SundhedStomatologi

Implantation af tænder vil genoprette den tidligere tillid

På grund af implantation af tænder giver specialister på dette område ikke kun muligheden for at slippe af med fysiske fejl, men tillader også patienten selvtillid på et psykologisk niveau.

Hvad er detaljeret implantation?

På grund af det faktum, at kvalificerede specialister arbejder praktisk taget i alle større byer, vil omkostningerne ved implantation i Moskva ikke afvige meget i pris. Du kan også bruge tjenesten til et detaljeret implantat. Denne teknologi anvendes i de tilfælde, hvor det er nødvendigt at helt erstatte tandens rodsystem. I dette tilfælde bruger eksperter en specielt legeret titanium, som i sidste ende kan forbindes med patientens kæbe og vil være et glimrende supplement til tandprøven. Hvis du taber en tand, så kan du ikke modigt og bredt smile, men en detaljeret implantering vil redde dig fra disse komplekser og give et fuldt og flot smil til fremtiden.

Hvad er fordelene ved detaljeret implantation

  1. Æstetisk udseende af en person. Takket være en detaljeret implantation kan du jo kun udskifte en eller to savnede tænder. Hidtil er denne procedure den mest kvalificerede tilgang til at løse opgaven ved tab af en tand. Implantatet er i stand til at ændre dit liv dramatisk. Når alt kommer til alt, kan du tale så tydeligt som før du taber en tand, du kan spise din yndlings mad og få glæde af det, ikke skuffelse.
  2. Bevar dine egne tænder. Når alt kommer til alt, hvis du installerer en brofiksering, skal du ofte filere de tilstødende tænder for at få det til at stå ordentligt op. På grund af sådan nagging vil sunde tænder ikke tjene dig længe. Og med installationen af et detaljeret implantat forbliver alle tænder uberørt.
  3. Udelukkelse af kæbebenets deformation. Når alt kommer til alt, hvis tandens rod ikke længere er i kæben, begynder dette sted gradvist at krympe. Og det kan igen føre til tab af nærliggende, sunde tænder. Kæbeknoglen kan også være alvorligt deformeret, hvilket efterfølgende fører til forvrængning af ansigtsudseendet.
  4. Komfort. Du behøver ikke at fjerne tandproteser hver nat, dental implantat hulrum ligner en naturlig tand. Næsten umiddelbart efter installationen vil du ikke engang føle substitutionen. En sådan tand vil vare dig i mange år, fordi den bliver sat en gang for alle.
  5. På grund af det faktum, at den implanterede tand vil udføre alle de samme funktioner som den naturlige tand, vil du evigt glemme følelsen af ubehag.

Hvor meget koster et tand implantat?

Når en tand er implanteret, udfører tandlægen en kort operation, hvor kun lokalbedøvelse anvendes. Titan skruen skrues sammen med den nye tand i patientens kæbe, og så begynder processen med at spleje implantatet med knoglen. Afhængigt af om den nederste eller øvre kæbe har gennemgået en operation, tager fusionsperioden to til fire måneder. Hvis patienten har et knogleunderskud, bruger lægen en yderligere knogleplade. I dette tilfælde vil undersøgelsens tid imidlertid stige betydeligt. Der er ingen standardplaner for implantation af tænder. For hver patient udvikler tandlægen sin egen procedure til implantation.

Er implantationsprocessen smertefuld?

En sådan operation giver ikke patienten nogen smertefulde fornemmelser. Takket være lokalbedøvelse vil patienten være rolig gennem hele proceduren. Nogle smertefulde fornemmelser kan optræde efter, at anæstetika ikke længere fungerer, men lægen vil ordinere smertestillende midler til dette. Disse ubehagelige symptomer kan ikke vare mere end tre dage. Det er dog lidt tålmodighed at få et glimrende smil og tillid til dig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.