendt for enhver kristen bud, forståeligt ved første øjekast, er det ikke så enkelt. Hvad er manifestationer af kærlighed til vor næste? Hvad vil det sige at "elske din nabo"?

Hvem er den fyr?

Dette spørgsmål giver en udtømmende Bibelen og Kirken respons. Mellemøsten i forståelsen af mange mennesker - det er familien, slægtninge, venner og så videre. Men hvad siger ortodoksi om dette? Mellemøsten, siger den ortodokse kirke - er en person, mødte på vejen og har brug for din hjælp, opmærksomhed og støtte.

Hvilke handlinger at vise kærlighed til vores næste? Hvem af os er villige til at komme til hjælp af det første indfinde, som om den bror foran ham? Det er et meget svært spørgsmål. Men prøv at komme til sandheden.

Er det muligt at elske alle?

Forstå og acceptere, at en plan for Gud, hver af os er hverken bedre eller dårligere end den anden, er det svært. En nabo til at elske endnu vanskeligere. Og alligevel er det muligt. Bevis for dette - livet på jorden af Jesus Kristus, ikke en fest eller en spedalsk, eller en skøge, eller røver. Det var Guds Søn viste de mennesker, der holder befalinger himmelske Fader, lever på vores planet, kan vi ikke belastende. Nogen vil måske sige, at Jesus var lettere, da han er Messias. Så hvad med de munke, ældster, helgener, der elskede og nabo argumenterede denne sag?

Hvilke handlinger at vise kærlighed til vores næste?

Det ser ud til, at der ikke er noget nemmere end at hjælpe en nabo bedstemor til at bringe en taske eller tage en vis mængde penge trængende nabo. Måske er det meget handling? Måske kærlighed af ens nabo er til stadighed at tage sig af det evige og timelige velfærd andre? Dette betyder ikke, at indsatsen for at bistand vil nødvendigvis behageligt. Alle ved: nyttige er ikke altid behageligt, og omvendt, at kærlighed gør ondt nogle gange. I Skriften der er en linje, hvori det hedder, at alle skal behage sin nabo for hans gode til Opbyggelse. På dette grundlag til offentlige handlinger vise kærlighed til vores næste? I disse som føres gennem prisme af respekt, lyst til at lære kun godt, retfærdige. Selv straffer børn og gøre folk har brug for kommentarer, men med kærlighed. Det er let at gøre godt, nogle gange ikke er forbundet med den ubehagelige nødvendighed opbyggelse. Og for at straffe eller undervise en person uden negative følelser, bevarer kun kærlighed i mit hjerte - at det er den sande udtryk for kærlighed til sin næste.

På spørgsmålet om offentlige tiltag for at vise kærlighed til sin næste, for at besvare absolut ikke. Det vigtigste er, at de aktioner var rettet mod menneskelig fordel, ikke skade. Fred og god til dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.