Kunst og underholdningFilm

Historisk thriller om middelalderen. Liste over de bedste film

Middelalderen er et vendepunkt i historien, på dette tidspunkt begynder at vise begyndende humanisme, der erstatter den umenneskelighed og grusomhed, er ved at blive mere og mere udviklet videnskab og medicin.

Jagt og udførelse af hekse, korstogene, den kirke, som forfulgt og alvorligt straffe alle tilhængerne af videnskab og de nye, frygtelige epidemier, kostede hundredtusinder af mennesker, dyst turneringer, ledende, for at finde den mest kraftfulde, krig, ingen kender sygdommen og konspirationer mod kongen - svært at tro, at når alle disse begivenheder fandt sted i virkeligheden, det er derfor, selv i den moderne verden er interesseret i at lære om de fonde, bekendtgørelser og regler fra tiden. Nu er de afspejles i filmen.

storylines

Mange historiske thriller om middelalderen, er baseret på virkelige hændelser. Men i de film, hvor plottet er helt fiktive, perfekt formidle stemningen og begivenhederne i tid kampe og blodsudgydelser.

Denne genre vil give genlyd og blive populær hos elskere af romantik, som ofte alle begivenheder finder sted på baggrund af smukke natur i naturen eller arkitektur, er alt dette ofte ledsaget af smuk musik, flere kaster sig ud i begivenhederne i filmen og bringer det sjove ved visning.

indhold

Taget mange kærlighedshistorier, der skete for lang tid siden. Hovedpersonerne i dem - frygtløse mænd, som er klar til at gøre noget for sin ladylove. Skildrer en tid, hvor tidligt og herlige død var hæderlig til en lang og stille liv.

I moderne film mest værdsat af realisme og skønhed skud. Takket være det arbejde af studie instruktører, skuespillere, og mange af dem, der deltog i skabelsen af film, ligesom middelalderen komme til live foran os.

Den sidste ridder

Begivenheder i filmen "The Last Knight" foregår i en fiktiv univers. Alle de store krige i fortiden, og hun Empire forenet med hinanden en masse mennesker fra forskellige trosretninger.

Kaptajn i den syvende trup Ryden - mand af sit ord, beskytter han imperiet og blive den ledende rådgiver, hjælper med at Bartok. At have en betydelig indvirkning, ministeren for Giza Motte Bartók opkald til hovedstaden, sidstnævnte indser, at han udtænkt, at noget var galt, og denne fordel er ikke tilfældig, men ikke acceptere det ikke kan.

Bartok lider af en alvorlig sygdom, han havde konstante smerter i underlivet, kan det ikke hjælpe selv de bedste læger. Forud for sin afgang, han og Raiden, som gælder både til sin søn, kommer til graven af forfædre, hvor han udnævnt ham som sin efterfølger, hvilket giver hans familie sværd.

Møde med ministeren var faktisk bemærkelsesværdigt, at han ønskede at få en bestikkelse. Russe Motte truer med at ødelægge det, og når Bartok sker angreb af kolik, pladevat i maven. Defensivt, Bartok gør ondt minister.

domstol

Ord, som Bartok for retten og adelen, ivrige efter at bevise sin uskyld og klager om korruption russe Mott, ikke bringe resultater. Bartok court dødsdomme og berøvelse af ejendom. A skal opfylde kejseren instrueret Ryden. Næppe holde tilbage følelser han udfører, hvad den burde være. Men død Bartok er ikke forgæves, for første gang gør det vagt førsterådgiver, da han begynder at indse, at de herrer til at være mere forsigtige.

Minister frygter, at Ryden ønsker at hævne sin mentor, så er ved at bygge for forsvaret.

gengældelse

Warriors, som tidligere var i den syvende detachement, nu engageret i opførelsen af borgen, som er nødvendig for at beskytte Motta. Efter hændelsen, Raiden er deprimeret, drikkeri, gå med prostituerede. Hans kone kaster sværdet han sælger for at få nogle penge. Men Mott, på trods af sådan en stærk social fald Raiden, stadig frygter sin hævn.

Kontrollér derefter omtrentlige tjener ministeren sender ham som den næste pige på natten Datters Bartok. Commander forlader hende. Efter denne rolige Guise, han indser, at hans frygt er ubegrundet og kan ikke være bange for noget. Og så pludselig blive hans mareridt virkelighed, alle de begivenheder, var en snedig manipulation af Raiden. Han og mange andre, der ønsker at hævne Bartok bryde gennem borgen.

Historisk thriller om middelalderen altid kendetegnet ved den skønhed af skydning og utrolige historie, uden tvivl, "The Last Knight" er ingen undtagelse.

"Kaptajn torden og den hellige gral"

Spillets historie "Kaptajn torden og den hellige gral" vises Kaptajn Thunder, en rejsende, vandrer over hele verden, som altid er på jagt efter eventyr. Filmen hører til genren af "historisk thriller om middelalderen."

Når helten befinder sig i fæstningen, der møder en mand ved navn Juan de Ribera, vil sidstnævnte snart nødt til at opgive deres liv. Men han var ikke bange for døden snart mere deprimerende, at det ikke kunne opfylde sin mission, den hellige gral for at vende hjem til Spanien, hvor han længe har været stjålet fra sin skjulested i det gamle spansk ordre.

Kaptajn Thunder beslutter sig for at hjælpe ham, og lover at opfylde pligten - til at returnere gral tilbage til deres hjemland. Og i dette tilfælde vil han hjælpe sine venner Crispin og goMed fingeren på pulsenLigeså, og Viking prinsesse Sigrid.

"På vegne af King 2"

Handlingen i filmen "I Name of the King 2" er sat i kongeriget Ab, engang blev det anset det ideelle sted at bo, sikker og smuk. Men nu den grusomme Lord forsøger at opnå magt, som fører til endeløse krige.

Beboere, der ønsker at frastøde Herren, det er derfor de er forenet med resten af adelen og føre den modstand, men alt til ingen nytte, de mangler styrke til at modstå, så han har intet andet valg end at acceptere sin skæbne og acceptere nederlag.

Kanterne vises en ridder, som er forskellig fra indbyggerne i deres tale og adfærd, han er klædt i usædvanlige tøj, og erklærer, at han er fra en fjern fremtid, og her for at hjælpe de mennesker.

Så det bliver det eneste håb for indbyggerne i riget for fremtiden.

Historisk thriller om middelalderen karakteriseret ved dens omfang og episk, og dette - er ingen undtagelse. Filmen fremhæver det fremragende arbejde som direktør og mesterlige stjerne Dolph Lundgren berygtet.

"Ironclad 2"

"Ironclad 2" fortsætter historien om en grænse slot, som på ethvert tidspunkt kan blive mål for nye fjender.

Da de tidligere begivenheder i de seneste 5 år. Thomas Marshall, Ridder af Tempelridderne, var borte fra de gamle sager, og tjener til livets ophold ved ulovlige kampe. Tabet af mange kammerater ikke passere ubemærket for helten.

I det 13. århundrede, da England var i en vanskelig situation, slottet, der var i stand til at afvise den forræderiske Kong John, endnu engang i fare. Skotterne, der ønsker at tage landet med de britiske omgivet slottet. Merciless til fjender Meddog står i spidsen for den kelterne og ikke ønsker at trække sig tilbage, da slottets port blev dræbt af sin søn, forræderisk farende angreb til Rochester.

Forsvar ledet af Baron de objekter med. Men tabet er for stor, og det er svært at holde forsvaret. Det sidste håb om at få Thomas, i hans søgen for ejeren sender sin søn. Heldigvis for dem, han indvilliger i at hjælpe, advarer om, at for at vinde bliver nødt til at betale mange flere liv.

Men på baggrund af tabet og blodige kampe, han møder sin anden halvdel, forelsker sig i prinsessen af slottet. Denne kærlighed giver os tro på ham i en bedre og styrker viljen til at vinde.

Denne film kan henføres til genren "thriller om riddere." Det er dejligt at fjerne billedet, perfekt formidler stemningen af tiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.