Intellektuelle udviklingKristendommen

Kan jeg vaske i dåben? Badning på Epiphany

Interessante spørgsmål opstår til tider i hovedet. For eksempel, alle ved, at dåben Herrens - den store ferie. Det fejres hvert år den 19. januar. Men vi ved, at i den dag, du har brug for at dykke ned i poolen, som gjorde Kristus. Men hvis du kan vaske i dåben? Det er underforstået, - i badet eller bruser. Hvad skal man gøre, og hvad der er involveret i dette nummer? Lad os se, hvilken vej vinden blæser.

Lidt om festivalen

For at finde ud af, om det er muligt at bade i dåben vil hjælpe studiet af kristendommens historie. Efter alt, du er ikke tilfreds med et simpelt svar? Han havde ikke afklare noget. Når du svarer "ja" eller "nej" essensen af der fortsat er problemer. Man kan sige, at du er nødt til at tro, derfor, at følge, hvad præsterne siger. Men de kan undertiden forveksles som alle andre. Derfor kommer vi til vores problem fra den anden side. Lad os se, hvad denne bemærkelsesværdige dag, så vil det være klart, om du kan vaske. I dåben, som vi ved, der var en hændelse, at troende har tilbedt i to tusinde år, fejret som en stor triumf. For Kristus (manden), til at bade i vandet i Jordan, nærmede Herren. Han fandt ham sin søn. Mere dertil fløj ånd som en due. Dette er som almindeligt menes at være den første forekomst af Herren i tre personer. Nu igen, er denne begivenhed fejret som festen for de troende, videregive 18-19 af januar. "Epiphany" - som det hedder. Fra denne legende er det vigtigt at forstå, at begivenheden er forbundet med vand. Det er kendt, at det spiller en vigtig rolle i dåbsritual, mand. Det viser sig, at vandet bliver til det punkt at fejre den guddommelige essens.

Hvorfra opstod selve spørgsmålet?

Nu kommer vi til det punkt. Talk, kan du vasker i dåben, de mennesker, der var inspireret af tanken om den særlige rolle vand i fejringen. Det vil sige, de antager, at det ikke kan bruges normalt. En sådan adfærd kan fornærme Herren. Gejstlige ofte spørge om det. Hvordan til at kombinere vandet guddommelighed og almindelige ting? Det er ikke en synd, hvis vask eller rengøring, samt om det er muligt at bade i dåben? Tro er så dybt i disse mennesker, at de frygter en ufrivillig fejltagelse nedgøre hellighed Helligtrekonger. Måske er disse argumenter er prisværdig. Der er intet galt med hensyn til helligdomme af religion, hvad enten materialet eller åndelig. Men hvordan kan du fornærme Herren, omsorg for hans gaver? Vi gik til en anden del af argumentet, og argumenter de gejstlige. Lad os undersøge dem.

Alle Herrens

Spekulerer hvordan man opfører sig på den dag, der fejres Epiphany, er ortodokse samfund mangler en subtilitet som naturligvis forklare min far. Det faktum, at vand er årsag til hellighed er ikke begrænset i deres brug. Døm selv, har Herren givet os jord, skove, hav og så videre. Han skabte verden, og os selv så godt. Kroppen, hvis nærmede sig fra dette synspunkt, så hellig som vand. Så hvad forhindrer at holde den ren? Celebration? Men det er en forvrængning. Ingen ritualer eller bønner er ikke værd at bruge snusket eller ildelugtende. Tværtimod er det nødvendigt at forberede sig til fest, nemlig - at vaske, klæde sig ud, og lignende. Du kommer til at møde Herren. Det viser sig, at forbuddet mod badet dag Helligtrekonger nr. Hvis hygiejne standarder kræver, så er du velkommen i badet eller badeværelset. At føle sig godt tilpas og let, og ikke skyr folk af frygt for forfølgelse i rodet.

Er der nogen begrænsninger på de huslige pligter?

Det siges, at de store helligdage Herren ikke vil tillade det til at virke. Denne regel er nu spredt bogstaveligt talt alt. Og når man tænker på, at husholdningernes pleje, som regel forbundet med vand, forsøger de at udskyde dage efter dåben. Dog skal det bemærkes, at en sådan selvbeherskelse - spildte kræfter. Det er for meget. Gud virkelig befalet i de dage af fest ikke. Men han talte om slid af landmændene og ikke på indenlandske anliggender elskerinder. vand særlige betingelse er ikke en hindring for dets anvendelse i vask eller rengøring. Det vil sige, der er ingen religiøse forbud.

Vask retter eller gulve, hvis det er nødvendigt. Og hvis det er leveret på samme tid en bøn ved dåben, vil Herren sikkert tilgive! Selvfølgelig er dette er en vittighed. Ingen synd i et forsøg på at opfylde ordren og pænheden er ikke!

Og hvad de laver ved dåben?

Hvis spørgsmål af badekarret er tilbage, kan du spørge, hvorfor så stor betydning er hullet. På Dåben lavet til at dykke ned i isvand. God til dem, der bor i de sydlige breddegrader. Selv i januar der for koldt. Og de troende af den midterste bandet og alle i Nord får vandet, brændende koldt! Denne tradition, igen, går tilbage til oldtiden. Dette er, hvordan Jesus mødte denne dag, de troende blot gentage sin bedrift, hvilket viser styrken af hans hengivenhed til forskrifterne i Herren. Det menes, at dykke ned i hullet på Epiphany - særligt ritual. Han leverer folk fra alle mulige ulykker. hans krop er fyldt med sundhed, men ånden styrkes. Han syntes at være i kontakt med den treenige Gud ved at bade i naturlige vande. Af den måde, ændre proceduren beskrevet i brusebadet eller badet ikke kan. Du skal kaste det ind i naturlige vandområder, der var under åben himmel i Epiphany.

Når svømning på dåben?

Legenden siger, at himlen åbnes ved midnat med januar 18-19. Det menes, at karakteren af dette øjeblik svinder, alle fyldt med tilstedeværelsen af Herren. Hans ånd ned til jorden. Han bliver hos os hele dagen. Derfor er spørgsmålet om, hvornår svømning på dåben, er ikke helt passende. Disse dage, den meget nat og til enhver tid er egnet til jobbet. Gør som du ønsker. Mange af de troende, ved den måde, kommer til vandene, sammen med de gejstlige. Så det er accepteret. I floder og søer holdt gudstjeneste. Far helliggør vand. har Så alle kan dykke ned i, hvis der er et ønske og helbred tillader det. Men eventuelt vente på dette øjeblik. Hele dagen du kan svømme i åbent vand, selv indsamle det for fremtiden. Vand anses for at være helbredende. Det bruges når sygdommen dræne kroppen eller sjælen.

Bøn om Epiphany

I dag ikke mange mennesker får religionsundervisning. Det følger en vis forvirring. Folk ved bare ikke, når nogle bøn, der skal læses. Selvfølgelig kan du spørge i kirken eller bede dem, der er mere velbevandret i denne sag. Der er en anden måde. Hver tempel har en speciel butik. Det solgte en masse nyttige ting. Vi er interesseret i bøn. Dette hæfte, der indeholder en masse nyttige oplysninger. Køb det én gang - og vil ikke længere blive forvirret i bøn. Bare spørg ministeren til at hente en bog med forklaringer. Og mens du ikke har det, kan du læse disse ord: "Herre min Gud! Jeg vil prise dit hellige gave, der har givet os syndernes forladelse! Styrke vievand ånd og vores krop, sundhed bruser. Hjælp i erobringen af de lidenskaber syndige, fysiske skavanker. Vi har tillid til i den uendelige nåde thy Amen! "

Lidt af rådgivning om relationer til vand

Der er mange overbevisninger og traditioner, der er forbundet med dåb. Mest af alt, ved, at du har brug for at bestanden op på vand af denne festlige dag. Drik det, vask, drys hjemmet eller på kontoret. Når vandet kommer til en ende, det sparer. Og det kan fortyndes med normalt. Det får de samme egenskaber som den Helligtrekonger. Til vandet skal behandles med respekt. Hold det i en glasbeholder. Husk, at det ikke ødelægger og ikke bliver råddent. Ikke kun vand hjælper, og oprigtig tro. Hør betydningen af, hvad sjælen, så Herren vil altid være der, for at støtte og hjælpe!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.