SundhedStomatologi

Capa til blegning af tænder, deres typer, fordele og ulemper

Hver af os ønsker at have et smukt smil. Desværre er det næsten umuligt uden en tandpasta. Negativ indvirkning på farven på tænderne har ansat hver dag fødevarer, te og kaffe, og rygning. Særlige pasta indeholder blegning komponenter har kun en midlertidig effekt. Den eneste mulighed for at redde emaljen i god stand er tandblegning. Moderne former for tandblegning er ret forskellige: intern, hardware, laser, hjem. Hver af dem har både fordele og ulemper. Derfor, før proceduren, selv derhjemme, bør du besøge din tandlæge og sørg for, at det er helt sikkert for sundheden for dine tænder nøjagtigt.

I øjeblikket er hver respekt klinik tilbyder tandlægeydelser at blege, er det kun tilbage at afgøre, hvilken af dem til at anvende og hvordan man sikkert blege dine tænder. Det anbefales ikke at udføre tandblegning tænder problem. Bestanddele i sammensætningen for blegemidler er for det meste kemisk oprindelse. Deres indflydelse på den svage eller revnet tandemaljen kan yderligere forværre situationen. Det er også en kontraindikation for proceduren er tilstedeværelsen af tandkødssygdomme. Først skal du slippe af med disse sygdomme, eller med tiden og blegemiddel vil ikke have noget.

De fleste af os hader at gå til tandlægen. Frygt for smerte og en person i hvid kittel er deprimerende. De mennesker, for hvem et besøg på klinikken bliver uudholdelig psykisk tortur, viser hjem kridtning med brugen af moderne teknologiske midler. Et sådant middel er hætter for tandblegning. Denne hætte er en særlig plade fremstillet af et fleksibelt og transparent materiale, hvortil der er anvendt gel indeholdende blegning komponenter. Capa-påført på den ene side af overfladen af gelen anbringes i mundhulen og på grund af sin afrundede form klæber til tænderne.

Der er tre hovedtyper af hætte:

  • standard cap er helt klar til brug straks efter erhvervelsen, fordi fremstillet ved den samme generelle mønster;
  • termoplastisk hætte dannet af et materiale, som under påvirkning af vandet bliver bøjelige og bløde, hærder på tænderne, få deres form og giver pålidelig kridtning;
  • individuel burls er lavet i overensstemmelse med en kopi af patientens tænder i en særlig laboratorium.

Af den måde, hvis du beslutter at blege tænderne ved hjælp af sidstnævnte type kondensator, besøge tandlægen stadig har. Det sker i tandklinik tandaftryk, som derefter sendes til laboratoriet til produktion af individuelle hætter. En særlig fordel ved anvendelsen af sådanne hætter er komplet dens form passer til formen af patientens tænder, der forhindrer forekomsten af blegning gel på tandkødet og efter deres irritation.

Bære hætter til tandblegning være i flere dage, afhængigt af typen af opløsning, som anvendes sammen med dem. I nogle tilfælde hætten passer over tænderne kun om natten. Langvarig bære det kan beskadige tandemaljen. Under tænder anbefales kridtning at følge en speciel diæt og udelukket fra de daglige kost fødevarer, der indeholder farvestoffer. Det er også forbudt at drikke rødvin og rygning. Før du tager mad hætten er fjernet fra tænderne. Efter måltidet skal skylle munden grundigt for at fjerne det hele madrester, og fastgør derefter mundstykket til dine tænder. Iført en mund vagt bør ikke bringe for meget ubehag og smerte. Fremkomsten af svære smerter i dentale område kræver obligatorisk samråd med en specialist.

Individuelle hætter til tandblegning viser primært ældre mennesker, der ønsker at slippe af med gulfarvning af tandemaljen forårsaget af aldring. I gelen, som i dette tilfælde påføres på overfladen af kondensatoren, omfatter 15% carbamidperoxid. Denne type tandblegning gør tænderne hvidere end to toner. Hans første resultater er allerede synlige efter tre til fire dage til at bære en mund vagt.

Brugen af en mund vagt for tandblegning har sine ulemper. Disse omfatter: behovet for kontinuerlig brugt dem i et par dage, den ulejlighed i kommunikation med andre, evne til øget tand følsomhed, varigheden af blegning procedure. Iført grundige kontraindiceret hos gravide kvinder, personer med øget tand følsomhed, et stort antal sæler. Fordelene ved denne fremgangsmåde af tandblegning: den relativt lave omkostninger ved proceduren, anvendelsen af en kondensator i en lang periode, høje holdbarhed resultater, evnen til at udføre blegning i et belejligt tidspunkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.