SundhedStomatologi

Tænder Whitening: typer af procedurer og funktioner i dens adfærd

Tragisk, har vores landsmænd aldrig været meget hvide tænder. Hvis før dette faktum ikke er særligt opmærksomme, nu hvid tænder får en masse opmærksomhed. Næsten alle ønsker at have en Hollywood smil. Derfor er tandblegning aktivt fremmet af medierne.

Moderne tandpleje stor succes opnået på dette område. Hvis tidligere anvendt til blegning citronsaft, sodavand, eller andre midler, men nu er alt har ændret sig dramatisk. I butikkerne kan du finde alle former for tandpastaer, geler og endda hele systemer, som hjælper med at fjerne plak og emalje lynnedslag. Og de kan bruge hver person i hjemmet.

Tandblegning kan gøres i de tandklinikker ved hjælp af særligt udstyr, men det er værd at huske, at denne procedure er ikke meget billigt. Jo mere du kan gøre ikke for alle.

Hvis en person er perfekt overvåger renholdelse af mundhulen, og emaljen stadig har en gullig eller grå farve, kan du søge hjælp fra en erfaren tandlæge, der vil give konkrete anbefalinger. Før at producere professionel tandblegning, at patienten har brug for at tilbringe en fuld rengøring af mundhulen.

Under proceduren, udføres i klinikken, kan det anvendes som det kemiske middel, og speciel lampe eller laser. I det første tilfælde bruger vi visse kemikalier, som er overlejret på tanden. Oxygenatomerne således stå og virke på emaljen, hvoraf det lysere. Hvem kemikalier bruges sjældent, da der var mere effektive og sikre midler.

For at holde eller fotoblegning laser rengøring emalje hinde, er det nødvendigt at pålægge tanden en speciel gel og varme det anvendelse af nævnte midler. Ved opvarmning af gelen kan trænge dybt ind i tandemaljen og således kan lysne for 4 toner til en procedure.

Nu ultralyd bruges ofte tandblegning, der til en pris langt billigere end tidligere metoder. Hvis du ikke ønsker perimenyat de ovennævnte metoder, kan du bruge den gamle metode, og implementere kulstof blegning af tænder. Det er tilstrækkeligt at knuse tabletten af aktivt kul, hæld den på en tandbørste og børste sine tænder.

Professionel procedure har sine egne karakteristika. Aktuelle metoder ikke skader på tandemaljen, så der er ingen frygt for processen. Du skal vide, at der er kontraindikationer for: følsomhed over for narkotika eller blegemidler, alvorlige sygdomme og infektioner, ikke kun munden. Det er ikke hensigtsmæssigt at gennemføre proceduren for børn, gravide kvinder.

Efter kridtning dine tænder i ca 7-14 dage er meget følsomme, så spiser i denne periode skal passe på ikke at spise for kolde eller varme fødevarer.

For at smile var smukt, og tænder og tandkød - sunde, bør proceduren udføres meget omhyggeligt, og du skal seriøst forberede sig til det. Efter blegning af tænder kræver mere pleje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.