Nyheder og SamfundKultur

Briefing - en debat eller pressekonference

Briefing - en briefing for journalister, som giver dem mulighed for at navigere i programmet af en begivenhed, og forstå nogle af de aspekter, der bør overvejes i lyset af aktuelle nyheder (programmer).

I øjeblikket briefing kaldt næsten hver pressekonference, men det er forkert. Efter alt, selv hvis man ser på encyklopædi (ved den måde, i ordbogen af udenlandske ord "Briefing" mangler), vil du finde følgende definition: "Briefing - er den mest korte pressekonference, som fastlægger regeringens holdning udtrykt på hvilket som helst emne."

Men bør ikke tages briefing som regeringen forsøg, embedsmænd eller Department of Foreign Ministry presse, en eller anden måde påvirke forløbet af folkets belysning lager Summit Campaign. Efter en briefing - dette er kun et hjælpeværktøj (komponent), som letter deres journalister er ganske hårdt arbejde.

Forms briefing

I vestlige lande er det meget ofte en orientering - det er en form for en morgenmad med repræsentanter for medierne. Men pressemødet kan meget vel være en uafhængig transmission på tv, især hvis inden for dens rammer til at løse nogle generelle spørgsmål eller globale problemer.

Ganske ofte er der situationer, hvor arbejderne selv TV er arrangørerne af sådanne pressekonferencer, og så kan vi roligt sige, at betydningen af briefingen udtrykt som en selvstændig genre af analytisk journalistik.

I dette tilfælde arrangørerne invitere til studiet af en berømt politiker eller offentlig person, kunstner, eller en musiker, så han kunne udtrykke sit synspunkt på nogle aktuelle og livlig debat i samfundets problemer. Og mens der er en briefing, hvis værdi repræsentation af den offentlige mening gennem medierne, er gæsten forpligtet til at svare på relaterede spørgsmål fra deltagerne til stede.

I løbet af programmet, optagelsen eller direkte udsendelse, kan spørgsmål specificere ikke kun arrangørerne af møder og tv-arbejdere, retten til at sætte spørgsmålstegn ved gæst er alle til stede, samt journalister fra forskellige trykte medier, radio og tv-programmer.

Det er værd at bemærke, at sådanne begivenheder har en stor efterspørgsel, som er næsten altid forvandlet til en ophedet debat, som er af interesse for seerne og påvirke popularitet af tv, der organiserede det.

Sådanne diskussioner ofte fyldt med ægte drama af begivenheder, den kollektive søgen efter en vej ud, så det giver dig mulighed for at overføre (eller tv-program) for at tiltrække et betydeligt publikum af seere.

Samtidig skal du altid huske, at ved at deltage i denne form for orientering, enhver nuværende medlem af offentligheden medier har nøjagtig samme ret til at modtage information om emnet, samt eventuelle andre repræsentanter fra medierne. Når det er absolut nødvendigt, hvert enkelt medlem af medierne, der deltager i pressemødet, har ret til at forsvare deres rettigheder og til at kræve et eksklusivt interview med den gæst i TV-programmet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.