Nyheder og SamfundBerømtheder

Semyuel Peydzh: biografi, filmografi, personlige liv

Semyuel Peydzh - amerikansk skuespiller, der har spillet i mange populære film og tv-shows. Blandt de projekter med hans deltagelse er værd at bemærke fiction thriller "Out / hende selv", en dramatisk tv-serie "Mad Men", ungdom serien "Gossip Girl".

biografi

Semyuel Peydzh er født og opvokset i Wisconsin. I skolen var han seriøst interesseret i fodbold og basketball. Efter gymnasiet, Samuel flyttede til New Jersey og indskrevet på Princeton University. I 1999 modtog han en bachelorgrad i økologi og evolutionær biologi.

Efter endt uddannelse, Samuel indså, at ingen planer om at forbinde deres fremtid med videnskab og ønsker at hellige sig at handle. Efter at have modtaget en grad på universitetet, flyttede han til Hollywood, og der er alle muligheder for at få endnu en lille rolle i en film eller tv-serie.

skuespillerkarriere

På trods af den fuldstændige mangel på fungerende erfaring, Semyuel Peydzh fik en lille rolle i familien tv-serien "Seventh Heaven" og derefter på ungdomsområdet tv-serien "The Best". Det er næsten tilfældige roller og var i begyndelsen af sin karriere. Arbejde med professionelle skuespillere, tjente Samuel erfaring og aldrig mistet håbet at få en central rolle.

Hans første rolle i en spillefilm skuespiller var i 2000 - han spillede rollen som Kevin i rædsel David DeCoteau "Prison of the Dead". I de unge gyserfilm "Broderskab" med samme instruktørs skuespiller spillede han den første af sin karriere en stor rolle.

De næste par år Semyuel Peydzh arbejdede det meste i fjernsynet. Skuespilleren dukkede op i tv-serien "CSI: Miami" og "CSI:. Crime Scene Investigation New York" I de unge serien "American Dreams" Samuel spillede rollen som Dryu Mendela, Man Margaret Pryor - hovedpersonen i tv-serien.

Efter at filme tv-serien "American Dreams" Samuel fik rollen i gyserfilm "grusom verden", hvor han arbejdede med Lauroy Remsi.

I thrilleren "Abduction", den instruktørdebut af Darren Welch, den vigtigste rolle Semyuel Peydzh. Den komplette filmografi af skuespilleren har mere end 20 spillefilm, hvoraf de fleste - thrillers og rædsler.

Dette blev efterfulgt af en rolle i den dramatiske tv-serie "Mad Men", som modtog fem priser "Golden Globe" og fem priser "Emmy". I øjeblikket "Mad Men" - PET projekt af Film Critics, Samuel arbejdede Paige. Film og tv-udsendelser med deltagelse af skuespillere overhovedet en succes. Efter den "Mad Men" skuespiller har spillet i en sådan berømte serie som "Melrose Place", "Desperate Housewives", "Gossip Girl", "The Castle" og mange andre.

I 2016 medvirkede Semyuel Peydzh med Rayanom Reynoldsom i en fantastisk actionfilm Tarsem Singh "Outside / hende selv", der, på trods af nederlaget på den del af kritikere, der modtages overvejende positive tilbagemeldinger fra publikum.

I øjeblikket er skuespilleren arbejder på en komedie-serien "Adam byttet", som spiller Dr. Todd Bodden.

Personlige liv

I 2014 giftede Samuel Paige Cassidy Bosch. Brylluppet blev overværet Dzhonatan Bennett, stjernen i komedien "Mean Girls", og en mangeårig ven af Samuel Page.

I september 2016 havde parret en søn, der fik navnet Logan.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.