SundhedStomatologi

Indikationer for fjernelse af tænder med periodontitis

På trods af at moderne tandpleje er udviklet nok og har en high-tech udstyr til behandling af tænder, nogle gange fagfolk fra dette område stadig ty til tænderne fjernelse. Denne procedure udføres sjældent og kun ved brug af konservativ behandling af tanden kan ikke gemmes. Overvej de vigtigste indikationer for tandudtrækning.

I nogle tilfælde vil lægen anbefale en tandudtrækning?

I fortiden, tandudtrækning var ret hyppige. Men takket være udviklingen af moderne tandpleje i øjeblikket, så prøv at holde dine tænder, hvis der er den mindste mulighed. Fordi selv med en betydelig ødelæggelse af tanden kan udvides takket være moderne materialer.

Men mens der er nogle tilfælde, hvor der er indikationer for tandudtrækning, nemlig:

 • akutte periodontitis, hvor der ikke er nogen mulighed for at skabe output produkter opnået som resultat af den inflammatoriske proces;
 • bryde alle tanden i stedet for kronen;
 • osteomyelitis i kæben, i dette tilfælde, kun fjerne den tand, der var provokatør af denne sygdom.

Hvorfor har jeg brug for at fjerne en tand?

Det er værd at bemærke, at dels takket være fjernelsen af patientens tand er det muligt at skabe en udstrømning af væske fra kæben tykkelse, som bidrager til forekomsten af osteomyelitis behandling.

Ganske ofte, indikationerne for tandudtrækning er i det tilfælde, hvor en person diagnosticeret kronisk parodontitis og autoimmun sygdom. Problemet er, at den manglende evne til hurtigt at slippe af med den menneskelige kroniske parodontitis risiko for at udvikle forgiftning og forværring af autoimmune sygdomme.

Som regel, fjernelse af anbefalede læger og kirurger, forsøger dermed at forhindre den mulige risiko for mere alvorlige komplikationer. Men orthopedists, tværtimod, anbefales det at redde tanden, da de er sikre på at protetiske procedurer som grundlag vil være den mest ideelle egen tand.

Vigtige årsager til fjernelse af

Men den endelige beslutning om fjernelse eller tilbageholdelse af en tand læge tager i en bestemt sag. Generelt kan indikationerne for tandudtrækning være:

 • Hvis mælketænderne manifesteret parodontal inflammation.
 • Ukorrekt tandfrembrud som traumatize slimhinden i mundhulen.
 • Problemer i udbruddet af visdomstænder. Indikationer for fjernelse af visdomstænder (billedet vist nedenfor) er den betydelige risiko for at udvikle betændelse.
 • Blå mærker i kæben, hvor tænderne er i rækken af fraktur, som et resultat gør det umuligt at sammenligne de fragmenter korrekt.
 • Periodontitis 3 og 4 grader.

Ofte er det vidnesbyrd om fjernelse af visdom tænder forårsage en masse polemik. Men læger mener, at de ikke bærer nogen praktisk værdi for mennesker. Derfor er de fjernet.

I nogle tilfælde er det nødvendigt tand fjernelse af parodontitis?

I øjeblikket odontectomy parodontitis - en sjældenhed. Da moderne tandpleje er udstyret med den nyeste teknologi, hvorigennem tanden kan gemmes. Men på samme tid er der et par tilfælde, hvor fjernelse er nært forestående. Indikationer for fjernelse af tænder med periodontitis:

 • i det tilfælde, hvor den periodontale lomme er tilstrækkelig stor og overstiger størrelsen af 6 mm;
 • hvis tænderne har inflammation og caries læsion, mens der var et fuldstændigt tab af den alveolare knogle ;
 • hvis der er en fuldstændig blokering af rodkanalen;
 • hvis kanalen er en partikel af et fremmedlegeme;
 • når tanden ødelæggelse med mere end 60%;
 • i det tilfælde, hvor der er mistanke om, at tanden kan forårsage permanent septisk proces;
 • Hvis der efter en måneds behandling resultatet er fraværende;
 • Hvis den inflammatoriske proces hurtigt spredt over kæben;
 • tand, der var et fuldstændigt tab af stabilitet.

Alt dette er vidnesbyrd om fjernelse af tanden. Standarden er som følger: på tidspunktet for tand ekstraktion foretages i parallelle apex overvågnings- og væv tandkød. Og efter kirurgisk manipulation blev udført tildelt terapeutisk behandling. Generelt helingsprocessen tager omkring en uge, men det meste af den helbredende begynder på den første dag.

Hvilke forebyggende foranstaltninger vil bidrage til at undgå udvikling af parodontitis?

Dybest set til sådanne sygdomme som paradentose, ikke gider den person hele sit liv, er det ønskeligt at udføre forebyggende foranstaltninger, der allerede i den tidlige barndom, når børnene ser deres første tænder. Det er vigtigt at forstå, at den inflammatoriske proces i vævet er meget lettere at forebygge end at helbrede den. Desuden er kronisk parodontitis nu observeret i mange mennesker. Indikationer for fjernelse af tænder med kronisk parodontitis er meget alvorlige.

forebyggende foranstaltninger

Næsten alle tandlæger give nogle effektive tips til at forebygge denne sygdom.

Oral Care. Normale børste dine tænder to gange om dagen, vil medvirke til at reducere risikoen for huller i tænderne, hvilket igen vil advare udbrud af parodontal inflammation.

Den væsentligste betingelse - er brugen af høj kvalitet medicinsk tandpasta. Dette er netop tilfældet, når besparelserne i sådanne fonde ikke anbefales. Da det er en kvalitet tandpasta effektivt kan forhindre mange sygdomme tandsæt.

Obligatorisk tilstand - er brugen af høj kvalitet tandbørste. Denne form for våben mod mange sygdomme vil hjælpe dig med at vælge en tandlæge, da strukturen i tandkødet og en tilstand, hvor tænderne er. Desuden bør tandbørsten skiftes hver tredje måned, og med en gammel pensel til at forlade det samme.

menneskelig kost fra en tidlig alder bør kun bestå af sund mad, men spiser slik bør begrænses, især chokolade og slik.

anbefalinger

Må ikke ignorere regelmæssige mundtlige prøver i tandklinik. Et besøg af eksperten bindende selv om det antages, at absolut alle dine tænder sunde. Glem ikke, at behandlingen er meget enklere og lettere med tidlig påvisning af sygdommen end i fremskredent stadium.

Når fjenden №1 for hele menneskeheden, caries, bør udføres behandling i tide. Da det caries og er den største synder, der udløser angreb af paradentose.

pulpitis Behandlingen bør foregå i tide. Denne regel skal også observeret i det tilfælde, hvor efter det første besøg hos tandlægen meget smerte aftager. Det er vigtigt at forstå, at betændelse skal behandles indtil den er helt fjerne det.

konklusion

Generelt kan vi drage følgende konklusioner. Til dato, moderne tandpleje succes behandle paradentose, men kun under visse betingelser på den del af manden selv. En af de vigtigste betingelser er opmærksom på sin mund.

Den smerte og frygt - det er forældet foreninger, der kan opstå i nogle mennesker. Moderne tandpleje har en masse forskellige metoder og teknikker, der kan hjælpe dig med at helbrede tand smertefrit.

Jeg bør tilføje, at det er ubegrundet frygt og er de største syndere, som kun forværrer udviklingen af inflammatoriske processer, som parodontitis kan resultere i temmelig alvorlig komplikation. Det moderne menneske er simpelthen tvunget til at have et smukt smil med sunde tænder, fordi det er hun er kendetegnende for en mand.

Følg sin mundtlige og give smil med hvide tænder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.