Nyheder og SamfundBerømtheder

Kendall Jenner: kort biografi, karriere

Den mest populære amerikanske familie - Kardashian. Regelmæssigt sladder om mennesker med denne berømte navn optræder i medierne. På lige fod med den berømte Kardashian og Jenner. Og det er ikke underligt, fordi det er faktisk en og samme familie. Chris - mor stjernehimmel familie - blev først gift med Robert Kardashyanom og derefter til Bruce Jenner. Takket være en driftig kvinde alle hendes børn har en masse fans, og formentlig ingen, der aldrig ville have hørt om dem.

På et nyligt show af lingeri fra "Victorias Secret" på catwalken optrådte lovende unge model - Kendall Jenner.

biografi

Den velkendte mode model født November 3, 1995. Forældre - Bruce og Kris Jenner. Pigens far - den olympiske mester. Moderen - en velkendt forretningskvinde. Efterfølgende Kendall Jenner forældre skilt. En far skifter køn og blive en verdensberømt kvinde Caitlin.

Pigen har en søster - Kylie. Til dato den på toppen af herlighed i forbindelse med udgivelsen af sin egen linje af kosmetik. Fra mor til tre halv-søster og bror - Courtney Kimberly, Chloe og Robert.

Kendall Jenner: højde, vægt, optioner. Karriere modeller

Pigen blev født i en himmelsk familie, så det var meget lettere at nå dine mål.

For første gang på Kendall Jenner talte efter i 2010 at hun har underskrevet en kontrakt med et modelbureau. Så pigen med hendes yngre søster dukkede op i siderne i den berømte magasin, i afsnittet "Beautiful People". Efter en oprigtig fotosession fjorten Kendall Jenner finder berømmelse skandaløs model. Siden efteråret 2012 en ung pige, sammen med hendes søster gik til hjemmeundervisning. Årsagen er den manglende tid, fordi alt det tog at opbygge en succesfuld karriere.

Den væsentligste forskel mellem Kendall fra sine søstre - dette er en høj vækst og lav vægt (179, 54), hvis parametre er, i virkeligheden, blev grundlaget for valget af profession.

I 2013, sammen med Kylie de frigiver en eksklusiv tøjkollektion. Efter en vellykket start på salget af pigerne beskæftiger sig med udvikling af sko, tilbehør og tasker. I juni 2014 butikkerne dukkede deres bog Rebels: City of Indra. Fiktion roman fortæller historien om to piger, der besidder overnaturlige kræfter.

Efter den første teenager Kendall underskrevet en ny kontrakt med et agentur, som er velkendte mannequiner som Adriana Lima og Ket Maknil. Til dato, Jenner er en lovende og populær model. Hvert år slutter hun multimillion-dollar kontrakter.

Personlige liv

Kendall Jenner - en ung pige, så det langsigtede forhold, mener hun. Plus karriere tager meget lang tid.

For ikke så længe siden, Dzhastin Biber var i et romantisk forhold med Kendall Jenner. Foto af parret forekommer regelmæssigt i stjernernes nyheder. Men de unge selv helt benægte forholdet, hvilket indikerer, at de er bare venner.

Der var rygter for tæt forhold med Cara Cara Delevingne. Ud over alle de piger lagt ud på internettet oprigtig skud. modeller også rejse sammen og deltage i udstillinger.

Om hvem der skal være den nye muse Kendall, kan vi kun gætte på, fordi det ikke kommer til at byrde selv familie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.